Mališa hteo da preuzme Vilu, Šervud mu čestitao!

  • Autor: Miloš Marković

  • 14. april 2015.

  • 13:02

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Šestogodišnji Čarli je u februaru poželeo da preuzme Aston Vilu, čovek koji ga je 'pobedio' u trci za klupom danas mu je čestitao na prijavi za posao.

Mališa hteo da preuzme Vilu, Šervud mu čestitao!

Dobar marketinški potez Aston Vile, toliko karakterističan za engleski fudbal i klubove, koji se diče svojom društvenom odgovornošću.

Upoznati ste sigurno sa pričom o mladom Džadu, navijaču Aston Vile, koji je poželeo da na klupu njegovog tima dođe Murinjo, ali šestogodišnji Čarli Paj je imao drugu ideju. On je lično poželeo da preuzme upražnjeno mesto, pisao je u februaru svom klubu, odgovor mu je stigao tek danas.

U svojoj prijavi Čarli je obećao da će popravi efikasnost pred golom, da će držati sjajne motivacione govore u svlačionici, kao i da je spreman da umesto novca za platu dobija poneku Aston Vila loptu, omiljene igračke i slatkiše.

carli-600-20150414010134

Ne bi mu bilo problem da izlazi iz škole, te da bi morao mamu da angažuje kao pomoćnika, jer ne bi imao prevoz do posla svakog dana.

Nažalost, Vila je odabrala Šervuda, a upravo je menadžer danas pisao mladom Čarliju.

„Iz tvog pisma se jasno vidi da bi bio odličan kandidat za posao, obzirom da imaš veliko poznavanje igre i da si veoma sposoban da upravljaš timom i ljudima. Nadam se da nisi previše razočaran, pošto sam te za dlaku pobedio u trci. Kako razumem, malo je falilo da ti ponude posao.“

„Rukovodstvo kluba želi da te zamoli da tvoje pismo ostavi u arhivi za svaki slučaj, iako se ja lično nadam da im neće trebati i da ću imati uspeha na klupi ovog velikog kluba. Zasigurno ću se truditi da uspem i da obradujem i tebe i ostale navijače.“

„Što se tiče tvoje fudbalske karijere, čestitam ti na kapitenskoj traci i želim tvom timu mnogo uspeha u sezoni (Sandej Lige). I ja sam bio kapiten tokom svoje karijere, to je zaista posebna čast!“, napisao je Šervud na opšte oduševljenje malog Čarlija koji je bio specijalni gost kluba sa Vila Parka.

carli-600-20150414010204

Kako kaže, ni u snu nije očekivao pismo.

„Bio sam oduševljen kad mi je stiglo pismo. Mnogo mi znači to što mi je napisao, naročito to što mi je čestitao na kapitenskoj traci. Srećan sam što je on dobio posao jer se kod njega vidi strast i ljubav prema klubu. Već radi sjajan posao na klupi!“, kao mator odgovara Čarli.


  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari