Mangala, igraš za Aguera!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 30.04.2015.
21:42
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Mančester Sitija mogao bi da odigra ključnu ulogu kada je određivanje najboljeg strelca Premijer lige u pitanju.

Beta/AP Photo/Nick Potts/PA
Beta/AP Photo/Nick Potts/PA

Povezane vesti

Zna se ko je najbolji igrač Premijer lige, to je Eden Azar, a ono što se ne zna jeste ko će poneti nagradu za najboljeg strelca ovog takmičenja.

Imamo trojicu kandidata, trenutno vodeći na listi jeste Serhio Aguero sa 21 postignutim golom, na drugom mestu je Hari Kejn sa 20 golova, dok je treći Dijego Košta sa 19 postignutih golova.

Sledeći meč koji ćemo gledati ovog vikenda je jedan od derbija kola, igraju ga Totenhem i Mančester Siti, biće to direktan duel dvojice najboljih strelaca šampionata.

Upravo je to razlog zašto bi defanzivci ove dve ekipe trebalo da imaju dosta posla, a jedan od njih svakako jeste i Elijakvim Mangala, štoper Mančester Sitija.

"Kejn ima sjajnu sezonu.

Veoma je mlad, biće veliki izazov igrati protiv njega ovog vikenda. Postigao je dosta golova protiv jakih timova, biće ovo pravi test za mene i za ceo tim."
, rekao je Mangala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 30.04.2015
22:21

Nadam se pobedi Totenhema.

avatar
Thursday, 30.04.2015
22:03

Ove sezone se prilagodjavao, ali sledece ga moraju forsirati. Ipak je mlad stoper, treba da se uigra. A i platili su ga 40 miliona, glupo je drzati ga na klupi, a da igra Demikelis od 34 godine.