Mamić nadmudrio Bilića, Prijović "posti"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.02.2019.
22:44
Izvor: Sportske.net

Nadmudrio je Zoran Mamić zemljaka Slavena Bilića u derbiju 21. kola saudijske Pro lige. Aleksandar Prijović još uvek čeka na prvenac u dresu Al Itihada.

Epa-Efe/Str
Epa-Efe/Str

Povezane vesti

Sezona u šampionatu Saudijske Arabije ušla je u poslednju trećinu, a Al Itihad nikako da se pokrene i pobegne iz "crvene zone".

Tim u koji je uloženo mnogo novca doživeo je večeras poraz u duelu sa prvoplasiranim Al Hilalom 0:2 (0:0) i tako dodatno otežao sebi poziciju u borbi za opstanak.

Utakmicu dva tima koje sa klupe predvode hrvatski stručnjaci Zoran Mamić i Slaven Bilić rešili su Francuz Bafetimbi Gomis i Saudijac Salem Al Davsari golovima u drugom delu drugog poluvremena.

Aleksandar Prijović je i danas proveo svih 90 minuta na terenu ali ni ovoga puta nije uspeo da pomogne svom timu da dođe do boljeg rezultata. Srbin koji je ove zime stigao u Al Itihad iz redova PAOK-a, još uvek čeka na prvenac, a jasno je da "Tigrovima" gori pod nogama i da će u poslednjih devet kola Prijović morati da se raspuca.

Svih 90 minuta u ekipi Al Hilala upisao je bivši štoper Crvene zvezde Miloš Degenek, a za lidra saudijske Pro lige debitovao je i Sebastijan Đovinko koji je upisao asistenciju kod drugog gola gostiju.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke