Maroti sića od Juventusa, ali novi klub će biti mnogo izdašniji!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 01.11.2018.
10:14
Izvor: Sportske.net

Žurilo se i njemu i Juventusu, sledeća stanica za Bepea Marotu je poznata, i to za mnogo veći novac...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Bepe Marota se nekoliko dana pošto mu je istekao direktorski ugovor u Juventusu, nagodio sa klubom. Naime, on je ostao član skupštine, ali i Juve i sam biši transfer guru se želeli da ode, pa je sporazum lako nađen.

Pripalo mu je oko 350 000 evra odštete, ali to je sića u odnosu na ono što će zarađivati.

Iako je Inter tvrdio da ne pregovara sa Marotom, italijanski mediji su uporni, on će uskoro postati deo Intera i preuzeti operacije u prelaznom roku.

Imaće platu oko 3 miliona evra sa bonusima, što je najviše u Italiji, a videćemo hoće li uspeti da u Interu napravi ono što u Juventusu, da sa limitiranim sredstvima stvori šampionski tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Thursday, 01.11.2018
13:29

Pa i u Juventusu je imao 3.5...Paratici sada ima vise. Napisali ste kao da ce ga Inter sada baciti novac, a Monci tu lovu od Rome uzima

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 01.11.2018
12:57

..kako kad Inter kinte nema :P

avatar
Uncle Fester
Thursday, 01.11.2018
12:11

Samo što u Interu neće imati Kontea koji mu je od osrednjeg tima napravio šampionski, i nema više Berluskonija koji ne želi da ulaže u klub pa da Marotu prepusti najbolje igrače na tržištu kao što je slučaj sa Tevezom bio. Možda nekome zvuči nelogično ovo što pišem ali pobjednički ciklusi se dogode nekad kada se slože ovakve sitne kockice, kao što mogu i da se ne dogode ako se sve ne poklopi. Da probem bude veći, Interu je potrebno deset puta više "kockica" da se posloži za uspjeh nego što je to potrebno Juventusu!!! Ovo je činjenica, i to govorim kao žestoki navijač Milana!!!

avatar
No rules
Thursday, 01.11.2018
16:41

Sta sad. Da je Berla aktivan Tevez bi otisao kod vas, ne u juve? Ne budi smijesan. Druga stvar. Marota zna svoj posao, svaki klub ce sa njim dobiti na kvalitetu.

avatar
Uncle Fester
Friday, 02.11.2018
15:48

Tevez je već bio potpisao ugovor sa Galijanijem ali Berluskoni nije htjeoo da odriješi kesu, izguglaj malo pa ćeš vidjeti i slike o tome!!!

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 01.11.2018
18:50

..dolazi u Inter koji ima okosnicu tima mladju od 25 godina..Škrinjar,Vršaljko,De Fraj,Loutaro,Brozovic i Ikardi,plus su tu ostali u najboljim godinama!