Manćini kao Krstaja...

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.09.2018.
11:01
Izvor: Sportske.net

Svako svoje muke ima, italijanski selektor na udaru...

Epa/Vincenzo Artiano
Epa/Vincenzo Artiano

Povezane vesti

Italija za jednu fudbalsku velesilu deluje tužno i to niko više ne poriče na Apeninima.

Start u Ligi Nacija bio je očajan, naime, srećni remi sa Poljskom i poraz od Portugala bez Ronalda praktično su ih eliminisali iz borbe za prvo mesto.

Mediji grme, pre svega jer Manćini rotira, tvrdi da je ovo priprema za kvalifikacije, da mora da proveri igrače, nešto slično kao srpski selektor.

Sa druge strane javnost se pita shvata li Manćini da će Italija izgubiti pozicije, da je blizu da ispadne iz prvog šešira?

"To bi značilo ne samo da nismo favoriti u grupi, već i da je tu po koeficijentu jači tim, plus da bi neka ekipa iz trećeg šešira mogla da nam dodatno oteža posao. Kako igra, Italija nije favorit protiv bilo koga, prošla su vremena kada smo se sa lakoćom plasirali na velika takmičenja"
, pišu mediji u Italiji.

Očigledno ni oni nisu svesni gde su, tačnije, Manćini eksperimentiše kada nije vreme, a ruku na srce, tim deluje očajno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 12.09.2018
12:24

..ne branim Mancinija nikako al ova Italija jednostavno nema kvalitet,od svih 20 i kusur igrača samo bi njih 2-3 mogla da konkurišu za prvi tim u onoj Italiji od prije 10-15 godina..

avatar
Mad Max
Wednesday, 12.09.2018
12:23

У најделикатнијем тренутку за италијански фудбал, они су изабрали Манћинија да вади кестење из ватре. Језиво, шта друго рећи. Да су паметни да му одмах дају отказ и врате Контеа.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 12.09.2018
12:03

Nekad su bili velesila...vodeci igraci reprezentacije su otisli u penziju a sad nema niko da ih zameni,nema nadolazecih mladih talenata...sve neki ispodprosecni igraci

avatar
indosrbija
Wednesday, 12.09.2018
11:45

trenerska preevara uvek bio

avatar
Dača
Wednesday, 12.09.2018
11:42

Čovek je veliki srećnik i velika neznalica a onaj ko ga je postavio na mesto selektora treba da ode na psiho test. I Italija ima svog Kokezu.