Matić se opet oglasio - Zbog čega je najbolje sakriti se na treningu?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.11.2018.
09:59
Izvor: Sportske.net

Nemanja Matić demantovao medije i bacio više svetla na ono što se dešava u klubu...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Nemanja Matić je bio u centru pažnje zbog odbijanja da nosi "popi", odnosno "makov cvet" koji je simbol stradanja engleskih vojnika u ratovima, objasnio je svoje razloge, sve je izazvalo dosta kontraverzi, ali to je najmanji problem Junajteda.

Naime, mediji tvrde da i pored pobeda koje se ređaju u ligi, Murinjo nije siguran, jer slede mečevi sa Juventusom sutra u Ligi šampiona, plus derbi sa Sitijem. On se bori da ostane u trci za četvrto mesto, ali i da ubedi bord, odnosno Eda Vudvorda da mu da sredstva za dovođenje igrača.



Mediji su puni priča da je svlačionica podeljena, da pobede nisu promenile ništa, da Pogba, Marsijal i još nekolicina igrača poput Baija, kapitena Valensije, sada i Lukakua žele da Murinjo ode.

Nemanja Matić demantuje te priče.

"Postoji zajedništvo, mi gubimo i dobijamo kao tim, nije istina ono što pišu mediji, radimo naporno i nastavićemo tako, izašli smo iz krize", kaže Srbin koji igra mnogo slabije nego prošle sezone.

On brani trenera.

"Veliki je čovek, nemojte suditi o njemu samo na tereni, van njega je sjajan, mnogo je veliki pritisak jer nas je navikao da pobeđuje kroz karijeru. I kada ne pobedimo, svi su srećni van kluba, čekaju da vide njegovu rekaciju. Normalno je da on voli da pobeđuje, kada to ne učinimo, najbolje je sakriti se na treningu", otkriva Matić da Murinjo poput Ser Aleksa ume da uključi fen.

To je potvrdio i Kris Smoling, na poluvremenu u Bornmautu su igrači videli Murinja u najbešnjem izdanju.

"Murinjo želi da budemo bolji, uvek traži način da pobedimo, sigurno je da od kada je u PL, ova liga je postala mnogo zanimljivija", dodaje Nemanja Matić koji će biti u timu sutra uveče u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 06.11.2018
18:41

Значи и Мурињо има фен. Ех још кад би био ефектан као Фергијев...

avatar
Nemanjici
Tuesday, 06.11.2018
12:44

Ajde dobijajte....