Maksi Lopez već pravi "frku" Ikardiju u Parizu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 03.09.2019.
09:51
Izvor: Sportske.net

Na dan potpisa, poruka je jasna...

EPA
EPA

Povezane vesti

Televisa presenta ima novu epizodu, Ikardi je napustio Italiju, sa sobom je odveo i decu Maksija Lopeza kome je preoteo ženu Vandu Naru.

Ikardi se držao po strani dok Vanda na društvenim mrežama sa bivšim suprugom razmenjuje uvrede, pretnje sudom, optužbe zbog alimentacije.

Dobro je poznato da se dva fudbalera koji su bili bliski prijatelji ne pozdravljaju na terenu, ali i da u svlačionicama, ni Intera, ni Argentine nisu baš voleli Ikardija zbog onoga što je napravio.

"U ženu kolege se ne dira, u moje vreme bi ga tukla cela svlačionica", rekao je svojevremeno Dijego Maradona.

Ne znamo kakav će biti Ikardijev doček u Parizu, ali juče je Maksi Lopez postavio sliku sa Nejmarom, uz poruku da je Brazilac sjajan čovek, skroman, pristupačan, pravi prijatelj.

Mnogi su to protumačili kao provokaciju, a odmah se krenule priče da će se Nejmar i brazilski klan potruditi da zagorča život Ikardiju i zbog Mesija koji je odličan prijatelj sa Maksi Lopezom i za koga se priča da je blokirao pozivanje Ikardija u reprezentaciju, kada je Maurito bio u najboljoj formi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boran83
Tuesday, 03.09.2019
13:19

Pa navijaci PSG ce vise voleti Ikardija nego ovog klovna u cirkusu Nejmara koga mrze i saigraci. Kilijan Mbape ga oduvao u svakom pogledu.

avatar
myspace
Tuesday, 03.09.2019
11:40

Bas Nejmar ima uticaj u svlacionici, mrzi ga ceo tim zbog ponasanja, prima najvecu platu ima poseban tretman u odnosu na druge igrace. ne bi me cudilo da on ima posebnu svlacionicu u psz sa zvezdom na vratima. Toliko mu je lepo u parizu da je na sve nacine hteo da pobegne.

avatar
Amalainter
Tuesday, 03.09.2019
10:23

Treba dobro da izudara tog Nejmara i cao

avatar
No rules
Tuesday, 03.09.2019
10:07

Komedija. Bas ce PSZ da dozvoli da mu glavni igraci prave smicalice zbog tamo neke Vande. Svasta pisete..

avatar
Misosesic
Tuesday, 03.09.2019
10:00

Sta je sa ovim pisanjem Maurito,ovom olosu od čovjeka se jos nesto od milja piše ime.