Manćini opleo po Zenitu i otputovao u Rim!

Autor: Beta Beta
nedelja 08.04.2018.
16:37
Izvor: Beta

Kako stoje stvari, izgleda da nas čeka zvanično saopštenje FS Italije.

Epa/Vincenzo Artiano
Epa/Vincenzo Artiano

Povezane vesti

Trener Zenita iz Sankt Peterburga Roberto Manćini doputovao je danas u Rim i očekuje se da će razgovarati sa čelnicima Fudbalskog saveza Italije o poslu selektora državnog tima.

Kako su preneli italijanski mediji, Manćini je iz Sankt Peterburga sleteo na aerodrom Fjumičino, gde su ga snimili fotoreporteri. On nije davao izjave.

Italijanski mediji preneli su da je Manćini najozbiljniji kandidat za selektora "Azura", ispred Karla Anćelotija, Điđija Di Bjađa i Antonija Kontea.

On je juče tokom konferencije za novinare, a posle poraza od Krasnodara u Sankt Peterburgu (1:2), oštro kritikovao fudbalere Zenita, neke je i imenovao, a bio je oštar i prema upravi ruskog kluba.

"Prijatelju, ne treba mi ovaj novac. Ako odlučim da idem, otići ću. Ne želim Zenitov novac. Pokušavam da radim svoj posao sa ljudima koji me slušaju, a ne sa onima koji rade šta žele i samo kupuju igrače kada god to požele", rekao je Manćini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rossonero_t
Sunday, 08.04.2018
16:54

Da li je moguce da ce da postave ovog za trenera repke, pa da li su oni normalni vise???

avatar
NikkiCFC
Sunday, 08.04.2018
17:31

Ja koliko se secam on se naosvajao titula sa Interom. Tako da kao navijac Milana bolje da cutis.

avatar
rossonero_t
Sunday, 08.04.2018
22:15

Da osvajao je posle kalcopolija kad nisu imali konkurenciju, i jos dobio otkaz. Opste je poznato da si ekspert, nemoj vise molim te.