''Markecu'' je dosta svega, oštra poruka Liverpulu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.04.2018.
13:38
Izvor: Sportske.net, RTS

Ni sinoćnji gol ga nije previše oraspoložio, iako mu je pao kamen sa srca.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Lazar Marković je sinoć u derbiju protiv Genka postigao svoj prvi gol u dresu Anderlehta, ali kako sada stvari stoje, na leto ga čeka povratak u neizvesnost.

Pozajmica traje do kraja sezone, moraće da se vrati na ''Enfild'', ali s obzirom na ono što je posle meča sa Genkom rekao novinaru RTS-a Aleksandru Stanojeviću, u Liverpul mu se više ne vraća. Ipak, ugovor će morati da poštuje, do konačnog razlaza sa engleskim velikanom.

Zato se nije previše ni obradovao svom prvom golu u tekućoj sezoni, ali je iskoristio priliku da pošalje jasnu poruku ljudima u Liverpulu.

"Imao sam taj težak period u Liverpulu. Ne mogu da zahvalim nikome na ovome. Ovo je moj gol, ne znači mi mnogo. Znači da pokažem da sam isti igrač kao što sam i bio. Da pokažem i ljudima u Liverpulu da ne mogu sa mnom kako oni hoće", naglasio je Marković.

Popularni Markec tvrdi da to ne govori u afektu i da u vezi Liverpula i ponašanja nadležnih u tom klubu prema njemu nema nikakvu dilemu.

"Ako vas ne puštaju da idete, ako zacepe ne znam ni ja koliku cenu, nešto nerealno... Valjda je i normalno da shvatite lično.
 
Ne govorim ovo pod utiskom. Mesecima razmišljam o tome. To je moj stav",
poručio je Marković, kome ugovor sa ''Redsima'' važi do leta naredne godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Sunday, 22.04.2018
20:06

Pa isti je ko i pre pet godina dobar je igrac ima smisla ali i messi je brz kao munja ali dok se nije nagruvao tukli su ga non stop pauze a sad mu niko nista ne moze dok se ne nagruva moze belgija holandija .

avatar
Aleksandar Aca Kovacevic
Sunday, 22.04.2018
18:51

dobar je za pes

avatar
Johnnyy
Sunday, 22.04.2018
16:02

Ovako se ne razgovara sa slavnim klubom i spusti se na zemlju decko jer dolazis iz neke tamo male zemlje, sa Balkana. Pola Britanije ne zna sta je Srbija, Hrvatska ili Bosna.

avatar
Jovan Petrovic_fb
Sunday, 22.04.2018
15:29

On je dokaz da je fudbal robovlasnicki sport, za njegovu karijeru bi najbolje bilo da je ostao u Benfici da se potpuno afirmise. Nije se jos ni dokazao u Benfici usledila je prodaja. Benfica dobila ponudu koja se ne odbija od 25m, pristali da ga prodaju, on se tu nije pitao nista. Sve jaca konkurencija na njegovoj poziciji, veliki pritisak igranja u velikom klubu, veliki pritisak javnosti, promene trenera. Sve ga je tu sputalo da postane vrhunski fudbaler, sto nikada nazalost nece biti. Verovatno je njegova karijera propala poput Djuricica.

avatar
äxwell
Sunday, 22.04.2018
14:41

Lazare nista ne pada sa neba pa tako ni sansa da igras za jedan od najvecih klubova na svjetu! Presao si tamo za veliki novac ali nisi ozbiljno shvatio velicinu izazova. Ugledaj se na Salaha..Isto tako dosao u Celzi, bio obicni trkac bez grama misica ali je shvatao sta mora unaprjediti i to je i uradio..Vjerovatno ce se neki nasmijati ali nije ni Salah bio mnogo kvalitetniji kada je dosao u Celzi od Lazara..Igrao jos u slabijoj ligi..Sve je to u glavi..Nije trazio izgovore..

avatar
BaneLFC
Sunday, 22.04.2018
15:34

Bravo, pogotovo si u pravu za Salaha. S tim što mislim da je i tad bio bolji od Markovića. Braćalica došao za lepe pare, sad kuka što ga ne puštaju za neki kikiriki. Inače, mogu da rade sa bilo kojim igračem šta gpd hoće, sve dok je u skladu sa ugovorom.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 22.04.2018
18:24

Ne trazi on sansu u Liverpulu nego da ga lepo puste. Sta izvode, nece ga ga puste za 10 traze 15...

avatar
magister
Sunday, 22.04.2018
14:22

Nisam siguran da li je baš sve izanalizirao. Liverpul je veliki klub u najjačoj ligi na svetu u kojoj se igra ubedljivo najbolji fudbal. Markeca jesu bojkotovali saigrači, možda zbog veličine ugovora i primanja. Dobijao je šansu, po meni dosta dobro i igrao, mada je dobio ulogu povučenog krila (?), ali je posle - nestao. Verovatno zbog slabijjih igara. Prestoji mu borba da se vrati. Igrom, ne izjavama. Ne mora u Liverpul. Treba da se vrati vrhunskom fudbalu. Nestao je.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 22.04.2018
13:54

bravo mali...svi su svesni da ga je liverpul unistio i protracio njegov talenat...samo ima i njegove krivice jer je pojurio za novcem

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 22.04.2018
14:13

Lik ima samo brzinu i to je to. Slican igrac Radonjicu, ne podcenjujem ni jednog ni drugog, ali mislim da je to nedovoljno da bi napravio vecu karijeru. U svakom slucaju su mladi i imaju vremena za napredak, ali sto se tehnike tice to se trebalo uciti u mladjim kategorijama. Za takve igrace po meni maksimalna cena je do 10 miliona i to je to, ali maksimum maksimuma.

avatar
Jovan Petrovic_fb
Sunday, 22.04.2018
15:32

Nije se on tu pitao nista, klub prihvatio ponudu za njega, da je kojim slucajem odbio, usledile bi sankcije kluba sto bi ga sputalo na isti nacin, izbacili bi ga iz prvog tima i poslali na tribine. Pravi je primer da je fudbal robovlasnicki sport.

avatar
Jovan Petrovic_fb
Sunday, 22.04.2018
15:31

Radonjic je nista drugo nego izvikan igrac, tvrdili su da je najveci talenat koji se ikada pojavio u Teleoptiku.