Marko Nikolić potvrdio, njegov tim će uskoro igrati na fenomenalnom stadionu!

Autor: Darko Mitrović
petak 17.08.2018.
23:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Na pojačanjima se štedelo, ali zato će MOL Vidi na jesen dobiti novi stadion.

EPA-EFE/Tibor Illyes
EPA-EFE/Tibor Illyes

Povezane vesti

Ekipa MOL Vidija, koji sa klupe od prošlog leta veoma uspešno vodi naš Marko Nikolić, osigurala je ''evropsku jesen'' eliminacijom Malmea u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukoliko bude bolji i od AEK-a, Nikolićev tim će u Ligu šampiona, u suprotnom ih čeka mesto u Ligi Evrope.

Kao i prošle godine protiv Partizana, MOL Vidi i dalje svoje mečeve kao domaćin igra u obližnjem Felšutu na ''Pančo Areni'', jer je stadion u Sekešfehervaru u izgradnji.

Ona se polako privodi kraju, a ''Sostoi Stadion'' kapaciteta oko 14.000 mesta biće na jesen na raspolaganju Nikoliću i njegovim igračima.

''Podrška države i par pametnih ljudi napravili su plan oporavka mađarskog sporta. U fudbalu je teže napraviti progres, ali je uloženo mnogo u infrastrukuturu, ne samo u stadione, već i u trening kampove. Naš stadion i kompleks se otvaraju u oktobru i biće fenomenalan'', izjavio je Nikolić u intervjuu ''Novostima''.

On očekuje dobre vesti narednih dana i kada su u pitanju pojačanja na koja ovog leta nije mnogo uloženo.

''Plan je bio da se u tri godine osvoji titula i uđe u Ligu Evrope. Iskočili smo iz plana, odmah osvojili titulu, obezbedili Ligu Evrope, doneli u budžet šest do osam miliona.

I sad smo u mogućnosti da počnemo nadogradnju, moramo da dovedemo četiri-pet kvalitetnih igrača kako bismo izdržali trku na tri fronta i stvorili tim za naredne godine.

Ne bih voleo da naš uspeh potpadne pod pojam 'incidenta', pa da se ne plasiramo u narednih nekoliko godina već da stvorimo kontinuitet, recimo igranje u Evropi tri puta u pet sezona'', poručio je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZoranZ.
Saturday, 18.08.2018
02:16

To se zove drzava. Kod nas covek unisti kompletno OFK Beograd, pa dobije unapredjenje da predje i vodi Zvezdu. Zato cemo mi kao zemlja i narod biti uvek u blatu, a Madjari druga planeta.
Marko ne vracaj se u ovaj kazamat u kome nije vazno ako imas dobru ideju, plan da unapredis nesto, vec kojoj partiji pripadas.

avatar
Bianconeri Belgrado
Saturday, 18.08.2018
00:46