Marko Nikolić baš i nije zadovoljan debijem u Ligi šampiona

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.10.2020.
13:31
Izvor: Sportske.net

Salcburg i Lokomotiva sinoć su odigrali veoma zanimljiv meč u prvom kolu Lige šampiona, na kraju po bod i jednima i drugima.

Beta/AP Photo/Andreas Schaad
Beta/AP Photo/Andreas Schaad

Povezane vesti

Bio je to debi srpskog stručnjaka Marka Nikolića u grupnoj fazi Lige šampiona, njegova Lokomotiva je izborila odličnih 2:2 na teškom gostovanju, ali...

''Ne mogu biti sto posto zadovoljan. Želeli smo da osvojimo tri boda. Dobro smo krenuli, kontrolisali utakmicu prvih 30-35 minuta, igrali disciplinovano, postigli gol. Ali primili smo gol u poslednjem minutu poluvremena. Taj gol je promenio igru'', istakao je Nikolić na konferenciji za medije.

Usledilo je pitanje zašto niko nije u tom trenutku pokrivao Soboslaja posle kornera

''Igrali smo bez discipline. Ne sećam se da je Lokomotiva posle mog dolaska popustila iz postavljenih zadataka. Ali udarac je takođe bio 'lud'. Znam da je Soboslaj jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi. Nije smeo ostati sam. Nakon postignutog gola, stekli su samopouzdanje, u drugom poluvremenu započela je praktično još jedna utakmica. Da nismo primili ovaj gol, ne bi bilo tako teško u drugom poluvremenu. Želeli smo da osvojimo tri boda, a dobili smo jedan. Idemo dalje'',
istakao je Nikolić.

On juče nije mogao da računa na nekolicinu starndardnih igrača, pa je ukazao šansu i nekim ''novim klincima'', poput Kulikova i Ripčinskog.

''Ne želim da pričam o pojedinačnoj igri. O tome razgovaramo u bazi. Potrebno je puno rada da biste postali vođe timova. Oni imaju potencijal. Na teren ulaze zato što to zaslužuju, a ne zato što je to poklon. Ali ne treba toliko pričati o mladim igračima. Bilo je mnogo ruskih fudbalera koji su postali zvezde ranije nego što je bilo potrebno'', upozorava Nikolić.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke