"Maminjo" stiže u pomoć Romi!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 16.01.2018.
10:48
Izvor: Sportske.net

Monći tvrdi da nema ponude za Naingolana, međutim nije samo Belgijanac na izlaznim vratima. Da li će rešenje potražiti u Dinamu.

EPA/Julio Munoz
EPA/Julio Munoz

Povezane vesti

Iz Rome su demantovali da su završili posao sa Gvangžuom oko Rađe Naingolana, Kinezi su spremni da plate 50 miliona evra, iako bi u kasu vlade u Pekingu morali da zbog poreza na luksuz uplate gotovo još toliko.

Belgijanac se dogovorio, ali Roma ga neće pustiti na zimu. Međutim, čeka se ponuda za Strotmana koga želi Juventus, Holanđanin košta oko 40 miliona evra, Roma nekoga mora da proda kako bi ostala u granicama FFP.

Oni bi najradije sada unovčili povređenog Emersona, koga želi Liverpul, ali i Juve na leto, no Brazilac će teško sada ostvariti transfer.

Ako ode vezista, što je realnija, meta je Dinamov Ante Ćorić. Naime, ovaj ovaj Dinamov dvadesetgodišnjak je debitovao još pre dve godine za reprezentaciju, igra na mestu ofanzivnog veznog igrača, standardan je u Dinamu, u koji je došao iz akademije Red Bul Salcburga.

Računa se da će biti sigurno sledeći veliki Mamićev transfer, a već ove zime bi mogao u Seriju A.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kemp
Tuesday, 16.01.2018
12:12

Mami će uzeti za njega bar 15-20 milki... nDa li će ovi naši ikad išta naučiti od nekog drugog, osim što se samo prepucavaju preko medija....