Marez nije bio prva opcija za Siti?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 26.08.2018.
20:34
Izvor: Sportske.net

Prelazni rok je završen, a neke informacije tek sada izlaze na površinu.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester siti je za svoje standarde bio previše tih u ovom prelaznom roku, praktično su doveli samo Mareza, a sada se ispostavlja da je i on bio alternativa jednoj drugoj opciji.

Siti ima već formiran tim u kome dosta toga funkcioniše fantastično, vratio se levi bek Mendi, a i Gvardiola je jasno stavio do znanja da su mu potrebni zadnji vezni i jedan ofanzivni igrač. Pošto su na kraju ostali bez zadnjeg veznog, doveli su samo Mareza za 60 miliona funti.

Iako se činilo da su baš njega i želeli, navodno Alžirac nije bio prva opcija. Svi znaju da su oni u zimskom prelaznom roku želeli Sančeza, ali da je on na kraju prešao u Junajted, pa su svim silama krenuli po igrača Lestera.

Nisu uspeli tada da ga dovedu, a izgleda da se Gvardiola predomislio i poželeo novog igrača, pre Mareza, a to je kako prenosi "Kalčomerkato" Juventusov Daglas Kosta.

Daglas Kosta Vesino Juventus Inter

Siti je pokušao da dovede fantastičnog Brazilca, ali Juventus nije imao nameru da proda ovog igrača. Jasno je zašto je Pep želeo krilnog fudbalera, on je doveo sjajnog Brazilca u Bajern 2015. godine kada je pobedio ogromnu konkurenciju i doveo Kostu za samo 30 miliona evra iz Šahtiora.

Kosta je kod Pepa bio vrlo važan igrač, a nakon njegovog prelaska u Mančester siti, on je otišao na pozajmicu u Juventus, a zatim odlučio da ostane u Torinu.

Marez nije imao puno prostora u Sitiju u prvim kolima, a i kada je dobijao šansu, izgledalo je kao da je u blagom grču. Jasno je da su i Daglas Kosta i Marez vrhunski igrači, ali da li bi se Brazilac bolje uklopio u Pepov sistem?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VANDAL_boys
Monday, 27.08.2018
00:10

I Marez je odlican igrac.

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 26.08.2018
20:59

Gvardioline treće opcije bi mnogima bile prve.. Ima čovjek taj luksuz da dovodi najbolje igrače i treba kad može..

avatar
_mladen_
Monday, 27.08.2018
05:04

Logicno da ima, kada skakuce po timovima koji imaju neogranicen budzet.

avatar
MCCityzens
Monday, 27.08.2018
17:26

hahahaha evo ga Mladen.
Najveci kompleksas na sajtu😅😂😂😂