Matić o favoritima za titulu PL: "Nismo samo mi iz Mančestera, ima nas 5-6"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 02.10.2017.
12:01
Izvor: Sportske.net

Mančester junajted igra sjajno ove sezone, jedan je od favorita za titulu u čuvenoj Murinjovoj drugoj sezoni. Može li do nje? Evo šta kaže o tome Nemanja Matić.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Ekipa Mančester junajteda igra sjajno ove sezone, odbrana im je kao stena, pojačanja su pokazala da se radi o neverovatnim fudbalerima koji su se sjajno uklopili u igru Žozea Murinja.

Trenutno su na deobi prvog mesta sa Mančester sitijem, a Murinjova ekipa je do sada postigla 21 gol u Premijer ligi, a primila je samo 2.

"Sedam mečeva, još je rano davati bilo kakve prognoze", rekao je Murinjo kada su ga pitali o šansama za titulu Mančester junajteda.

Sa druge strane, svoje mišljenje je dao i Nemanja Matić.

"U dobroj smo poziciji. Najvažnije je da nastavimo da igramo dobro, da ne primamo golove i da sakupljamo bodove. Rano je reći da je neko favorit za titulu šampiona, ali sam siguran da postoji pet ili šest timova koji će se boriti za titulu.

Sledeća utakmica je uvek najvažnija, a videćemo u maju šta će biti. Ima još dosta da se igra",
rekao je Nemanja Matić koji je dodao još da se ekipa trudi da na sve moguće načine nadomesti neigranje Pola Pogbe bez koga su već tri nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Lučić
Monday, 02.10.2017
14:16

Nas najbolji fudbaler u predhod ih 20 godkna!!! Mozda i 30!

avatar
Berba9
Monday, 02.10.2017
20:49

je Nemanja, ali Vidic

avatar
Shang Tsung
Monday, 02.10.2017
13:29

Ima tri tima,Celsi,plus dva iz Mancestera,a na sta bi licilia liga da moze da je uzme Arsenal ili Liverpul,osim na cirkus i holivudsku b produkciju.

avatar
NikkiCFC
Monday, 02.10.2017
13:24

Kod nas je doslo do zasicenja kad je liga u pitanju mi ove godine bacamo karte na LS. 6 godina ce biti na prolece od titule, vreme je. Tim kao Celsi bi trebalo da bude prvak evrope na svake 3,4 sezone.

avatar
Brat Sergio Return_
Monday, 02.10.2017
12:14

Najveci favoriti za titulu su Totenham i Siti. Junajted vecinom pobjedjuje na srecu, tu posebno mislim na Lukakua. Lik nema tehniku, nema nista nego ni sam on ne zna kako zabije gol na utakmici. I zanima me ima li jos neko problema sa aplikacijom na telefonu? Vec treci dan ne mogu da otvorim komentare, samo pise 'povezivanje sa...' i to je to. Obrisao sam je jednom i opet skinuo i dalje isto... Admini mozete li se oglasiti povodom toga?

avatar
Se7en
Monday, 02.10.2017
16:44

Sto se tice aplikacije samo je izbrisi pa opet skini sa prodavnice i radice. Real ima Benzemu, koji ima tehniku, pa ga stalno pljuju navijaci, jer ne daje dovoljno golova. Ne mozes da kazes za Lukakua da daje sve golove na srecu, jer da je tako ne bi on sad bio medju vodecim strelcima u ligi u poslednjih 3 godine.