Mančester siti nema nameru da proda svog štopera

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.04.2018.
13:07
Izvor: Sportske.net

Novi šampion Premijer lige nema nameru da proda svog mladog štopera uprkos manjoj minutaži u drugom delu sezone, makar ne ovog leta.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Nakon povrede i povećane konkurencije u rosteru Mančester sitija, Džon Stouns je izgubio mesto u startnoj postavi ovog tima.

Međutim, novi šampion Premijer lige nema nameru da ga proda ovog leta jer je zadovoljan njegovim napretkom pod palicom Pepa Gvardiole.

Stouns je plaćen Evertonu 47,5 miliona funti pre 2 godine. On je impresionirao u prvom delu Sitijeve šampionske sezone, međutim nakon povrede je izgubio mesto u startnoj postavi.

Stouns je u novembru nakon nezgodnog udarca imao probleme sa kolenom, nakon čega je imao individualne treninge.

Ono je što je Stounsa dodatno udaljilo iz startnih 11 je dolazak Laporta u januaru za 57 miliona funti.

Gvardiola konstantno priča o Stounsu u superlativima i nedavno je izjavio da očekuje da Stouns bude spreman za naredni meč.

"Nadamo se da će moči da zaigra poslednjih par utakmica u ligi i da ode na svetsko prvenstvo. Mislim da će biti sve u redu", rekao je Gvardiola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
10BillionXD
Wednesday, 25.04.2018
14:21

Zasto bi ga prodali ? Ove sezone, dok se nije ozlijedio, je bio njihov najbolji stoper. Mlad, perspektivan i moze samo da napreduje.

avatar
chaki
Wednesday, 25.04.2018
14:12

Sto bi ga prodali, odličan stoper

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 25.04.2018
13:47

Pre 2 dana napisano da ce ga prodati ali nema kome, danas nece nikako prodati. Auuu al se menjaju misljenja u ovim medijima