Mandžukićev problem je povreda?

Autor: Miloš Marković
utorak 07.04.2015.
10:52
Izvor: Sportske.net

Hrvatskom fudbaleru statistika ne ide u prilog, Dijego Simeone objašnjava u čemu je stvar.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Mediji u prvi plan ističu crnu seriju hrvatskog fudbalera, kome od februara ne ide na terenu, a pre nego što ospete paljbu na Mandžukića, poslušajte šta kaže Dijego Simeone.

Trener Atletiko Madrida otkriva da je njegov napadač poslednjih deset utakmica odigrao povređen, da je duže vreme već ignorisao problem koji ga muči i da zbog toga neće biti na raspolaganju za utakmicu sa Real Sosijedadom.

„Kao što su svi videli, on na terenu daje sve od sebe, maksimalno se daje za tim. Ipak, već deset mečeva igra sa problemom koji ga muči.“, rekao je Simeone, a potom i dodatno pokazao koliko ceni Hrvata.

„On je klasa od igrača, čoveka. U nedelju mi se pojavio ispred kuće sa prevodiocem jer, očito, ne govorim njegov jezik. Iskazao mi je veliko poštovanje time što je došao na prag da mi kaže da nije sto posto spreman. 'Naduo mi se članak, nisam u stanju da timu pomognem onako kako to želim'“, prepričava reči svog napadača Dijego Simeone.

„Zahvalan sam što mi je to rekao jer da je došao na trening igrao bi. Svi mi u Atletiku smo prezadovoljni Mariom.“, dodao je trener Atletika.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke