Majstor Alonso, šampion podigao glavu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 20.08.2017.
18:54
Izvor: Sportske.net

Španac sa dva gola rešio meč na "Vembliju", iako je Čelsi u finišu učinio sve da ne pobedi...

EPA/SEAN DEMPSEY
EPA/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Totenhem je debitovao na "Vembliju", a domaći navijači su zanemeli već nakon nekoliko minuta kada se poklonio Morata, ali i promašio zicer.

Usledili su pokušaji Kejna i Alija, ali je do gola stigao gost.

Slobodnjak i predivan gol Markosa Alonsa, prvi u istoriji postignut na utakmici PL na Vembliju, Španac ulazi u istoriju.

Do kraja prvog poluvremena, Totenhem bolji, Kejn je kasnio na centaršut Eriksena, pa onda pogodio stativu "Pevci" blizu izjednačenja.

Odlični Kurtoa je još jednom dobro intervenisao u finišu prvog dela pa su "Plavci" sa minimalnom prednošću otišli na odmor.

U nastavku napadi Totenhema žestoki, ali držao se bedem Čelsija, nije bilo nekih velikih prilika. Alvaro Morata je mogao da dotuče domaće, ali je bio sebičan, propustio da asistira Vilijanu. U sledećoj akciji dobar udarac Mozesa.

Prethodno je Son ušao, Poketino je sve karte bacio na napad...

Međutim Čelsi je taj koji je propuštao prilike, sjajni Vilijam je pogodio stativu, nekako se šampionu nije dalo da prelomi meč...

A onda, fudbalsko samoubistvo. Prvo je Bakajoko napravio nepotreban prekršaj, posle ubačene lopte, Bačuaji tek što je zamenio Moratu pogađa mrežu, na nevolju svoju sopstvenu. Kako se oseća Antonio Konte koji ga je prošle godine držao po strani jer ga i nije doveo u klub, nije lako zamisliti, ali je Čelsiju pobedu iscurela kroz prste.

Ni iz čega Totenhem je poravnao rezultat i u finišu jurišao na pobedu.

Međutim, ni Bačuaji ne može da spreči Markosa Alonsa. Španac je pobegao po boku, pošto je Vanijama izgubio loptu u opasnoj zoni, udarac iz teške pozicije, ali je Ljoris loše intervenisao, svejedno, Španac je heroj "Plavaca"!
 
Tako je na kraju, i pored svega, Čelsi podigao glavu i nakon starnog neuspeha odneo bodove sa Vemblija. Totenhem je napadao, ali nekako jalovo, čini se da će i igranje van "Vajt Hart Lejnu" stvoriti dosta problema "Pevcima".

U prvom meču dana, Hadersfild je ostvario i drugu pobedu u sezoni, slavili su sa 1:0 protiv Njukasla.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

277 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bratuska_Blueboy
Monday, 21.08.2017
03:43

Teska tekma za gledanje, dosta uzbudjenja, oba trenera kod golova pokazala veliku strast, novajlije su bile dobre jos neko pojacanje ce dobro doci jos da se tim uigra i kompletira bicemo jaki i vrlo nezgodni kao i obicno, velika borba danas, mora se uzeti u obzir desetkovan tim ovo je velika pobeda kao kuca posle nesrecnog poraza stize u pravom trenutku protiv stvarno odlicnog Totenhema.

avatar
scofield
Monday, 21.08.2017
02:26

A nude onolike pare za Alex Sandra?? Kakvog levog beka ima Celsi u ekipi ni sami nisu svesni. Sta je ono LB,LMF ili LWF? Alonso je strasan igrac,drago mi je zbog njega.

avatar
Маркус19
Sunday, 20.08.2017
21:40

Маркос Алонсо одиграо као да није са овог света... Озбиљну разлику прави на терену! Респект екипи која победи тотенхем

avatar
Carina_11303
Monday, 21.08.2017
17:33

I to u gostima.

avatar
Маркус19
Tuesday, 22.08.2017
01:02

Нисам стигао да испратим првих пола сата утакмице, али друго полувреме припада Тотенхему...Немој да се љутиш, али људи су заслужили смрдљиви бод

avatar
baki35
Sunday, 20.08.2017
21:17

Bacuaj zabio gol Celsiju, a nije slavio... Ljudina

avatar
mrancic
Sunday, 20.08.2017
21:13

Čelzi ozbiljan kandidat za sam vrh Sa Azarom i Moratom kada se prilagodi biće odlični.Konte ume da podigne ekipu.Sa Murinjo i Pepeom najbolji treneri u Pl.Totenhem će polako padati i boriće se za četvrto mesto.A iduće godine otićiće im najbolji.

avatar
MANUTD
Sunday, 20.08.2017
21:03

Mislio sam da celsijevcima smeta bunker pa su zato oterali Murinja, a ovo sto je Konte danas izveo na teren bas deluje ofanzivno :D Realno onako Totenhem ih je nadigrao na svakom delu terenu ali kao sto svi znamo nekad i losije ekipe pobede.

avatar
The KING(visionary)
Monday, 21.08.2017
13:40

Cekaj pa najveci bunker vidjen sa 7 igraca u zadnjoj liniji je demonstrirao Murinjo protiv Liverpula na Enfildu prosle sezone.

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 22.08.2017
01:39
avatar
MANUTD
Monday, 21.08.2017
16:24

Vilijan i Morata, jedina dva ofanzivca u timu. 7

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 20.08.2017
21:00

Haha gde su hejteri koji su rekli da ce totenham da nas razbije!!! Reko sam da je chelsea najaci kad ga otpisuju svi, videcete kad ce da odbrani titulu , sretno plavci

avatar
Sunday, 20.08.2017
20:57

Pocinje sezona, Chelsea izgubi i vecina ovdje misli da se Chelsea raspao hahaha e djeco djeco jos morate da ucite sta je nogomet. Chelsea je prvi kandidat za titulu. Na svakoj poziciji imaju igracinu, dobrog trenera !! Jedini oni mogu skinuti Real Madrid sa trona. A kada se Hazard vrati (po meni 3 najbolji igrac na planeti, iza Messia i Ronalda) onda su nezaustavljivi!! Drugi favorit je City a treci moj United. Treba gledati realno, volio bih da je moj United prvi za titulu ali treba biti posten i reci da je United treci kandidat. Treba nam lijevi bek, tamo je promaja velika, molim Boga da Rose dođe i onda imamo fantasticnu ekipu dok ovako puše jako na lijevoj strani a to velika ekipa iskoristi a Chelsea i City na svakoj poziciji imaju igracine. Conte je bacio rukavicu i rekao Mourinhooooooo cekam teeeeeeee jaooooooooo kakav ce to susret biti, planeta ce gorijetii!!!!!!!!!!! Chelsea se probudio!!!!!!Ludnica krece!!!

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 20.08.2017
20:47

Sa ovakvim Alonsom Čelziju zaista ne treba levi bek. Wilian po meni odigrao za 10, svuda ga bilo. Totenhem generalno bolji no opet taj utisak da im fali to nešto. Jedva čekam da vidim Everton protiv Sitija

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 23.08.2017
08:51

Wilian usporava igru chelsia prati malo njegovo kretanje loptom , kad nije hazard tu on se pravi vodja i onda davi loptu, jeste da igra juri trci ali kljucne paseve ne pravi a to je razlika zasto ga pedro bacio na klupi

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 20.08.2017
20:41

Retko ruzan mec ali je Chelsea odigrao maksimalno cvrsto i takticki besprekorno, mada ovakva igra moze da se svidja samo navijacima Chelsea, Konteove ekipe igraju tako ruzno i ziheraski da je to mucno za gledanje. Morata je jos jednom pokazao zasto ga je Real Madrid prodao-taj covek nije u stanju da bude glavni spic u ozbiljnoj ekipi. Kante je momak ziva vatra, mali je fascinantan. Bakayoko nije los, bice pojacanje, to je sigurno.

avatar
Mirsoxc
Sunday, 20.08.2017
20:39

Vratit će je brzo, Tottenham ih odučio od ove igre, ali ponovno dokazuju da su nikakvi na Wembley.

avatar
No 1
Sunday, 20.08.2017
20:35

Citam odje hvalisanje Bakajoka a cojek odigrao utakmicu za zatvor.Lik je isti Kondogbija.Cak ovaj na sport klubu veli 'Bakajoka kako je igrao bolje da nije igrao'.Ali odje ima znalaca da velicaju njegovu partiju.Kao i Moratinu.Lik je promasio ono sto Lukaku definitivno ne bi.Totenhem sam sebi pucao u nogu.Uz to Wembli nece za njih biti domacinski nastrojen stadion,prosle godine su ispali iz Ls igrajuci skandalozno na Wembliju.

avatar
Monday, 21.08.2017
13:40

A ti na sport klubu su strucni u pm...

avatar
The KING(visionary)
Monday, 21.08.2017
13:44

Koji si ti lik,sta ti provaljujes....Prvo Bakajoko nije igrao fudbal puna dva-ipo meseca,decko se oporavljao od operacije kolena nije ni trenirao sa ekipom do ove nedelje svega 4-5 dana vidi se da je fizicki nespreman,drugo igrao je protiv fizicki najjaceg dvojca PL Vanijama/Dembele...

avatar
Rooster
Sunday, 20.08.2017
20:20

Kao navijac Totenhema, sve cestitke Celsiju na ipak zasluzenoj pobedi. Mada je i Totenhem imao svoje momente. Ova dva tima moraju u top 4. Bas sam uzivao u tekmi uz ladno pivce! Nekad nije ni bitno ko ce da pobedi, ako je tekma vrhunska!

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 23.08.2017
08:53

Nije zasluzena jer ste bili bolji ali takticki smo je zasluzili jer nama nam je bila preko potrebna da bi podigli glavu jer kad bi izgubili mediji bi nas rastavili u komadice, sretno totenhamu ubuduce i da ove druge ekipe sve pobedi i nama omoguci da budemo na vrhu

avatar
Enigma
Sunday, 20.08.2017
20:16

bunkeraški chelsi srećno i spretno pobijedio. odlično parkiranje autobusa je ovo bilo, u svakoj autoškoli bi položio.. :)

avatar
Breaking Bad
Sunday, 20.08.2017
20:15

Realova škola razbija u PL, Hese juče oborio Arsenal, Alonso danas Totenhem, a i Morata je odličan bio.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
20:02

Isti rezultat kao prosle sezone ako se gledaju kuci Barnli i u gostima Spurs 3 poena. Pobedili smo sad Tot koji kuci nije izgubio cele sezone a izgubili kucu od Barnlija koji nikog nije dobio u gostima prosle sezone.

avatar
Los Vikingos
Sunday, 20.08.2017
19:54

Alonso pravi ozbiljnu razliku na terenu, nadam se da ce zaigrati za Spaniju jer je ocigledno koliko je bolji od Albe.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 20.08.2017
20:09

Spanci imaju mozda i najace svjetske bekove stvarno ogromna konkurencija vlada .Kad se pogleda tu je jedan Carvajal ,Juanfran,Bellerin, koji mogu igrati desne bekove .Tu su i lijevi bekovi poput Albe,Monreala ,Alonsa tu je i Azpilicueta koji je univerzalac i moze da pokrije i desnog i lijevog bocnog a po potrebi i stopera .Stvarno spanski selektor je na slatkim mukama.

avatar
Žan-Žak Ruso
Sunday, 20.08.2017
19:47

Prošle nedelje su navijači Čelzija pljuvali po Alonsu na ovom sajtu, sad ga dižu u nebesa. To isto su radili i Banetu i Nemanji i..... razmažena deca!

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 20.08.2017
20:01

za Alonsa od pocetka gorove da nije klasa za Celsi ali ja mislim suprotno (objasnio sam us vom komentaru) a ako par ljudi i to u Engleskoj na twitteru napise par losih komentara o Banetu jel to znaci da ga pljuju svi? Baneta nikad. O Maticu imam lose misljenje jer je pokazao nepostovanje prema Celsiju koji je pokazao postovanje prema njemu i opet ce ga Murinjo ubaciti u igru pa izvesti nakon 15 minuta samo polako a sad mu se ulizuje

avatar
Carina_11303
Monday, 21.08.2017
17:39

Od pocetka svakako. Mislio sam da je bio panicna kupovina. Pošteno nisam ni čuo za njega dok nije došao u Čelsi. Sada je jedan od stubova tima. Sve radnje radi.

avatar
Carina_11303
Sunday, 20.08.2017
20:08

Koja laz. Alonso nije bio los ni protiv Barnlija

avatar
chaki
Sunday, 20.08.2017
19:43

E kad alonso da dva gola...

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 20.08.2017
20:01

Nije prvi put :D dao je i Lesteru tako prosle sez

avatar
Roči Salamanka
Sunday, 20.08.2017
19:33

Mozda Baka za neke tragicar ali moje misljenje je da je solidno odigrao,pogotovo u defanzivi,i pored pobede ne mozemo se diciti 72 28 u posedu ali koliki je igracki kadar mozda drugacije i nije moglo,pobedi se ne gleda kroz prste ali mora to jos bolje.Golovi Alonso su cista etika,lik je znao sta radi.Tezak raspored za Celsi,videcemo kako ce sve to ici,nadamo se najboljem.#CFC

avatar
mrancic
Sunday, 20.08.2017
19:59

Ko je Baka?Jel to onaj što ga kupio Kontara? Kad mu već dade nadimak?

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 20.08.2017
20:10

Covece Bakajoko decko fizicki totalno nespreman igrao 90.min protiv fizicki najjaceg dvojca PL Vanijama/Dembele,bio je korektan, koliko je mogao toliko je pruzio,ali posle rep pauze ocekujem njegovu ekspolziju taman ce biti 100% fit...

avatar
Tbr
Sunday, 20.08.2017
19:32

jako, muski, srcano, sampionski odigrano, iako u oslabljenom sastavu, ali imali smo i malo srece...treba nam ipak jos najmanje 3 igraca da bismo napali neki trofej ove sezone. Ridiger je bio solidan danas, Bakajoko treba tek da se uigra sa ostalima, Morata im je napravio dosta problema i dobro je igrao iako nije postigao gol. Sa povratkom Azara na teren, dovodjenjem jednog kreativnog veznog, napadaca jer Bacuaji se izgubio i jednog levog beka, mogao bi Celsi da ima dobru sezonu.

avatar
RHawtin
Sunday, 20.08.2017
20:11

Sta si ti gledao.Pogledaj posed....sramota. Kao da su igrali real madrid i brajton. Raspad

avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 20.08.2017
19:31

tako je, mora se znati ko he veliki klub a ko srednji! Forza Chelsea

avatar
damjan89
Sunday, 20.08.2017
19:31

Bakajoko 0, tek cemo u nastavku sezone osetit nedostatak Matica, Alonso ce imati mozda i bolju nego proslu sezonu, Wilian treba vecu minutazu, Hazard kad se vrati bice to ponovo sampionska ekipa,nadam se...Na sredini smo najtanji.

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 20.08.2017
20:01

Covece lik fizicki nespreman tek sveze opravljen od povrede kolena je igrao 90.min naspram fizicki najjaceg dvojca Dembele/Vanijama...To mora da se postuje.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 20.08.2017
20:02

Bakajoko 0? Jesi ti gledao Tottenham-Chelsea mec koji je poceo u 17:00 po nasem lokalnom vremenu? I uz to da je mec 2. kola PL u sezoni 2017/2018 ako jesi i kazes da je Bakajoko 0,molim te nek to bude poslednji mec koji si gledao u zivotu.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 20.08.2017
19:27

..na kraju 3 boda idu Celsiju,al mislim da se navijaci nemaju cemu radovat! Jadno je ovo,nadigrani u svim segmentima igre..

avatar
Sunday, 20.08.2017
19:27

Ljoris teska rupa ,totenhem igra dobro ali nece ih gol

avatar
Carina_11303
Sunday, 20.08.2017
20:13

Imali stativu i jedni i drugi. Dva zicera Morata, par sansi Kejn. Nisu bili ni po cemu bolji, osim po posedu lopte.

avatar
Carina_11303
Monday, 21.08.2017
17:44

Pa korneri kad se videlo da nista pod milim Bogom ne mogu iz kornera bez sekunde razmisljanja su Čelsijevi igrači slali lopte u korner. Ni posle jednog kornera nije bilo ni naznake da ce biti sanse za gol.

avatar
Monday, 21.08.2017
15:04

19 :5 šutevi 14:3 korneri igrali ste u 16 i kažeš ni po čemu nisu bolji

avatar
Nudzeim1983
Sunday, 20.08.2017
19:27

Celsi sretno do pobjede nTotenham los danas osin Kaina koji se trudio ostali lose odigrali nAko nisu mogli ovaj danasnji sastav Celsija pobjediti neznam kad ce

avatar
STAM
Sunday, 20.08.2017
19:27

Sve je to normalno za sampiona...

avatar
pop94
Sunday, 20.08.2017
19:24
avatar
Sunday, 20.08.2017
19:23

kakvo parkiranje autobusa ovo ni murinjo nije ovako radio... a morata ce biti novi tores ( ali onaj iz celzija, ne iz liverpula)

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 20.08.2017
20:04

Morata je bio predobar,samo je gol falio da krunise sve a i to je bilo blizu.

avatar
Маркус19
Sunday, 20.08.2017
21:41

Комедија шта омаши човек... Хахахах

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 20.08.2017
19:22

Trka za titulu ce biti izmedju dva Mancestera.Junajted je impresivan na startu sezone,stvarno igraju dobar fudbal.Siti ce biti masina za mlevenje mesa kad (ako) se svi igraci koji su dosli lepo uklope.Celzi nema ekipu da odbrani titulu,bar ne u ovom trenutku,Totenhem moze u top4 i to je maksimum.

avatar
Carina_11303
Sunday, 20.08.2017
20:14

Tako je pricao Ferguson prosle godine. Drugu bi svi pesmu pevali da nije Kejhil imao pomracenje uma protiv Barnlija. A danas i gori startovi Vertongena i Dajera, a dobili samo zute kartone.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 21.08.2017
17:54

Ne vidim po cemu su to ti Manchesteri jaci od Chelsea, pa ako su potrosili vise para ne znaci da su jaci i ti novi igraci dok se ili ako se uklope prodje sezona, ovaj chelsea zna kako se uzima titula a kod Manchestera me samo murinjo malo zabrinjava jer jedino on zna kako se uzima titula u PL , pepica ce opet izvisiti i zavrsiti karijeru eto videcete

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 21.08.2017
12:28

Junajted i Siti su jaci od Celzija.Juce ste imali dosta srece,Totenhem je zasluzio bar bod.Ne vidim sto je toliki problem suociti se sa cinjenicama.Ja navijam za Barselonu,al nemam problem da priznam da je Real 4 puta jaci od nas u ovom trenutku.

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 20.08.2017
19:21

Ja sam ubijeđen da Bačuaji nije znao da je ispred svog gola, nego da se zbunio i mislio da treba da da gol hahahahah

avatar
Carina_11303
Sunday, 20.08.2017
20:15

A sta radi Marsijal od 70 miliona evra? Je l' ce dobiti sansu ili vam treba skuplji napadac?

avatar
Roj Kin 16
Monday, 21.08.2017
13:42

Brt što si tako agresivan? Ja se našalim, a ti bi odmah da se svađaš. A Marsijal od 36 miliona funti, je dao 2 gola i ima asistenciju za 25 minuta igre. Više od Morate i Bačuajia koji zajedno koštaju preko 100 miliona :)))))

avatar
Стефан Б.
Monday, 21.08.2017
12:10

Toliko smo dobri da nam takav igrac sjedi na klupi, uzivaj sa Bacuaijem i Moratom :*

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 20.08.2017
19:20

Nadam se da je Konte primetio koliko sve izgleda bolje kad nema Kejhila...

avatar
NIKE
Sunday, 20.08.2017
19:20

Ljudi Alonso treba da bude naš prvi napadač, čovjek u 2017oj dao 7 golova, a Kosta 6, Morata ono radi za tim i to sve, ali Alonso je ozračen. I ljudi jeste vidjeli kako je Luiz odigrao na DMu, mislim da Matić prošle sezone nije imao niti jedan meč na onakvom nivou, a Kristensen je bukvalno sve poskidao od centaršuteva.

avatar
Zeljko GGMU<3
Sunday, 20.08.2017
20:11

Jeste odigrao Luiz ubilo se. Nisu sastavili 3 pasa on,Kante i Bakoyako. Ne umanjujem pobedu Celsija,to je Engleska ali imali su mnogo mnogo srece.

avatar
RHawtin
Sunday, 20.08.2017
20:14

A gde je bio bakajogo? Nesto ga nismo videli

avatar
Mello
Sunday, 20.08.2017
19:17

sampionski ajmo bre svi dobri osiv panja bacuajija.vracano se sledece kolo dolazi i eden ima da kidamo.KTBFFH

avatar
Roger Elliott
Monday, 21.08.2017
00:19

Bas ste pokidali.hahaha

avatar
Roger Elliott
Tuesday, 22.08.2017
00:49

Misicuuuu... papaaaaaa....papadjenjaaa...

avatar
Mello
Monday, 21.08.2017
18:33

1.nisam znao da se titula dodjeluje posle 2 kola po temo crystal palace i watford bi par puta osvojili ligun2.history chanel jos od vremena komunista i tita me na tvoju veliku zalost ne zanima.HBO mi je najbolji brate Game of thrones.ne znam jesi gledo odlicna jen3.covek ne moze fizicki da stane u rupicu moze u rupu .ali deminutiv brate deminutiv.osnovna skola pobogu brate

avatar
Roger Elliott
Monday, 21.08.2017
14:28

Kad budete imali 20 PL i 3 LS, izadji iz rupice. Mi smo 1 za tvoju informaciju a vi 20 ti.pozz

avatar
Mello
Monday, 21.08.2017
13:27

kad budete zavrsili iznad 6 imas pravo glasa.do tad ostanite u pecini

avatar
Chella_ynwa
Sunday, 20.08.2017
19:17

Celsi je jedna srecna ekipa, podsecaju me na Murinjove ekipe. Totenhem je zasluzio bar nereseno.

avatar
Martial999
Sunday, 20.08.2017
19:16

Тотенхем бољи, Челси однео бодове молим лепо...

avatar
Carina_11303
Sunday, 20.08.2017
20:15

Po cemu bolji osim po posedu lopte? Čak ne bi ni taj gol stojao pored njihovog imena da je Bačuaji bio svestan gde se nalazi.

avatar
Martial999
Monday, 21.08.2017
12:05

По томе што се Челси бранио са 10 играча целу утакмицу, да нису дали гол из слободњака видео би како би било пошто би на 0-0 сигурно играли отвореније, само буди реалан али победа је победа то је најбитније...

avatar
ljolj
Sunday, 20.08.2017
20:26

Totenhem je bolji bio samo statisticki celzi je i dalje imao jednu stativu isto kao i kejn i morata ne mogu da verujem da je promasio onaj zicer glavom na pocetku utakmice tako da po meni je statistika samo za ljubitelje nje ja sam vise da gledam takticko nadigravanje u cemu je celzi ovaj mec bio bolji... Igrali su na kontre cekali svoju sansu i alonso im je dosao kao kec u rukavu sa dva fantasticna suta i to je to... Malo srece u svemu je potrebno... Nista strasno jaka utakmica i za jedne i za druge totenhem neka digne glavu i neka nastavi ovako da igra jer igraju fantasticno samo jos malo vise srece... Celzi ako ne dovede 3 4 igraca morace ovako da igra celu sezonu jer nema ko da im sjedi na klupu jednostavno imaju 18 igraca ja mislim...

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 20.08.2017
19:15

Kao neutralac navijao sam za Totenhem. Celsi je bio bolji i zasluzio pobedu.

avatar
RHawtin
Sunday, 20.08.2017
20:15

Neutralac i slepac. Sta si ti gledao

avatar
Danilo20
Sunday, 20.08.2017
20:37

Pa dobro i ja sam bio meutralac i navijao za totenhem.Ali ne bih rekao da je celzi zasluzio pobedu,ne kazem ni da su igrali lose ali nisu bili mnogo bolji od totenhema

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
19:13

Jos jednom se potvrdilo da ako sudija ne da pecat mi ne mozemo da izgubimo. Junajted aprila ruka Erere kod prvog gola, Palas kuci dominacija i nije sviran penal, Arsenal dva puta sudija resio pa Barnli da ne pricam cak i u prijateljskoj protiv Intera.

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 20.08.2017
19:12

Odlican Kristensen,Luiz i Vilijan. Alonso takodje dobar (ne zbog golova ). Ostali prosek (Aspi,Kante,Mozes) ili cak ispod proseka (Rudiger,Bakayoko..). Generalni utisak je da su pojacanja Celsija blagi uzas. Tek je pocetak,ima vremena da poprave utisak. Srecno plavci

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 20.08.2017
20:03

Kante prosek sta si ti Srbine gledao,decko je zivotinja ono je nadljudski sta on radi na terenu.....

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 20.08.2017
20:07

i Bakajoko i Morata koji su pojacanja su odigrali odlicne utakmice, ne znam sta je vama ljudi

avatar
Uroš M.
Sunday, 20.08.2017
19:11

Totenhem zasluzio makar bod. Bakajoko solidno odigrao, rovit. Kristensen umesto Kejhila OBAVEZNO! Sa Azarom cemo biti jos jaci. Dovesti stopera, levog i desnog krilnog beka i veznog za jacu rotaciju i jednog spica uz Moratu i Bacuaija (odgovara i jedan iz mladjeg pogona da se razvija uz prvi tim) . Moze i dva stopera, jedan za prvi tim drugi za rotaciju a Azpi u rotaciju sa Mozesom. Odigrali smo defanzivno muski i ako je Totenhem dosta promasio. Steta za Moratin promasaj na pocetku utakmice. Bice Celsi odlican ove sezone uprkos losem startu i svemu sto se desava. KTBFFH!

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 21.08.2017
02:43

Imam utisak da nam štoper ne treba. Ono što nam je najpotrebnije je krilo svetske klase, centralni vezni za rotaciju i rezerva na levom krilnom beku

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
19:09

Sandro mozes slobodno da ostanes u Juventusu pored ovakvog Alonsa nema zime. Cela odbrana doktorski i da Bacuaji nije dao autogol ovi ga nebi dali do sutra.

avatar
Маркус19
Sunday, 20.08.2017
21:45

То је навијач, изгубиш утакмицу, треба леви спољни, добијеш случајно- остани Сандро хахахаха

avatar
dacha
Sunday, 20.08.2017
19:09

Dobra tekma,ovaj Alonso ima levicu za medalju,igra dečko odlično

avatar
Raúl González
Sunday, 20.08.2017
19:08

Vise sreće nego pameti

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
19:08

Da li je realno da komentator celu utakmicu nije provalio da je Luiz igrao u veznom redu??!!

avatar
Roči Salamanka
Sunday, 20.08.2017
20:08

Nije igrao u vezi,to ti je ona pozicija SW.

avatar
Zeljko GGMU<3
Sunday, 20.08.2017
20:13

Ja sve cekam da se ispravi ali on nista,tera po svom pa to je. Vratio je i Dajera na stopera iako je on 10min pre toga izaso

avatar
Realan tip
Sunday, 20.08.2017
19:07

Fudbal nije uvijek pravedan sport, Totenhem je bio bolji, Celzi srecniji. Ali i kada si losiji treba znati dobiti, tako da Celziju cestitke, Totenhem mora jos bolje u nastavku.

avatar
Kajri Irving
Sunday, 20.08.2017
19:07

Vanjama i Loris poklonili pobedu. Celzi klasika odigrano :) . Da im dodje Pep, Anceloti ili Fergi uvek bi igrali bunker kada daju gol. Iz 3 suta, 2 gola.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 20.08.2017
20:08

Pa nije fora sutati onako da bi se vidjeli u statistici da imas vise suteva ,nego da ti sutevi budu smisleninTotenhem je 80% suteva bilo samo da se proba sa distance

avatar
scofield
Monday, 21.08.2017
02:31

Pa to je takva ekipa. Nesto kao juventus i Atletiko. Te tri ekipe da se pobratime

avatar
lamps8
Sunday, 20.08.2017
19:07

Uvek mozemo da dobijemo pevce,alonso svaka cast odlican, bakajoko i ridiger tanki,sada treba dovesti neka pojacanja.

avatar
Carina_11303
Sunday, 20.08.2017
20:18

Je l si uopste provalio da je Bakajoko igrao skoro levo krilo ili si samo gledao u plavu kosicu? Nije mogao da oduzme loptu a da sudija ne svira faul, Tejlor je bar 4 faulova izmislio...

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
19:07

Nemanja who? O tome ja pricam gledajte kako se bori Bakajoko, to je nama trebalo a ne kao Neca balerina, zadnji put napravio klizeci start u slovackoj dok je igrao.

avatar
RHawtin
Sunday, 20.08.2017
20:18

Strasan je, odlican igrac , al za cukaricki

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 20.08.2017
20:48

Stvarnk citam i ne mogu da vjerujem sta pises od kad pratim ovaj sajt ti jos par likova nijedan realan komentar niste napisali...od kad je potreban start da se oduzme lopta ? Iz jedne takve bakajokove gluposti ste i dobili gol ne zna prici fudabaleru a da ne napravi faul imamo i mi smolinga u timu u zivotu nije uzeo loptu bez faula. Doduse ti si strucnjak dok su lampard,dzerard i anri amteri pa ono sto oni pricaju nema veze sa mozgom ali tvoje je tacno od reci do reci. Bakajoko apsoluno nista nije napravio ni jedan drbling.ni jedan upotreblji pas. Osim gomilu faulova,jel vama treba igrac koji ce praviti faulove? Matic odigrao 3 utakmice i dobio fantasticne ocjene. Proglasen za igraca utakmice i vidjelo se protiv reala da je fantastican. Lukaku daje 2 gola a igrac utakmice matic zamisli onda kako je odigrao da strelac dva gola nije igrac utakmice. I protiv svonsija covjek odigrao fantasticno zbog toga pogba daje golove a miki biljezi asistencij. Nemam ti sta objasnjavat ti sebe tjesis isto i sa moratom da je bolji od lukakua pa gledaj statistiku malo. Opet cu podcrtat ti si strucnjak (Lampard,Dzerard,Anri,Skols itd) su amateri i neznalice kad pricaju o maticu.

avatar
Chelsea13
Sunday, 20.08.2017
19:07

Bačuaji pokazao Morati kako se igra glavom 😂

avatar
Carina_11303
Sunday, 20.08.2017
20:18

Sad je smesno kad je proslo kako je proslo, bome sam ga ispsovao posteno u 82. minutu XD

avatar
Sportski Paćino
Monday, 21.08.2017
14:21

A vala bas!nTotenhem nesposoban da ugrozi gol citav mec(osim Kejnove stative) ali zato je tu Bašuaji da im pomognenUffff kakav idiot

avatar
Матија Станковић
Sunday, 20.08.2017
19:06

Tetenhem je, ako nista drugo, zasluzio barem bod. Bili su bolji rival u vecem delu utakmice. Marcus Alonso apsolutni heroj utakmice, drugi gol moze da ide na dusu Ljorisa, ali prvi gol, magija.. Tu je i Totenhemovo prokletstvo kada igraju na Wembley-ju, svako ko je mislio da ce igrati isto kao na WHL je pogresio..

avatar
King Didier Drogba
Sunday, 20.08.2017
19:06

Alonso klasa! Veoma bitna pobeda!

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
19:06

Sampion sampionski! Zapusili usta svim kriticarima! Ovako osakaceni bez najboljeg igraca lige Azara, bez igraca na klupi. Tek treba da dodju tri pojacanja. Kandreva ca da dodje kao porucen umesto Mozesa. Kapiten ne mogu da kazem da je falio jer su Rudiger, Kristensen odigrali za desetku! Mali danac je novi Teri to nema nikakve dileme vise! Luiz u veznom redu razvalio. Bakajoko dobar, treba mu dati vremena da se aklimatizuje na novu ligu, nije lako debitovati na Vembliju i to protiv najtezeg moguceg protivnika, protiv Vanjame i Demblea koji su razbijaci. Oni faulovi koji su mu svirani nisu ni bili tako da zamalo sudija opet da nas kosta. Bacuaji mnogo losa reakcija ali oprastamo greske. Konte doktor taktike jos jednom pokazao. Azar Morata ce da budu samo takav tandem, sada nije bilo prostora za Alvara ali nadavace se on golova mada to i nije toliko bitno jer je on timski sampionski igrac.

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 20.08.2017
20:54

Zna se sta je sampionska igra. Ovo je bila igra jedne ziheraske i tehnicki limitirane ekipe nesposobne da stvori sansu za gol. Utakmica mucna za gledanje... za nijansu zivlja od partije saha. Takticki perfektno, to priznajem, ali sa onakvim napadom gde je Morata🙄😳😱🤐prvi spic i sredinom terena operisanom od kreativnosti, Chelsea ne moze da se nazove sampionskom ekipom. Budimo realni.

avatar
NikkiCFC
Monday, 21.08.2017
13:57

Totenhem kuci nije izgubio celu proslu sezonu. 19 meceva 17 pobeda i dva remija uz samo 9 primljenih golova. Ne postoji tezi mec u PL od gostovanja Totenhemu! Pretesko primaju golove ubedljivo najmanje od svih i sta smo trebali da stvorimo 10 100% sansi? Dali smo dva gola, Morata je imao jednu 100%, Vilijan pogodio stativu, Mozes i Morata imali jos dve solidne prilike. A igrali smo bez Azara i Fabregasa sa nekoliko debitnata. Izvanredan rezultat.

avatar
stevan_vasic90
Monday, 21.08.2017
13:01

Ceks_FC_Chelsea@ Od Tottenhama su jaca oba Manchestera. Jaki jesu ali najjaci nisu. Od Tottenhama je jaci i Chelsea, sto je juce i pokazao. Ja sam rekao da su odigrali takticki perfektno, ali da je ono bilo mucno za gledanje. I kad se vrati Hazard, opet im na sredini terena fali jedan kreativac, igrac tipa Eriksen na primer jer su izuzetno limitirani u tom smislu. Uopste ne moras da budes expert da bi doneo ovakve zakljucke.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 21.08.2017
12:13

Haha sta sve necu da procitam pa fali 5 standardnih igraca, uzmi bilo koju ekipu i izbaci 5 prvotimaca i onda ces videti gde su, ali vi experti sve bolje znate od drugih , covek je sa tim igracima sto je imao takticki pobedio najacu ekipu u PL, a ti sad razumi sta sam hteo da napisem

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 20.08.2017
19:04

Po komentarima sam primetio da ovde dosta navijaca potcenjuje Celsi. Te im ne valjaju pojacanja, te im Konte odlazi, te imali srecu... U poslednje 3 godine 2 titule! Jedna uzasna sezona u kojoj je bio raspad sistema u svalcionici. I sad nakon 2 poraza im predvideli sredinu tabele. A oni danas pokazali sampionski karakter uz toliko kadrovskih problema. Pa neka pricaju i dalje lose i sa podsmehom o Celziju navijaci ciji se klubovi od februara pa na dalje bore grcevito za cetvrto mesto.

avatar
Danilo20
Sunday, 20.08.2017
20:46

Veruj mi i ja sam gotivio celzi,nisam navijao za njih ali su mi bili gotivni.Ali kad sam video sta sve ovde celzijevci pisu krenuo sam da sve vise mrzim celzi

avatar
Kajzer
Monday, 21.08.2017
12:31

To je zato sto nemas vise od 15 godina ako te doticu stvari koje neko pise na ovom sajtu. Posmatraj sve ovo kao vid zabave i neces mrzeti nikog i niko te nece iznervirati.

avatar
Dragojevic Andrija
Sunday, 20.08.2017
19:04

DIVNO JE BITI NAVIJAC CELSIJA U INAT DUSMANIMA.. OVAJ KARAKET TO ME VISE RADUJE OD OVA 3 BODA.. NESTO STO SE NE MOZE KUPITI PARAMA.. kazu plastika ali jaki smo kao CELIK. poz za sve :) :*

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 20.08.2017
20:04

Tako je lave:)

avatar
Miodrag21
Sunday, 20.08.2017
19:04

Celsi ucinio sto je mogao sa polovinom tima, svaka cast. Totenhem nezreo.

avatar
John McClane
Sunday, 20.08.2017
19:04

Mislili su hejteri da cemo izgubiti. Vazna pobjeda. Imamo tezak raspored u narednih 5 utakmica. Dali smo sva 3 gola. :D :D

avatar
Jovan CFC
Sunday, 20.08.2017
19:04

Sta je sad hejteri? Sad se svi kunete u tog istog Kontea koga ste prosli mec pljuvali. U Moratu. Ko kaze da ce biti promasaj Bakajoko. Po cemu je to kvalitetniji toliko Matic koliko u samo iskustvu u PL. Sta je treba vam bolji od Alonsa, brzi? Sta ce vam dovoljan je i samo za rotaciju i Ce4lsi ce biti bombona. Srz je ostala. Svi su tu iz prosle sezone. Sta hocete vise. Neka se klupa prosiri sa par igraca jos i brige nema. Samo neka ti igraci imaju iskustva u PL i super ce biti za rotaciju. ETO ZATO NISU OSTALI MLADI IGRACI NEGO SU OTISLI NA POZAJMICE. Razmislite malo. Lupajte minuse koliko hecete OVO SU CINjENICE I TAKO JE. Pozdrav

avatar
Маркус19
Sunday, 20.08.2017
21:48

И освајате Премијер лигу сад хахахаха?

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 20.08.2017
22:21

Zaustavi se malo,ja sam navijao za Celzi danas ali ako si bar malo realan,priznaces da je pobeda dosla na srecu. To stobsi napisao nisu cinjenice nego euforija zbog pobede. Bakajokonje bio jako los ali mislim da ce se vremenom popraviti,mada fali kreacije. Rudiger je katastrofa,Kristensen je za njega Nesta/Maldini licno. Celzi je danas pobedio ali sutra nece. sa ovakvom igrom nece dalje od 7-8 mesta . pod hitno ppjacanja i dizanje forme

avatar
CHOsen One
Sunday, 20.08.2017
19:04

Ne otpisujte nas jos :)nSvi su bili odlicni, Bakajoko je dobar, svaku oduzetu loptu mu je sudija svirao faul, vidi se da je rovit, Morata dobar bas, Kristensen isto dobar, ma svi, ali Alonso zovi Sandra da ti masira noge hahahahnBilo je i vrijeme da se dobiju ovi cobani

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 20.08.2017
21:02

Nemam stavrno namjeru da hejtujem ali po cemu je Morata bio dobar i Bakajoko ? Evo ja cu napisati Morata dva suta jedan promasen zicer glavom i jedan sebican sut posto he vilijan bio sam na drugoj strani jeli tebi to dobro? Bakajoko nije uzeo ni jednu loptu bez faula jel on tu da pravi faulove ? Pa primili ste gol radi njegove glopusti ej koja intiligencija moras biti imate okruzenog Alija i on ga vuce i udara u lice i stvara sansu totenhemu a sigurno su upozereni od Kontea na Eriksena kako izvodi slobodne udarce. Bakajoko nikad nece biti u rangu matica iz prostog razloga i sto su svi strucnjaci rekli u anlizama matica on igra glavom..gore jedan navicajc kaze matic nije radio klizece pa zar se lopta uzima samo klizecim startom? Matic uzima loptu gospodski mozgom bez faula i ja kad gledam utakmicu junajteda kad vidim matica na zdnjem veznom meni ko gledaocu uljeva povjrenje da ce popraviti gluposti koji drugi naprave a gledao sam danas i Bakajoka i cekao sam kad ce neku glupost napraviti isto kosto je kosto monakom onim vracanjem protiv juventusa decko ne ulijeva sigurnost ko matic.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Tuesday, 22.08.2017
10:43

Samo kad se povredi matic i onda nek se veati u formu u prvoj utakmici i to protiv jakog rivala pa cemo ga videti , a chelsea se ne plasi rivala zato im prodaje igrace ne kao svi drugi sto se plase chelsiju prodati igraca

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 21.08.2017
12:22

Da samo matic ima iskustva u pl a decko debitovao i to protiv najtezeg rivala i plus povredjen i ti kao strucnjak nasao si sada da ih uporedjujes, plus njega je conte ubacio da igra defanzivno a prosle god nas totenham razbio na stedini bas zbog tog matica koga ti u nebesa dizez, sada zamisli 22 god sta ce on da radi kada bude imao 2,5,26 pa decko je novi yaya toure

avatar
Seva7
Sunday, 20.08.2017
19:04

Napisah malopre da je alonso u ofanzivi i vise nego odlican....Sampione nikad ne treba otpisati

avatar
aleksaGGMU
Sunday, 20.08.2017
19:03

liverpool mi od danas postaje svetinja a sto se tice celsije ne zelim mnogo da komentarisem posto mi se nece objaviti komentar

avatar
A.Shevchenko 7
Sunday, 20.08.2017
20:17

Kompleks. Prijatno

avatar
Zauvek Plavac
Sunday, 20.08.2017
19:02

Totenhem jeste bio bolji, napadali su čitavu utakmicu i bili dominantni na sredini kao i uvek. Čelsi se odlično branio, iako su na momente Rudiger i Christensen izgledali pogubljeno. U drugom poluvremenu su se obojica popravili. Ali zato 2 bitne stvari... Prva je Marcos Alonso. Taj dečko je još jednom pokazao da je majstor za slobodnjake i da je KLASA od igrača! Apsolutni igrač utakmice. Druga stvar je ono na zbog čega sam ponosan što navijam za ovaj klub: BORBENOST Čelsijevih igrača koja je neverovatna. Vidi se da je Konte usadio u glavu igračima da se uvek igra do kraja i da nema odustajanja. Svaka im čast na tome. Još kad se na sve to doda da je par igrača povređeno i da još treba da se pojačamo, daje razlog za optimizam svima nama Plavcima da ćemo se i ove godine ravnopravno boriti za trofeje. Idemo dalje! #CFC

avatar
Chelsea13
Sunday, 20.08.2017
19:02

Šampion se vratio..svaka čast dečkima jer nije lako sa ovakvim sastavom pobjedit totenhem u gostima..bakajoko jedno vrijeme igrao krilnog napadača 😂,luiz veznog.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 20.08.2017
19:01

Steta za Moratu sto odlicnu partiju nije krunisao golom,nije uhvatio loptu glavom onako kako je htio,desava senChelsea na kraju zasluzeno pobjedio do gola bolji bili ali posle gola bilo je strasnih naleta totenhema i stativa kejna. dier je mogao da dobije i crveni karton uzevsi u obzir da mu je start bio dosta ostriji nego Kejhilov iz proslog meca.nKako je vrijeme odmicao Totenhem je bio sve nemocniji ali e moj batshuayi neometan si bio i posaljes loptu u svoj gol sve sam zivce pogubio ali i pored toga je bio OCAJAN ,nije trebao da vadi Moratu uopste koliko je sigurnije sve bilo s njim. I nek neko jos jednom kaze da Alonso nije klasa za Celsi,momak ima sampionski mentalitet. Mimo pomenutih Alonsa i Morate,naravno Kante je izdominirao sto se tice debitanta Bakajoka bice zvijer definitivno.. i ostali su uglavnom bili dobri osim batshuayia koji i pored neshvatljivog auto gola bio ocajannE razlog zbog kog sam htio Moratu pored ostalih dostupnih centarfora je onaj prodor po lijevoj strani u drugom poluvremenu,jak fizicki jak na lopti i veoma okretan i brz,falio mu je samo gol ovaj mec da krunise odlicnu partijunKonte je genije takticki je nadmudrio PoketinanNa Vembliju Celsi ne gubi od Totenhema prosto

avatar
Can Demir1
Sunday, 20.08.2017
19:01

Kante - Zvjerina, Pokidao je danas. Svaka čast momče!

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 20.08.2017
20:05

Ne da je pokidao on nije covek definitivno,ja nikad takvog fudbalera u mom zivotu nisam video!

avatar
Danilo20
Sunday, 20.08.2017
20:49

Iako ne volim celsi,moram da te pitam kad kante nije dobro odigrao.On je po meni najbolji u celziju uz azara

avatar
hazardinho
Sunday, 20.08.2017
19:01

Sampiona nikada ne treba otpisati

avatar
SERBON
Sunday, 20.08.2017
19:01

Uh, obradovah se kao malo dete! Ne znam, nekako bi mi bilo nepravedno da Čelsi nije pobedio iako je Totenhem stvarno napadao i trudio se. Svaka čast Alonsu, ima odličan šut. Nadam se da kreće serija ali čini mi se da nam špic napada malo škripi.

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 21.08.2017
02:53

To za napad ćemo tek videti kad se vrate Azar i Pedro.

avatar
Sunday, 20.08.2017
19:00

Pravi derbi, Tot ocekivano imao veci posed, obe ekipe su imale periode dominacije, sta reci za kraj prvog poluvremena? Opet ih je Celsi dobio sampionski, kao u kupu. Bacuai nastavlja golgetersku formu :D. Cini mi se opet malo dvostruki standardi u sudjenju, Dajerov start kad je pokupio Luiza i Mozesa samo zuti, a za slican Kejhil dobio direktan crveni.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
20:15

I ja sam to pomislio. Ali mozda i bolje da oladi malo Kejhil da se dokazu Rudi i Kris.

avatar
Sunday, 20.08.2017
19:00

nadam se da će čelzi da ispadne iz lige

avatar
Carina_11303
Sunday, 20.08.2017
20:25

Mozda ispadnemo iz liga kupa, sve ostalo cemo osvojiti.

avatar
Monday, 21.08.2017
14:11

LŠ osvaja Real, vi ako prođete grupu dobri ste

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 20.08.2017
21:12

Hoce kako da nece samo moras cekati 24 maj

avatar
Kajzer
Sunday, 20.08.2017
19:00

Veoma vazna pobeda ne samo zbog 3 boda i dizanja morala vec sto ce nas i ovi hejteri ostaviti malo na miru, tu pre svega mislim na Junad. Lepo kaze plavi brat A Sheva 7 na Celsiju su mnogi polomili zube pa tako i Totenhem i ovi gore pomenuti. Mada javice se oni da pljuju Moratu, ipak su deca jako predvidljiva. Baci je izgleda potpisao smrtnu kod Kontea, Kante i Wilijan odlicni, Cristinsen je dosta ispadao ali je i pokazao potencijal u drugom, bice on odlican. I za kraj da pohvalim Kurtou, dobar je bio.

avatar
Roger Elliott
Monday, 21.08.2017
00:39

Pravi sampioni nema staaa... skoro titula PL imate kao i Barnli.

avatar
MANUTD
Monday, 21.08.2017
16:29

Nemoj tako od navija za celsi od 93'. Postuje tradiciju i istoriju :D

avatar
Kajzer
Monday, 21.08.2017
11:24

Pa jeli se to meni neko osetio prozvanim? Ajde reci mi sta te je pogodilo, Junad ili deca?

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 20.08.2017
19:00

Konte iz ovog tima izvlaci maximum maximuma. Nadam se da ce ga klub nagraditi sa jos par igraca do kraja prelaznog roka ,da se ne muci oko sastavljanja ekipe kao danas. Nadam se da cemo rjesiti poziciju veznjaka i beka i mozda jedno krilo i mi smo spremni. Idemo po odbranu titule #CFC #

avatar
Can Demir1
Sunday, 20.08.2017
19:00

Alonso - utakmica života, prosto je nevjerovatno da momak još nije debitovao za Španij

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
20:13

33 meceva 8 golova u PL Alonso a levi bek! Pogba 32 meca 7 gola. Toliko.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 21.08.2017
17:45

Ne igra u Barseloni ili Realu nazalost...

avatar
A.Shevchenko 7
Sunday, 20.08.2017
19:00

Zna se ko je sef, ko je sampion! Ova pobeda vredi kao 10 bodova, kada se vrate svi i dovedu pojacanja - svi koji su rekli da cemo biti razvaljeni ce progutati svoje reci. Ajmo dalje, samo rad, rad i rad! CFC!

avatar
Roger Elliott
Monday, 21.08.2017
00:41

Isto koliko hejteri znaju da cete biti razvaljeni tako i ti znas da necete.

avatar
rossoneroug
Sunday, 20.08.2017
18:59

Svaka cast Celsiju fino odradjena utakmica ... Iako je nema dosta standardnih igraca... Imao sam osjecaj da ce Celsi da dobije, svi su ih otpisivali a oni tad najbolje igraju...

avatar
Carina_11303
Sunday, 20.08.2017
18:59

Kakva muska igra, Konte zna rexept za Totenhem. Pusti ih da se ispuvaju pola sata i onda ih izudaraj po usima. Kristensen briljirao, osim cimalice na pocetku. Sandro? Ipak ne hvala, greota bi bilo. Bakajoko fantazija od igraca. Mozda nas nije sada kostao, ali ne ocekujem da ce Bacuaji mnogo igrati posle ovoga. Vilijan i Morata jurcali kao zmajevi, mozda Aspi nosi traku, lider je danas bio Luiz. Csk je i Kurtoa branio, nema sta kome da se zameri.

avatar
Red Demon
Sunday, 20.08.2017
20:02

Bakajoko fantazija?! Koju si ti utakmicu gledao pobogu danas nije imao veze.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Sunday, 20.08.2017
21:23

Bacuaji ne treba da igra za Srem iz Superlige,ne za Celsi,smijesan igrac bgm...

avatar
Sunday, 20.08.2017
18:59

Nista posebno ali 3 boda. Posebna pohvala za Alonsa i Kristensena!!! #CFC

avatar
_mladen_
Sunday, 20.08.2017
18:59

Ee moj Totenhem, doci ce vam glave ovaj stadion. Nisam odavno video ovoliku dominaciju na utakmici a da nisu uspeli postici pogodak.

avatar
Don Carlo
Sunday, 20.08.2017
18:59
avatar
Steffi
Sunday, 20.08.2017
18:59

Pregazio ih Totenhem, slabo igra Celsi, onaj Bakajoko je nesposoban skroz. Nisu zasluzili pobedu.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Sunday, 20.08.2017
18:59

Ko je ovom Batsuaiju rekao da igra profesionalni fudbal,jos za Celsi meni nije jasno..Dobro ranjeni plavi lav se dize,odlicna utakmica,i da hejteri i pigvin na aparatima :D...Idemo dalje KTBFFH

avatar
Blackmamba24
Sunday, 20.08.2017
18:58

Ovo je znak da ne potcenjujete Celsi u makar kakvoj teskoj situaciji je bio, Konte je bez jos bitnih igraca objasnio neke stvari, a za Alonsa nadam se debitovanke u Spanskoj repki posto je trenutno za Albu i drustvo na levoj strani ucitelj

avatar
_mladen_
Monday, 21.08.2017
03:08

Iskreno ne znam sta je objasnio? Da imaju vise srece nego pameti. Lik je lupio bunker, prvi gol majstroija, drugi greska golmana i sreca. Drugi dan bi ih napunio Totenhem, ko god zeli da gleda ovakav fudbal i hvali bunker svaka cast.

avatar
FanEngleskogfudbala
Sunday, 20.08.2017
18:58

Kakva utakmica,to je Premier Liga,najjaca liga na svetu.Bice ovo sjajna sezona,Alonso sjajan igrac.On je Spanac ali nikada nije igrao u spanskoj ligi,igrao je u Real Madridu 2,ali to nije ozbiljan fudbal.On je produkt Boltona,mozda ga zato i ne zovu u reprezentaciju.

avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 20.08.2017
21:32

Ne zovu ga u reprezentaciju jer je Alba klasu iznad ili dve. Ako Teo Ernandez uzme spansko drzavljanstvo Alonso nikad nece ni biti u prvih 11.

avatar
Roger Elliott
Monday, 21.08.2017
00:44

Pa Real 2 igra ozbiljniji fudbal nego Celzi raspali.

avatar
Can Demir1
Sunday, 20.08.2017
18:58

Koliko mi je drago zbog pobjede. Svaka čast momcima, izginuli su danas.A

avatar
genius
Sunday, 20.08.2017
18:58

Pa gde ćeš na šampione bre?

avatar
N\'Golo Kanté
Sunday, 20.08.2017
18:58

Chelsea je odigrao vrhunsko drugo poluvrijeme sto se tice defanzive, savrseno (osim autogola).Tottenham je bio bezopasan, pokusavali su sa centarsutevima, ali to tesko protiv Chelsea prolazi(ako niste Burnley :P).Sta reci za Alonsa?Ne treba nam Sandro jer bi bila steta da netko bude od njih rezerva.Ovo je pravi povratak.

avatar
Nikola Jokic
Sunday, 20.08.2017
18:58

CELSI BREEEEEEEEEEE

avatar
sikser1
Sunday, 20.08.2017
18:58

Pochetino je precenjen i izvikan trener, ne znam zasto svi smatraju Totenhem konkurentom za titulu u Premier ligi.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 20.08.2017
18:58

Za sve one sto su rekli da ce da nas Totenhem nagrdi

avatar
_mladen_
Sunday, 20.08.2017
23:08

Pa na neki nacin i jesu... Samo sto je sreca bila na strani Celzija. Nije bas da je Celzi dominirao i da je imao 100 sansi.

avatar
_mladen_
Monday, 21.08.2017
15:51

Svakome se desi utakmica kad domiras ali izgubis. Kejnu se nije dalo da postigne gol, Celzi nije nista stvorio i onaj poslednji gol je cista sreca. Nemoj te mi hvaliti ekipe koje naprave bunker i ne smeju da izadju.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Monday, 21.08.2017
13:40

A oni su imali 100 sanse srece su oni imali sto je onaj mrco dao autogol inace ga ne bi dali

avatar
Z
Sunday, 20.08.2017
18:57

Karakter bre! Mnogo bitna pobeda protiv fantasticne ekipe, prvenstveno zbog samopouzdanja.

avatar
Juventino SS
Sunday, 20.08.2017
18:57

Evo ga, to je to, kažem prošlog vikenda polako hejteri jer Čelsi kasnije pali, a i imali su nesreću prošlu utakmicu da ostanu rano sa igračem manje, kasnije i sa dva igrača manje. Ova pobeda vredi mnogo, sledeće nedelje pada Everton, velika doza samopouzdanja za Čelsi danas.

avatar
Nikola Jokic
Sunday, 20.08.2017
20:02

da to je to , Celsi je prejak , danas igra nista posebno bukvalno imali 4-5 napada ali 2 gola , samo da se vrati Azar i lagamo da se obori rekord od 14 vezanih pobeda za redom

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
20:07

ja iskreno ocekujem tek od oktobra da upalimo masine.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 20.08.2017
18:57

Alonso BOGOTAC . Kristijansen i Ridiger odigrali solidno , imali su po 1 gresku ali ostalo su odradili doktorski .Umalo zbog batsuaia da me srce opali . Onaj iz liona Bog za njega . Fali nam stoper i rezerve na levom i desnom beku . Bakajoko nista nije specijalno pokazao ali verujem da ce uci u formu , Morata je igrac kakav nam treba , kad se vrati azar , daleko smo najjaci u pl . I da , gde su oni sto su najavljivali propast celsija? Opet osvajamo bre!

avatar
Nikola Jokic
Sunday, 20.08.2017
20:04

Kristijansen drugo poluvreme odigrao vrhunski , klinci su oni , treba ima par utakmica da dobiju samopuzdanje i to je to celsi ima omladinu ozbiljnih par klinaca za buducnost

avatar
Emperador(2018)
Monday, 21.08.2017
11:28

Slazem se . U prvom je bio nesiguran

avatar
Breaking Bad
Sunday, 20.08.2017
20:11

Zavukli se u rupe, kad se vrati Azar, sa Alvarom će činiti najbolji tandem u PL.

avatar
Žex_plavac
Sunday, 20.08.2017
18:57

Tri boda velika, prevelika! Kakav je panj ovaj Mozes, zlo.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 20.08.2017
21:47
avatar
Žex_plavac
Monday, 21.08.2017
12:01
avatar
The_King7
Sunday, 20.08.2017
18:57

Ja ne znam jesam li vidio ikad goru ekipu da pobjedi nekog sa 2:1 s tim da je 2x dosla do gola nmg vjer koliku srecu taj chelsea ima 99% posto meca u svom 16tercu i dadnu 2 gola ,drugi gol bi ja odbranio LOL

avatar
Nikola Jokic
Sunday, 20.08.2017
20:06

to ti kazem tako se osvaja titula , a ne kao junajted kurce se i na kraju se bore za 5 mesto u ligi , tako ce i protiv mancestera Celsi kao prosle godine

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
20:06

Imali smo i stativu i 100% sansu Morate, igrali bez najboljeg igraca lige, bez kapitena, sa rovitim Pedrom, sa Bakajokom koji je odradio 2 treninga sa timom. I sve to protiv najtezeg rivala..

avatar
NIKE
Sunday, 20.08.2017
18:57

Alonso u inat Kingu, a kad se vrati Azar bit će ovo top ekipa, i ljudi Luiz danas na DMu pojeo Eriksena, zasluženo preslišan Tottenham, u ostalom sve golove danas dao je Chelsea. Morata i Bakajoko će trebati malo da se priviknu na ligu, a Bacuaja na pozajmicu poslati u Partizan.

avatar
Nikola Jokic
Sunday, 20.08.2017
20:07

ahhaahhaha posle u derbiju da da autogol xd

avatar
Dodaaa-ktbffh
Sunday, 20.08.2017
21:28

Tesko da bi pored ovog Djuredjevica igro,decko je zmaj :)..

avatar
Damian Lillard
Sunday, 20.08.2017
18:57

Potpuno zasluzena pobjeda sampiona protiv kompletnog Totenhema, jos je Celzi igrao bez dva standardna prvotimca Kejhila i Azara(najboljeg igraca Premier lige). Najbolji kad je najteze! C.F.C. !

avatar
Sunday, 20.08.2017
18:56

ja rekoh da su Junajted i Celsi glavni favoriti a totenhem,Siti i Arsenal nemaju sanse

avatar
Nikola Jokic
Sunday, 20.08.2017
20:08

Siti treba da se uigra , inace je mnogo jaci od junajteda

avatar
Monday, 21.08.2017
14:36

opet se ponavljam. uigran je bio i Bayern pa je Pep sa njima dozivljavao katastrofu

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 20.08.2017
18:56
avatar
Carina_11303
Sunday, 20.08.2017
18:56

Totenhemovi igraci udarali, Celsijevi dobijali kartone, a Bakajoko ne sme da uzme loptu ociglrdno, to je osma faul. Ako se Ali saplete na ulici, Tejlor ce mu dati slobodan udarac.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
20:04

Klasika, navikli smo na takav tretman.

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 20.08.2017
20:07

Ali isflirao onaj faul nije ga pipnuo,nego je pobeda bitna ovo okrece sezonu sad umlatiti Everton pa na pauzu.taman ce Azar biti spreman za 4.kolo

avatar
Azardinjo
Sunday, 20.08.2017
18:56

Alonso sam dobio utakmicu, Azar je pola napada Čelsija..

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 20.08.2017
18:56

West London NIGGAS,najveci smo klub svih vremena niko ne moze sto Celzi moze!#CFC

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 20.08.2017
18:55

Poklonio im Ljoris pobjedu,katastrofalna intervencija,inace je Totenhem bio bolji tim.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.08.2017
20:04

Mislis poklonio Bacuaji Totenhemu sansu za remi? Vilijan stativ, Morata 100% sansa, bez mnogo igraca smo igrali. Mnogo smo bolji od svih, niko nam nista ne moze. Samo sudije!

avatar
stevan_vasic90
Monday, 21.08.2017
13:09

NikkiCFC@ Sto ubrajas stopostotnu sansu Morate? Pa to niie nista cudno. Mene bi zacudilo da je pogodio. On je sinonim za nesposobnost da se pogodi zicer. Dobar za klupu kao dzoker, nikako kao prva opcija.

avatar
hazardinho
Sunday, 20.08.2017
20:17

Simke, niko te nista nije pitao. Bolje povedi racuna o svojoj raspaloj barsi

avatar
Adnan
Sunday, 20.08.2017
18:55

Mnogo sreće za Čelzi,Ljoris ih je častio sa 3 boda,čitavo vrijeme su se branili,sve u svemu,Totenhem neće biti prijetnja ove godine.

avatar
Sportski Paćino
Sunday, 20.08.2017
20:11

Hahahaha,ti nisi gledao utakmicu ako kazes da Totenhem nije pretnja!Vidjecemo Junajted protiv Spursa

avatar
Adnan
Monday, 21.08.2017
12:58

2 utakmice,jednu su zijanili,drugu su dobili tek nakon crvenog kartona,igraju na Wembliju ove godine,previse faktora im se mora poklopiti,izgubili su Walkera.

avatar
Carina_11303
Sunday, 20.08.2017
20:20

A Bacuaji nije castio Totenhem?

avatar
cinober
Sunday, 20.08.2017
18:55

Alonso mađijo!!!

avatar
mak_juventino
Sunday, 20.08.2017
18:55

Dok su tu Konte i Kante , Chelsea je siguran

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 20.08.2017
20:17

Ubitacni tandem jos samo da N´golo da sinu ime Antonio i bit ce neke tu konekcije.

avatar
Roger Elliott
Monday, 21.08.2017
00:52

Sta si ti gledao, Kriket? Cokojoko i Kante ocajni.

avatar
Junajted 1
Sunday, 20.08.2017
18:55

Velikooo pojacanje Bakajoko - Ocajan hahaha

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 20.08.2017
20:20

Sto se tice Bakija on je rovit igrao danas i u takvom stanju je po meni vise nego odlicno odigrao. Ipak je ovo debi i prva utakmica u drugacijoj ligi bit ce on nama novi Yaya Ture.

avatar
A.Shevchenko 7
Sunday, 20.08.2017
20:26

Decko je imao 2 treninga nakon povrede i danas je pluca ostavio na terenu protiv vicesampiona, kada ga Konte sredi preorace celu ligu sa malenim Kanteom .