Marsijal: "Hvala Van Galu, Murinjo je dobrodošao"

Autor: Nikola Miloradović
utorak 05.04.2016.
23:20
Izvor: Sportske.net

Kako se sve češće pominje da će portugalski stručnjak preuzeti klupu Mančester junajteda od Luja Van Gala, oglasio se i mladi Marsijal.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Francuski napadač izjavio je kako nije siguran da li će Žoze Murinjo biti njegov trener naredne sezone, i insistira na tome da će učiniti sve u svojoj moći da se oduži holandskom stručnjaku koji ga je i doveo na "Old Traford".

Nekadašnji trener Čelsija je glavni kandidat za klupu Junajteda u slučaju da Van Gal napusti klub na kraju sezone, iako će holanđanin tada imati još godinu dana ugovor sa mančesterskim "crvenima".

Marsijal je pokušao da izbegne te spekulacije i otkrio je da oseća potrebu da da sve od sebe ne bi li se na najbolji mogući način zahvalio 64-godišnjem treneru koji je najzaslužniji za ispunjenje njegovog sna, igranje pred punim tribinama "Old Traforda".

"Dok god je trenutni trener tu, ne razmišljam o tome. Ukoliko Murinjo dođe, dobrodošao je. Ovog trenutka mi još uvek imamo trenera.

Svaki trener ima svoje dobre i loše strane. Van Gal mi je dao samopouzdanje i svakog dana ću dati sve od sebe da mu se odužim za to
", izjavio je mladi francuz koji je jedna od najsvetlijih tačaka slavnog kluba iz Mančestera ove sezone sa osam pogodaka u Premijer ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 06.04.2016
17:56

Тако је момак!

avatar
Steph22
Wednesday, 06.04.2016
13:56

Jedino hvala van Galu sto je tebe doveo, a ostalo...

avatar
bebel
Wednesday, 06.04.2016
00:42

Vidjet ćemo šta će Marsijal reći za Mourinha kad ga ovaj stavi na beka da trči za protivničkim krilom i uklizava cijelu utakmicu.

avatar
Nikola M.
Tuesday, 05.04.2016
23:54

Korektno sa njegove strane. Diplomatski.

avatar
CR7
Tuesday, 05.04.2016
23:24

Marsijal je zver,sa svojih 20 godina je mnogo postigao u debitanskoj,mogao je vise samo da LVG ne filozofira toliko.

avatar
Realan tip
Wednesday, 06.04.2016
00:37

Marsijal ima ok sezonu, moglo je i bolje da se ne lazemo. Buducnost jeste pred njim, ali pare koje su za njega date su prevelike. Sta bi ne daj Boze bilo da se on povrijedi? Zelim mu svu srecu, drcan je, ima zelju, ima lucidnost, ali postoji mogucnost da je svijetla tacka jednog trulog Uniteda. Ko zna sta bi bilo da je nekadasnji United u pitanju i da li bi ovo pisali poslije onolike cifre uplacene za njega.