Manćini ga otpisao, o njegovoj osveti će se pričati još dugo!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 22.04.2018.
16:00
Izvor: Sportske.net

Zaista sjajna priča dolazi iz Rusije.

Beta/AP Photo/Ronald Zak
Beta/AP Photo/Ronald Zak

Povezane vesti

Preneli smo danas da je Arsenal iz Tule remizirao na svom stadionu protiv Zenita iz Sankt Petersburga. Bilo je 3:3 u Tuli, više o samom susretu OVDE.

Tako je Zenit ostao na trećem mestu na tabeli ruske PL, ali sa utakmicom više od CSKA i Krasnodara, kojima beže jedan i dva boda, pa im je mesto koje ih vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona poprilično ugroženo.

Sjajan meč je odigran u na stadionu Arsenala, domaćin je poveo, Zenit je potom izjednačio da bi Tkačev vratio prednost ekipi Miodraga Božovića pred odlazak na odmor.

Usledio je crveni karton za domaće igrače sredinom drugog dela, to su gosti iz Sankt Petersburga iskoristili u rekordnom roku, pa su u razmaku od 60 sekundi postigli dva gola i došli do prekoreta.

Ipak, u 88. minutu susreta, Arsenal uspeva da porvana sa igračem manje, strelac je bio Artem Dzjuba.



Ovaj korpulentni reprezentativac Rusije je sezonu počeo u Zenitu, za koji nastupa poslednjih nekoliko godina.

Ipak, Roberto Manćini ga nije video u svojim planovima, pa je Dzjuba završio na pozajmici kod Božovića, a ekipa Arsenala je Zenitu morala da uplati 160 hiljada evra, da bi ruski reprezentativac nastuprio protiv matičnog kluba.

Sam Dzjuba je rešio da plati pola te sume, da bi potom, kao što smo napisali, u 88. minutu umanjio nade ekipe sa kojom ima ugovor, da naredne sezone nastupi u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke