Majstorije Milivojevića i Zahe nedovoljne za trijumf Palasa, Kejn se vratio, Sparsi nastavili niz, VBA nadomak nižeg ranga!

Autor: Nikola Miloradović
subota 07.04.2018.
17:56
Izvor: Sportske.net

U okviru 33. kola Premijer lige, danas je od 16h odigrano šest mečeva.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Bornmut je na svom "Vitalitiju" dočekao Kristal Palas, a na kraju nije bilo pobednika, nakon velike borbe bilo je 2:2 (0:0).

U prvih 45 minuta nije bilo golova, a onda je nakon samo dva minuta igre u nastavku Palas poveo, svoj 10. gol u sezoni postigao je sjajni Luka Milivojević.

Srpski reprezentativac je maestralno jedan slobodnjak sa oko 20 metara udaljenosti pretvorio u pogodak, kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Usledila je igra Bornmuta na sve ili ništa, zaigrale su "Trešnjice" sa tri napadača, a to je ubrzo dalo rezultate, igrao se 65. minut kada je Muse postigao jako lep gol za 1:1.

Imao je i Palas svoje prilike, ali je Begović bio odličan, ipak, golman iz BiH nije mogao ništa u 75. minutu, sjajan potez ja napravio Vilfrid Zaha, namestio se na udarac, raspalio je po lopti levom nogom, ona je na putu ka golu malo zakačila kuka i efektno odsela u mreži domaćina za novo vođstvo Palasa.

Ipak, nadu gostima za tri boda ugastio je Džošua King u 89. minutu, za konačnih 2:2.

Hari Kejn

Hari Kejn se vratio u startnu postavu Sparsa nakon povrede, a "Pevci" su slavili sa 1:2 (0:0) na gostovanju ekipi Stouka.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda je nakon sedam minuta igre u nastavku Eriksen doneo prednost Totenhemu.

Samo četiri minuta kasnije, "Grnčari" ipak dolaze do poravnanja, strelac je bio Mame Dijuf.

Ipak, u 63. minutu konačan rezultat postavlja Kristijan Eriksen, lopta je ušla u mrežu Stouka nakon njegovog centaršuta iz slobodnog udarca sa leve strane, u prvih mah se činilo da je loptu glavom zahvatio Kejn, ali je pogodak na kraju ipak pripisan Dancu.

Na kraju nova pobeda Totenhema, šesta u nizu u Premijer ligi.

VBA je poveo na "Hotornsu" protiv Svonsija, ali ponovo nisu uspeli da upišu tri boda, na kraju je bilo 1:1 (0:0).

Poveli su u 54. minutu preko Džeja Rodrigeza.

Ipak, 20ak minuta kasnije, igrač Čelsija na pozajmici u Velsu Temi Abraham poravnava rezultat.

Ekipa Njukasla je sada u sigurnoj zoni, vezali su treći trijumf, sada su slavili na "King Paueru" protiv Lestera sa 1:2 (0:1).

Poveli su u 18. minutu, strelac je bio Šelvi i to je bilo sve od golova u prvih 45 minuta.

U nastavku, nakon pola sata igre, Ajoze Perez povećava prednost "Svraka", da bi konačan rezultat postavi Džejmi Vardi u 84. minutu.

Barlni je nastavio da beleži sjajne rezultate ove sezone, sada su slavili na gostovanju ekipi Votforda i to nakon preokreta, bilo je 1:2 (0:0).

Poveli su "Stršljenovi" u 61. minutu, strelac je bio Perejra.

A onda, za samo tri minuta "Kleretsi" dolaze do preokreta.

Najpre je Vouks poravnao rezultat u 70. minutu, odmah nakon što je ušao sa klupe, da bi tri minuta kasnije Kork doneo prednost ekipi Šona Dajča.

Brajton je ugostio Hadersfild, a duel ekipa koje su minule sezone izborila plasman u elitu prošao je bez pobednika, 1:1 (1:1).

Autogol je u 29. minutu postigao Lesl, ali je samo tri minuta kasnije Munije poravnao rezultata.

U drugom delu je Preper dobio i crveni karton, te je Brajton ostao sa desetoricom na terenu, ali do kraja nije bilo promene rezultata.

Bornmut - Kristal Palas 2:2
Brajton - Hadersfild 1:1
Lester - Njukasl 1:2
Stouk - Totenhem 1:2
Votford - Barnli 1:2
VBA - Svonsi 1:1


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 07.04.2018
18:14

Neverovatni Palas. Iz nedelje u nedelju, prosipa bodove. Kakve su zicere opet imali nerealizovane, čudo. Čovek bi pomislio, opet taj Benteke, ali on danas nije igrao, a opet sve po starom. nBravo za Luku. Jako lep gol je dao. Verovatno najbolji zadnji vezni Srbije u ovom trenutku.