Matić sad hvali Solskjera!

Autor: Stefan Matić
petak 28.02.2020.
11:12
Izvor: Sportske.net

Rezultati krenuli, raspoloženje se popravilo.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester Junajted je sinoć na "Old Trafordu" demolirao Klub Briž rezultatom 5:0 i tako osigurao svoje učešće u osmini finala Lige Evrope. Ovo je bila peta pobeda Solskjera i šesta sačuvana mreža u prethodnih sedam utakmica.

Matić je sinoć odmarao, ali srpski internacionalac dobija daleko više šansi no na početku sezone. Ovog puta je imao samo reči hvale sa Norvežanina.

"Svakog dana je sve bolji. Stiče sve više iskustva i samo će postati bolji i bolji. Dosta je bolji menadžer nego pre godinu dana zato što zna sve igrače, zna tačno šta treba da radi pre utakmica, iskustvo je veoma važno u ovom poslu"

Baner

"Top četiri je i dalje naš cilj pošto ne znamo šta će biti sa Sitijem. Igramo da završimo među prva četiri kluba, to je glavni cilj. Imamo dovoljno kvaliteta za top četiri, samo treba da nastavimo sa ovakvim igrama. Pobeđivali smo i u utakmicama koje nismo igrali dobro i moramo nastaviti sa tim zato što ne morate da igrate uvek savršeno da bi pobedili", izjavio je Matić za engleske medije.

Junajtedu sada predstoji gostovanje na "Gudison parku" gde ih čeka Anćelotijev Evertona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 28.02.2020
16:10

Ja bi ga najurio iz tima posle ovoga... Sta on misli, ko si ti da ocenjujes trenera???

avatar
mrancic
Friday, 28.02.2020
15:15

Pokazaće se sledeće dve utakmice.Matića zadržati a kupiti još jednog veznog,krilo i špica u napadu a u odbrani centralni vezni i štoper.Sa prodajom Pogbe,De Hee i Marsijala u ćz prodaju još nekoliko nepotrebnih zaradiče se preko 250 mil.A trener je i dalje aktuelan.

avatar
Le Tissier
Friday, 28.02.2020
13:11

Koji su to rezultati krenuli? Mislim bilo bi stvarno bezveze da jedan Mancester Junajted u kakvoj god situaciji da se nalazi ne moze da spoji pet, sest vezanih pobeda racunajuci sva takmicenja. Problem je sto posle nekoliko dobrih utakmica slede nekoliko ocajnih i tako u krug. Igraju bas toplo, hladno kontinuitet neki ne postoji.

avatar
NikkiCFC
Friday, 28.02.2020
16:10

Sad sa ovim rasporedom u naredna 4 kola ne mogu vise od 3,4 poena.