Mančester pobedio, Murinjo tuguje...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.12.2016.
09:16
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted je sinoćnjom partijom protiv Vest Hema najavio bolje dane u nastavku sezone, ali tragedija fudbalera Šapekoensea duboko je pogodila trenera Murinja, pogotovo jer je u toj nesreći poginuo i njegov kolega koga je poznavao...

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Posle ubedljivog trijumfa nad Vest Hemom u četvrtfinalu Liga Kupa (4:1), trener Mančester Junajteda Žoze Murinjo nije bio najbolje raspoložen.

Razlog za njegovu tugu je tragedija koja je potresla čitav svet, pad aviona sa fudbalerima brazilskog Šapekoensea, pogotovo što je među žrtvama i trener Kaio Žunior, koji je veći deo svoje igračke karijere proveo u Portugalu, gde ga je Murinjo i upoznao.

''Uprkos rezultatu i sjajnoj igri, ne mogu da zaboravim tragediju kolege, trenera Kaio Žuniora, koji je radio u Portugalu dugi niz godina. Nedostajaće nam u Portugalu", istakao je Murinjo.

A kada je sama utakmica u pitanju, portugalski stručnjak je izrazio zadovoljstvo igrom njegovog tima i ubedljivom pobedom, a posebno je pohvalio Henkrika Mhitarijana.

''Miki je odigrao odlično, znali smo zašto smo ga kupili, čekali smo ga i proigrao je'', poručio je Murinjo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MasterFootball
Thursday, 01.12.2016
13:32

Ahaha on kad je na tribine Junajted sve pocepa timove evo sada West Ham a pre 2-3 nedelje Svonsi s 3-1.Miktarijan vidno unapredjuje igru ali Roho ( Blind zavisi ko igra ) mnogo koce sve kad se vrate Smaling i Baily bice to bolje ... :D

avatar
A.Shevchenko 7
Thursday, 01.12.2016
13:01

Zoze je doktor, malo mu je pun ***** fudbala ali cim se uzeli opet bice to stari Murinjo.

avatar
NIKE
Thursday, 01.12.2016
12:13

Reko ja vama dajte Mourinhou vremena - gdje god je radio uzimao je trofeje, na žalost svih nas konkurenata uzet će ih i sa Unitedom, samo se nadam da ćemo mi bar ove sezone, a Mourinho će iduće (njegova čuvena druga sezona), dok će smiješni Gvardiolica popiti otkaz i dokazati svima da je prevara i da su svi njegovi trofeji zapravo Messijevi, Iniestini i Xavijevi.