Markec: "Ja da skačem za Zvezdu?!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.11.2018.
09:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Liverpula Lazar Marković oglasio se zbog spornog "lajka" kojim je na sebe navukao gnev navijača engleskog kluba.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Velika prašina podigla se nakon što su navijači Liverpula primetili da je jednu od objava na Tviteru u kojoj se slavi pobeda Crvene zvezde "lajkovao" Lazar Marković.

Bila je to objava sa srpskim zastavama i jednim crvenim srcem, ali od strane čoveka koji je osvedočeni navijač Crvene zvezde i koji je to postavio na Tviter odmah nakon meča sa Liverpulom.

To je bilo dovoljno da krene hajka na Lazara Markovića. Navijači Liverpula pisali su na društvenim mrežama kako bi trebalo da ga bude sramota, kako bi klub morao što pre da ga se reši, kao i da nije dostojan dresa Liverpula kada slavi pobede njegovih protivnika.

Danas je Lazar Marković progovorio, odnosno objavom na Tviteru demantovao da je njegov "lajk" imao bilo kakve veze sa proslavom pobede Crvene zvezde.

"Dragi ljudi, ja sam bivši igrač Partizana i njegov veliki navijač. Kao takav, očigledno je da nisam skakao po kući od sreće zbog pobede Crvene zvezde. Naročito ne protiv Liverpula. Hvala svima", napisao je Marković.

Crvena zvezda je u utorak savladala Liverpul u 4. kolu Lige šampiona sa 2:0 golovima Milana Pavkova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 08.11.2018
16:25

Ovo je bio jedini način da neko primeti da ovaj postoji…

avatar
Jelena Pavlovic
Thursday, 08.11.2018
15:47

Osvedoceni navijac Zvezde. Hahahah. Ma dajte. Covek je Srbin i kao takav normalno da je lajkovao i podrzao pobedu srpskog kluba , a ne kluba koji ga godinama nezasluzeno sikanira , tj. Trener osvedoceno Srbomrzac i veliki nazzi

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 08.11.2018
14:10

Ma ti si decko nebitan.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 08.11.2018
13:35

Ko im je kriv kad nisu uspeli da pobede Zvezdu. Sad su besni i traze nekog na kome ce istresti taj bes. Nek prestanu sa praksom gubljenja prelomnih meceva pa ce mozda nesto i osvojiti.

avatar
xman
Thursday, 08.11.2018
11:00

Iskreno, tesko mi je da povjerujem da je Markec bas slucajno ovo lajkovao, i to u noci kada Zvezda pobijedi Liverpul

avatar
Südkurve München
Thursday, 08.11.2018
10:52

Bravo Markec, ti postuj tvoj klub, a oni sto nisu tebe ispostovali, to macku o rep.