Manćini odmah pronašao razlog poraza

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 10.09.2018.
23:18
Izvor: Sportske.net

Italija nije baš najbolje započela novo takmičenje.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Italija se nalazi u 3. grupu u okviru Lige A, kada je Liga nacija u pitanju, a nakon dva odigrana meča imaju samo 1 osvojen bod. Remizirali su protiv Poljske, a večeras su izgubili od Portugala sa 1:0 (0:0), a da nije bilo Donarume i Romanjolija, mogli su da pretrpe i ubedljiviji poraz.

Trener Italije, Roberto Manćini pokušava da nađe opravdanje za ovaj poraz.

"Nažalost, mi pravimo greške, to je ono što moramo da smanjimo, ali momci su dali sve od sebe. Mi moramo da postižemo golove ukoliko želimo da pobedimo, tako da moramo da nađemo neke nove opcije."

"Kada je prvo poluvreme u pitanju, imali smo mnogo više loptu u svojim nogama dok smo igrali sa dva napadača, pa to može biti važna opcija za nas", rekao je trener italijanske reprezentacije.

Manćini je promenio apsolutno ceo tim u odnosu na meč sa Poljacima. Jedino su Žoržinjo i Donaruma bili starteri u oba meča, ali da li je ovo pravo vreme za eksperimentisanje? Italija ako ovako nastavi, vrlo lako može da ispadne iz Lige A.

Takođe, on je pričao vrlo pozitivno kada su u pitanju Kaldara i Romanjoli. Rekao je da su vrlo talentovani i da je ovo njihova prilika da "zasijaju".

Roberto Mancini


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Monday, 10.09.2018
23:21

Nasa cetvorica su bili i najbolji, Bonaventura je odavno zasluzio bar(em) da bude pozivan za Italiju ako ne vec i da bude starter na nekom vecem broju meceva.