Marko Nikolić ponosan i pored poraza, a o sudiji...?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.08.2018.
09:18
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva utakmica odigrana je sinoć u Budimpešti, Nikolićev tim mogao na kraju mnogo bolje da prođe. Ipak, obeležila su je i dva isključenja.

Epa/Caroline Blumberg
Epa/Caroline Blumberg

Povezane vesti

Ekipa mađarskog šampiona MOL Vidija, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Marko Nikolić poražena je sinoć od AEK-a u Budimpešti rezultatom 2:1 i u revanšu će imati težak zadatak da izbori plasman u Ligu šampiona.

Utisak mnogih je da je italijanski sudija Roki prestrogo isključio fudbalera domaćih Huštija već u 25. minutu, što su Atinjani umeli da iskoriste i steknu dva gola prednosti.

Ali, kada su i oni ostali bez isključenog Bakasetasa u drugom poluvremenu, slika na terenu se promenila, Lazović je postigao lep gol za domaće i do kraja je ekipa MOL Vidija propustila nekoliko odličnih prilika da bar izjednači.

Posle meča, očekivao se neki Nikolićev komentar i u vezi suđenja, ali on taj stav nije želeo da iznosi u javnost.

''Čestitam mojim igračima. Veoma sam ponosan na njih. Borili su se do poslednje sekunde, dali su sve. Bio je to izbalansiran meč do 1:0, mi smo se našli u veoma teškoj situaciji posle Huštijevog crvenog kartona, ali mislim da nismo zaslužili da izgubimo.

Suđenje nikada ne komentarišem, neću ni sada napraviti izuzetak od tog pravila.  Nisam imao razloga mnogo da menjam, utakmica je bila fenomenalna u poslednjih pola sata i bilo kakva promena bi poremetila moje igrače. Česititam AEK-u, sledeće nedelje u Atini pokušaćemo da dođemo do pobede'', poručio je Nikolić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke