Marsej počeo da ređa pobede, a šta se dešava sa Radonjićem?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.02.2019.
00:05
Izvor: Sportske.net

Uskoro će i Krstajićev spisak, hoće li biti mesta za Radonjića?

EPA-EFE/GUILLAUME
EPA-EFE/GUILLAUME

Povezane vesti

Ekipa Marseja nije dobro ušla u tekuću sezonu, ali kako ona odmiče rezultati su sve bolji, pogotovo od dolaska Marija Balotelija.

On je i danas bio strelac u pobedi protiv Amijena (2:0), trećoj uzastopnoj u francuskoj Ligi 1, ali ono što privlači našu pažnju jeste status Nemanje Radonjića u ovoj ekipi.

On već drugu utakmicu zaredom nije dobio priliku da zaigra, prethodno je odigrao 20 minuta u pobedi nad Bordoom pre desetak dana, a naredni mečevi pokazaće da li je ovo njegov samo prolazni pad u drugi plan, ili je u pitanju ozbiljniji problem.

Takođe, imajući u vidu njegov trenutni status, biće zanimljivo videti i hoće li se Radonjić naći na spisku selektora Krstajića za martovske utakmice, najpre prijateljsku protiv Nemačke 20. marta, a onda i za meč prvog kola kvalifikacija za EP protiv portugala, pet dana kasnije.

Od letošnjeg odlaska iz Zvezde, Radonjić nikako da ''proradi'' u dresu Marseja, zimus se spekulisalo da bi mogao da ode negde na pozajmicu, ali se to ipak nije dogodilo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 17.02.2019
11:42

puska. bio i ostao...

avatar
Amar Zornic
Sunday, 17.02.2019
11:21

Limitiran igrac

avatar
Karambol
Sunday, 17.02.2019
02:58

Realno gledajuci Francuska liga je najslabija u ligama petice, a Radonjic se tu nije snasao i po meni ni u Zvezdi nije bio nesto specijalno, tako da mu ne gine povratak u JSL ili Belgija, Engleska druga...

avatar
MALI PLAVI
Sunday, 17.02.2019
02:35

Što je igrao, igrao je. Mora otići u neki klub gde će imati slabiju konkurenciju. A za reprezentaciju će igrati bar po 20 min. Dok je tu Krstaja.