Majk Din obeležio finiš meča na ''Etihadu'', a posle utakmice dominira Kompanijeva izjava!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.05.2019.
23:57
Izvor: Sportske.net

Još samo jedan korak ostao je Mančester sitiju do osvajanja titule u Premijer ligi. Kompani junak meča, otkrio zanimljiv detalj posle trijumfa.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Mančester siti je večeras savladao Lester sa 1:0 evrogolom Vensana Kompanija u 70. minutu i kolo pre kraja ima bod više od Liverpula u trci za titulu u Premijer ligi.

U poslednjem kolu ''Građani'' gostuju Brajtonu, a Liverpul će dočekati ekipu Vulverhemptona, kada ćemo saznati konačan rasplet ove uzbudljive trke.

Naravno, brojne su reakcije posle večerašnjeg meča, mnogima je zanimljiv postupak sudije Majka Dina u samom finišu meča, kada je dosudio slobodan udarac, potrošio nekih pola minuta na označavanje linija na terenu, a onda, kada je sve to uradio i pripremio igrače na izvođenje ''slobodnjaka'', odlučio je da označi kraj utakmice. To možete da pogledate u prilogu.

Posle meča, u centru pažnje bio je Kompani, koji je u razgovoru sa novinarima otkrio zanimljiv detalj koji je prethodio njegovom golu.

''Bilo je danas malo nervoze, svi su mi vikali: 'Ne šutiraj, ne šutiraj', zaista sam to i čuo i to me je iznerviralo. A onda sam rekao u sebi: 'Čekajte malo, nisam ovako daleko stigao u karijeri da bi mi mlađi saigrači govorili kada da šutiram'', objasnio je Kompani.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Tuesday, 07.05.2019
20:45

Mike Din, jedan od rijetkih sudija koji razumije igru,jos je lud ko struja,a u navedenom snimku se vidi da nije normalan

avatar
Wizard08
Tuesday, 07.05.2019
12:17

Svaka mu cas,veliki igrac mnogo je dao ovom klubu i mnogo je zasluzio.vrhunski gol po vaznosti mozda i gol sezone,nazalost kada ne treba ali sta je tu je zasluzeno prvenstvo za city.

avatar
Bojan Aleksic
Tuesday, 07.05.2019
01:47

Ljudi, nadjite na Ju Tjubu Kompanijev intervju posle meca. Covek odgovara iskreno i pametno. Nema onih postapalica "Bio je tezak mec", "Lopta je okrugla" i slicnih gluposti. Bukvalno sam se odusevio koliko je lik drugaciji.

avatar
Tuesday, 07.05.2019
01:04

svaka čast golčina ,a nekad treba imat i onu stvar

avatar
Tuesday, 07.05.2019
00:24

Kompani bratina,za onog Van Dajka stopercina toliko godina je u PL,niko ga na pominje a ovaj do juce pikao u seltiku,sautemptonu fudbal pricaju o njemu kao da je najveci stoper danasnjice....

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 07.05.2019
00:09

Kao i uvek , ono najbolje ne kosta previse ( dosao iz Hamburgera za 8 milki )

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 07.05.2019
00:03

Odavno je poznato da taj lik nije normalan, preciznije, apsolutno je nenormalan.