Maradona u svom stilu, pretio sudiji!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 23.09.2018.
13:33
Izvor: Sportske.net

Argentinac nije ni pokušavao da sakrije bes.

EPA/HECTOR RIO
EPA/HECTOR RIO

Povezane vesti

Dijego Maradona je nedavno postao trener meksičkog tima, u pitanju je Dorados, a sada je prvi put sa ovim timom doživeo poraz i to je vrlo teško podneo.

Naime, legendarni Argentinac je ostvario pobedu na svom debiju na klupi Doradosa, pobedili su Tapačulu sa 4:1, ali ovoga puta nisu imali sreće, poraženi su od Alebrijesa sa 1:0, a rezultat nije bio u prvom planu.

Pobednički gol je postigao Alfonso Sančez u 26. minutu, a od tog trenutka veoma impulsivni Diego Maradona počinje da pokazuje koliko je nervozan, da je smeo, verovatno bi on uzeo kopačke i zaigrao kako bi njegov tim pobedio.

Njegov tim nije igrao loše, ali kako on smatra, sudija je prelomio utakmicu. Nije dosudio "čist" penal za Doradose, nakon što je lopta očigledno pogodila igrača protivničkog tima u ruku.

Maradona je pobesneo, svi se okupili na ulazu u svlačionicu i pokušavali da reše situaciju. Argentinac je čak i pretio sudiji da će da ga prijavi FIFA.

Meč je nekako priveden kraju, Maradonin tim je doživeo prvi poraz od kad ih on vodi, a imaju relativno malo vremena da zaborave ovaj poraz jer već u sredu igraju novu utakmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke