Magični Kubo, evo zašto Realov "samuraj" vredi 250 miliona!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 25.06.2020.
10:58
Izvor: Sportske.net

Neverovatan potez 19-godišnjeg fudbalera.

EFE/JUANJO MARTIN
EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Madridski Real je sinoć savladao Majorku i vratio se na čelo tabele u Primeri, slavili su sa 2:0.

U dresu ekipe sa Baleara nastupio je i mladi Takefusa Kubo, talentovani Japanac kojeg je Real pozajmio povratniku u najviši rang.

Njegovu priču znate, četiri godine je proveo u Barseloni, Barsa je dobila kaznu, pa je Real hitro reagovao i preselio ga u svoje redove.

Da je Japanac jedan od najtalentovanijih igrača na svetu uverili su se kada su ga poveli na pripreme, pa su brže bolje rešili da mu pronađu sredinu u kojoj će na što višem nivou igrati redovno, javila se Majorka.

Nezamenjiv je u prvoj postavi ekipe sa Baleara ove sezone, upisao je 28 nastupa, postigao tri gola i upisao tri asistencije.

Često ume da "baci magiju" tokom utakmice, oduzima dah svojim driblinzima, a to je sinoć uradio i protiv svog matičnog kluba.

U porazu Majorke od Reala je defanzivcima "kraljevskog" kluba pokazao kakav je majstor sa loptom, sa nekoliko jako atraktivnih driblinga je izbacio celu odbranu Madriđana, na kraju ipak nije uspeo da pogodi okvir gola iz solidne pozicije, pa je Kurtoa ostao nesavladan.

Jasno je da je pred Kubom velika budućnost, toga su svesni i u PSŽ, pa na sve načine pokušavaju da ga odvedu iz Madrida, ali će im za to biti potreban svetski rekord.

Majstoriju supertalentovanog Japanca pogledajte OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 25.06.2020
13:57
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 25.06.2020
11:55

Vec sada je bolji od Bejla

avatar
Mirjevac
Friday, 26.06.2020
00:51

Kako i nebi bio bolji od Bejjla, kad Bejl i ne iigra! Bogami da sa tim jednim driblingom, da vredi 250 miliona u to neverujem! Igrac vredi onoliko koliko mu je klub uspesan, njegov klub gde igra je pred ispadanje, znaci i on nevredi bas nesto! Svi veliki igraci koji vrede velike pare njihovi klubovi su uspesni! Na primer Ronaldo je veliki igrac, ali njegov klub i sadasnji i predhodni su uspesni, tako isto je i sa Mesijem, tako je i sa Nejmarom i sa ostalim velikim igracima!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 25.06.2020
11:03