Marko Janković ima novi cilj - EURO 2020!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.10.2017.
11:49
Izvor: Sportske.net, CDM.me

Poraz od Danske označio je kraj snova o plasmanu na Mondijal u Rusiju, ali vezista Partizana smatra da je plasman Crne Gore na Evropsko prvenstvo ''realna priča''.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Tokom aktuelnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Marko Janković je uspeo da se izbori za status standardnog reprezentativca Crne Gore.

Dao je zapažen doprinos odličnim rezultatima  Tumbakovićevih ''Sokolova'' u tekućem kvalifikacionom ciklusu, ali selekcija Crne Gore, bez povređenog Jovetića nije uspela da ostvari c ilj protiv Danske pred svojim navijačima, pa je porazom od 1:0 ostala bez realnih šansi za plasman na Mondijal.

''Moramo maksimalno da se motivišemo, skupimo snagu i siguran sam da ćemo da damo sve od sebe.

Verujem da će se momci koji dobiju šansu nametnuti. Sigurno da poraz od Danske utiče na nas, ali to je sport, to je fudbal. Ne smemo da odemo u Varšavu spuštenog garda.

Kvalifikacije su za sve značajne, ne samo za mene. Odigrao sam nekoliko utakmica, skupio dosta iskustva, vidio kako sve funkcioniše. Na kraju krajeva, neka realna priča je da tražimo uspeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Plasman na EURO bi bio istorijski trijumf za Crnu Goru'', izjavio je Janković, a prenosi portal ''cdm''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke