Marselino dobio otkaz zbog osvajanja Kupa Španije?!

Autor: Stefan Matić
petak 13.09.2019.
14:21
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Valensije održao poslednju pres-konferenciju na "Mestalji".

Beta/AP Photo/Miguel Morenatti
Beta/AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Danas je zadnji dan Marselina na "Mestalji", španski stručnjak je povodom toga održao i konferenciju za novinare koju je emotivno doživeo. Spekulisalo se da je do raskida saradnje došlo zbog razlike u transfer željama, Piter Lim veruje da zna bolje od svog trenera.
 
I u prošlosti su postojale trzavice na relaciji trener-vlasnik Valensije, ali su uspesi i plasman u Ligu šampiona uspeli da saniraju to. Međutim, Marselino je izjavio da je osvajanje kupa Španije čudno posmatrano od strane bogatog vlasnika, to jest da je taj trofej bio inicijalna kapisla za njegov otkaz.

"Siguran sam da je osvajanje španskog kupa sve ovo izazvalo. Tokom prošle sezone pričali su nam da ovo takmičenje zanemarimo. Navijači i igrači su hteli da osvoje kup, svi smo to želeli. Izgleda da je taj trofej ubrzao moj otkaz, ko bi to pretpostavio", izjavio je Marselino.

Bivši trener Valensije je takođe naveo da su od Pitera Lima stigle čestitke za ulazak u LŠ, ali ne i za osvajanje kupa Španije. Ostaje da se vidi kako će mešanje vlasnika u sportske stvari uticati na nastavak prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo Realni
Friday, 13.09.2019
15:07

Po meni osobno zasluzuje on da ide u veci klub od Valensije

avatar
GoHardV3
Friday, 13.09.2019
15:00

Pa nisu bili srecni u kataloniji, treba im se prepustiti trofej da ne traze odvajanje :)