Matić otkrio - šta se dešava u svlačionici Junajteda?

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 01.10.2018.
16:56
Izvor: Sportske.net

Kako će se na kraju sve završiti i hoće li neko otići sa Old Traforda?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Atmosfera je užasna, rezultati loši, navijači besni, a ne vidi se kraj.

Bilo bi najbolje da tim odgovori na terenu i da pobedama vrate dobru atmosferu u svojoj svlačionici, ali Murinjo je izgovorio neke teške reči, "pokačio" se sa mnogima i pitanje je ko će uopšte igrati u narednim mečevima.

Vezista "Crvenih Đavola" je pokušao da smiri situaciju, stao je u zaštitu kluba i igrača, a smatra da će uskoro sve biti u redu i da će se Junajted vratiti na stare staze.

"Uvek je teško kada izgubite, pogotovo kada igrate za tako veliki klub. Teško je, ali to je fudbal, to je život, sigurno su svi želeli bolje. Znamo da nismo odigrali dobro u poslednjih nekoliko utakmica, ali svi će pokušati da reše ovu situaciju. Svi imamo tu obavezu", rekao je srpski vezista nakon poraza od Vest Hema.

"Pričali smo otvoreno i znamo da nije dobra situacija. Međutim, svi dajemo sve od sebe. Igrali smo loše u subotu, ali ne mislim da se igrači nisu trudili. Verujem da sam odigrao jednu od najgorih utakmica u dresu Junajteda, ali onda sam se pogledao u ogledalo i zapitao se šta sam pogrešno uradio, i svako od nas je to uradio."

Matić je takođe stao u odbranu svog trenera. Rekao je da Murinjo želi da preokrene situaciju i da pokušava da ovaj trenutak pretvori u njihovu snagu.

Biće to vrlo teško, a Junajted već u utorak dočekuje Valensiju u Ligi šampiona.

Možda bi pobeda smirila tenzije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 01.10.2018
17:55

Problem je sto nemate igru, problem je sto imamo previse igraca koji su precenjeni i koji su tu u klubu godinama a ne zna se zbog cega su tu. Mozda neki igraci ne mogu da pokazu svoj potencijal upravo zbog trenera, Sanchez sigurno nije zaboravio da igra preko noci, Martial, Rashford,Pogba. Matic je po meni precenjen igrac, dobar u defanzifi ali tezak na lopti spor, trom, nije za veliki klub. Fellaini igrac za Stoke City.

avatar
bagra
Monday, 01.10.2018
17:52

I sta je tacno otkrio?

avatar
NikkiCFC
Monday, 01.10.2018
17:35

I sam Murinjo na konferenciji je rekao da im je rekao da Jarmolenko levom nogom samo ide u sredinu ali Matic ocigledno nije ucio osnove fudbala kao sto je usmeravanje igraca kad je imao 10,11 godina. Jeste autogol ali on je krivac za gol. Mada samo kod tog Murinjo i moze da igra.

avatar
Man.United99
Tuesday, 02.10.2018
05:58

Da nije bilo lindelofa ta lopta bi otisla preko gola ali taj decko je trčao negdje a da nisam nije siguran gdje i zašto. Osnove fudbala je Matic odradio pokrio svoj kut a z drugom je bio golman

avatar
Monday, 01.10.2018
17:22

Matic laki luze otisao u Junajted,titule nece vise videti,ali bitno da je popljuvao Celzi umesto da je cutao.

avatar
Stari
Tuesday, 02.10.2018
08:24

I ti pričaš o pljuvanju.!

avatar
iva2
Wednesday, 03.10.2018
11:36

Placenik koji Je otisao iz Celsija radi vece plate, imam njegov original dres od plavaca kojeg sam platio vies od 200 AUD neznam sta da radio sa dresom, dodge mi da ga zapalim. Pratim sportske svaki dan , Ocu da ih pit am sta Je ove go dine sa tekstovima o Maticu, Lani Ste imali skoro svaki dan nesto o Maticu, jeli umoran ili odmoran, Sta Je Pisano na cedulji sto mu Je MOU dao,pljuvao je Celsi Ali Polako karma Je Cudo. Navijaci Munited Celsi Je dobio 45 milliona za njega sta ce Mun dobiti kad ga budu Prodavali.