Maske su pale, Bejl ni da čuje, Zidan je nezahvalan?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.07.2020.
11:25
Izvor: Sportske.net

Niko više ne može da spori da je sukob nepremostiv, ovo čini se ni Florentino Perez ne može da reši.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Zinedin Zidan je demantovao sukob sa Bejlom pre desetak dana, ali niko mu nije poverovao.

"Hoćete da unesete nemir u ekipu", ljut je bio trener Reala, međutim,  nikoga nije uspeo da ubedi. Ponašanje Bejla je daleko od profesionalnog, počev od stalnih insinuacija da mu je golf važniji, preko pravljenja da spava na klupi, do odlaska sa stadiona pet minuta pre kraja meča.

Problem je što ne igra, letos su on i Zidan imali dogovor da će mu biti pružena šansa, ali onda je Bejl nekim izjavama u britanskoj štampi iznervirao Francuza i prekršio dogovor.

To i povrede su uticale da Bejl bude skrajnut, sada je zdrav, ali ne dobija šansu. Nije ga bilo među putnicima u madridskog predgrađe Leganjes, spekulisalo se da je sam tražio da ne ide, ali klub je to demantovao. I dok klub pokušava da prljavi veš drži unutar svlačionice, najbogatiji agent sveta Džonatan Barnet koji zastupa Bejla je objasnio situaciju.

Garet Bejl, iako Zidan ne računa na njega neće napustiti Real.

"Bejl je spreman, svi znamo kakav je igrač, problem je što Zidan ne želi da ga trenira. Osvojio je titulu njegovo je pravo da izabere igrače, ali nezahvalan je"
, osuo je paljbu Barnet, aludirajući na Kijev i činjenicu da je Realu titulu doneo baš Bejl golovima protiv Liverpula.

baner 3


Real se prošlog leta povukao iz sporazuma sa Kinezima i propustio šansu da se oslobodi Bejla. Sada Velšanin ni pod kojim uslovima neće napustiti Madrid.

"Nema šanse, ostaće do kraja ugovora, lepo mu je u Španiji, porodici je sjajno"
, podigao je pritisak Barnet, Florentinu Perezu. Naime, Bejl će, kako stvari stoje sedeti dve godine na klupi ili tribinama i primiti za to vreme neto oko 35 miliona evra, odnosno koštaće Real blizu 70. Perez ne može da ga natera da ode, a Zidan mu sigurno neće pružiti šansu, on ga je jednostavno precrtao zbog ponašanja.

Situacija koja nema rešenje, a priče o povratku u Totenhem ili odlasku u PSŽ, Velšanin je odbio bez reči, on je odluku doneo u inat Realu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Tuesday, 21.07.2020
20:53

Sad je problem plata, ne isplati im se da im igrac koji ima 35m sedi na klupi...Nisu nista drugo ni zasluzili, verovatno i sam Bejl ima bonuse za titulu i ostalo, tako da ce ih kostati vise od 70m, ali kraljevski klub je to, sta je to za njih

avatar
Mirjevac
Tuesday, 21.07.2020
17:06

Bravo za Bejla, samo sedi i uzivsj u tvom hobiu u Golfu, uzivaj ima ko to sve placa i to sa pisljivi“ 35 miliona na godisnjem nivou! Kasiraj resl ima pare, kad te nisu idpostovali, Bekl je odlican igrac, on nije ni fodo kao marketing vec kao igrac i on je ostvario ono zadto je dodo! Sto se sad vise realu ne isplati da placa Bejla sa 35 miliona posto ima mladje igrace isto dobre ko i Bekl za vise nego duplo jevtinije, tu nije kriv Bejl, zato sedi i kadiraj!

avatar
xman
Tuesday, 21.07.2020
16:04

i neka ostane do kraja ugovora..ionako je na kraju karijere, fudbal mu je ocigledno dosadio, pa neka makar dobro naplati ovo lose ponasanje kluba prema njemu

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 21.07.2020
14:58

Na tribine do kraja

avatar
adidas forever
Tuesday, 21.07.2020
14:30

Gde sada da padnu maske za vreme covida-19? Brzo vraćajte maske... :d

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 21.07.2020
14:05

Nakon onog natpisa na zastavi Velsa, ne bih mu popustio pa taman da mu je plata 100miliona. Istina, Bejl je dao vazan doprinos Realu u osvajanju titula. Ali na taj nacin pokazati nepostovanje klubu je krajnje jadno. Cinjenica je da on nije mogao da bude lider ekipe zbog njegovih precestih povreda, nije on za to kriv, ali svaki klub bi reagovao isto, ako imas preplacenog igraca koji ti uopste ne koristi.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 21.07.2020
11:44

Tako to radi veliki trener, ne pristaje na kalkulacije niti se povlaci pred problemom... samo na taj način se može zadržati autoritet nad grupom koji su recimo izgubili zbog sličnih stvari Anceloti i Murinho...!neki će reci da je Bejl mnogo pružio Realu, to je istina, dao je neke bitne golove. Ali nikada nije uspeo da uskoci u kopačke CR i često je bio povredjen. Pritom je pokazao manjak poštovanja prema treneru, navijačima i predsedniku... jednostavno i pored fudbalskog majstorstva je persona non grata u Realu. Bio je u vreme Beniteza i centar projekta, Real je igrao najgori fudbal... jednostavno nema mentalni sklop da bude prva zvezda. Ispade da je onaj gol u finalu LS najlosija stvar za budućnost Reala jer je tad dobio produženje ugovora. Dok recimo CR nije ispoštovan... rezultat cr u 36. godini u Italijanskoj ligi 30 golova, najbolji strelac. Zidan je bio za sve upravu... sutnuti Bejla i produžiti ugovor Realu