Mašina radi punom parom - Gorecka doneo tri boda Bajernu u derbiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.01.2019.
22:23
Izvor: Sportske.net

Hofenhajm je bio dobar rival Bajernu, ali Bavarci su u dobroj formi.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Bajern je upalio mašinu.

Borusija iz Dortmunda mora da beleži još bolje igre ukoliko misli da osvoji titulu ove sezone jer je ekipa Bajerna podigla formu na najviši nivo.

Danas je ekipa Nika Kovača uspela da savlada Hofenhajm, učesnika ovosezonske Lige šampiona, i to na gostovanju rezultatom 1:3.

Daleko od toga da je Bajern briljirao, ali je bio daleko bolji nego u većem delu ove sezone i na kraju je sasvim zasluženo slavio na neugodnom gostovanju, najviše zahvaljujući Leonu Gorecki.

Prvi gol je bio čudan, Levandovski je šutirao, odbranio mu je golman Bauman, lopta je došla do Leona Gorecke koji uspeva da iz teške pozicije pogodi bliži ugao.

U poslednjem minutu prvog poluvremena, tačnije, u nadoknadi, fantastična kontra Bajerna, Alaba je uputio sjajnu loptu u kazneni prostor, a Gorecka iz uklizavanja pogađa za velikih 0:2.

U 59. minutu velika nada za domaćina, Hofenhajm je nakon kornera Bajerna krenuo u kontru, a sjajni Šulc je napravio majstoriju, pogodio za 1:2.

Nadali su se domaći da mogu do izjednačenja, umesto toga na scenu je stupio Robert Levandovski koji je samo potvrdio pobedu gostiju nakon asistencije Milera u 87. minutu.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 19.01.2019
02:53

mogo bi bajern da ozbiljno počne pretit dortmundu

avatar
Mladen
Friday, 18.01.2019
23:33

Prvo poluvreme ubi li kapa do poda drugo gusto al prelomio je Lewandkwski sjajnom akcijom preko Rodrigeza i ne kontam da dečko malo igra.

avatar
Karambol
Friday, 18.01.2019
23:28

Sjajna utakmica,bravo momci na borbi i zalaganju veceras, kakav igrac Hames jednim potezom prelomi utakmicu nadam se da je to sada i Kovac video i da ce igrati u prvih 11.