Mandžukić otvorio dušu: "Gvardiola me nije poštovao"

Autor: Miloš Marković
utorak 28.10.2014.
12:13
Izvor: Sportske.net

Hrvatski fudbaler je razočaran načinom na koji se njegov bivši trener ponašao u Bajernu.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Mario Mandžukić je bio jedan od ključnih figura u timu Jupa Hajnkesa, koji je osvojio triplu krunu u sezoni 2012/13, ali je po dolasku Pepa Gvardiole na klupu bavarskog kluba većinu vremena proveo na klupi.

Dovođenjem Roberta Levandovskog, vrata prvog tima su definitivno i zatvorena hrvatskom fudbaleru, koji je po odlasku u Atletiko Madrid oslučio da otvori dušu.

„Gvardiola me je razočarao.“

„On se prema meni nije ponašao sa poštovanjem. Nije mi dozvolio da postanem najbolji strelac Bundeslige. Pod Hajnkesom su stvari bile duplo bolje i to nije samo moje mišljenje.“, rekao je hrvatskim medijima.

Svestan je Hrvat da u poslu nema mesta emocijama, ali ne može da se otme utisku negativne atmosfere koja okružuje španskog trenera.

„Kada je u pitanju moj profesionalni život, ne govorim o tome da li nekoga volim ili ne volim. Ali, ako u vezi sa nekim postoji negativna atmosfera, pokušavam da tu osobu izbegavam. Bajernu sam tokom dve godine dao sve i nisam zaslužio da se prema meni tako ponaša. Čim je došao, stvari su se promenile. Pokušao sam da se promenim, ali za uspešan odnos su potrebne dve strane.“, rekao je Mandžukić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke