Maksimović postaje "ključni igrač" Valensije

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 04.01.2018.
13:04
Izvor: Sportske.net

Valensiju čeka težak mesec, Maksimović bi mogao da bude jedan od aduta.

Screenshot/cdn.livetv.rs
Screenshot/cdn.livetv.rs

Povezane vesti

Nemanja Maksimović je ove sezone napravio veliki pomak u svojoj karijeri, potpisao je za španskog velikana Valensiju, a dobija šansu u ovom timu u kup utakmicama, ređe u prvenstvu.

Ipak, u januaru mesecu će dobijati šansu, sve je počelo jučerašnjom utakmicom protiv Las Palmasa kada je srpski reprezentativac odigrao odlično, u prvom poluvremenu je činio par na sredini terena sa Kondogbijom, u drugom sa Parehom, a u oba slučaja je sve izgledalo odlično.

Trener ovog tima Marselinjo će do kraja sezone sve više pružati šansu našem mladom fudbaleru i članu generacije koja je osvojila Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Januar je mesec kada će Valensija odigrati dosta utakmica, Nemanja će sigurno imati šansu i u Primeri, možda već ovog vikenda kada Valensiji u goste stiže Đirona.

"Marka" napominje Maksimovića kao "ključnog igrača" Valensije za taj period, veliko priznanje za našeg vezistu koji bi mogao tako da stekne dodatno iskustvo pred Svetsko prvenstvo u Rusiji na kojem se nadamo da ćemo gledati i Nemanju.

Utakmice koje slede za Valensiju u januaru:

6. 1. Valensija - Đirona (prvenstvo)
9. 1. Valensija - Las Palmas (kup)
13. 1. Deportivo - Valensija (prvenstvo)
20. 1. Las Palmas - Valensija (prvenstvo)
27. 1. Valensija - Real Madrid (prvenstvo)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 04.01.2018
17:18

Opak igrac. Vizuelno deluje slabo, ali neverovatno inteligentan! Ako ga posluzi sreca i dobije priliku u Valensiji, napravice odlicnu karijeru!

avatar
LoleRava
Thursday, 04.01.2018
15:01

Stvarno dobar fudbaler,definitvno nam treba u Rusiji,samo da malo vise igra,da dobije na samopouzdanju.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
14:50

Desni bekovi: Gajic, Basta, Rukavina, Vulicevic, *Ivanovic; desni stoperi: Veljkovic, Ivanovic, Pejcinovic, Milenkovic; levi stoperi: Nastasic, Spajic, Tosic, Maksimovic, Rajkovic; levi bekovi: Kolarov, Obradovic, Antonov.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
14:12

Bravo, Aco, i ja se nadam tome. Maksimovic, Matic- Zivkovic, SMS, Ljajic (Tadic moze da upadne i da fino zameni na sve te tri pozicije, to bi bilo ono sto se zove jaka klupa) i Mitrovic ili neko drugi u napadu, to je to, a onda prelazimo na (golmana i) odbranu:-D

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 04.01.2018
14:59

A koja bi to formacija bila? Trebalo bi da u prvih 11 bude mesta obavezno za Tadica. Ja bih stavio kao centralne vezne Matica i Sergeja, a ispred njih Tadica, Ljajica i Kostica ili Zivkovica. Obojica su izvandredno brzi. Ako cuvamo rezultat, umesto nekoga od ove ofanzivne trojice bih ubacio Fejsu ili Milivojevica. A centralni napadac ce zavisiti u kakavoj formi budu bili Mitrovic i Prijovic.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
15:32