Mafija planirala "reprizu" drona na "Marasiju"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 21.04.2017.
10:48
Izvor: Sportske.net

Ovaj stadion kao da je uklet, želeli da angažuju istog izvođača, kako se na kraju završilo?

EPA/SRDJAN SUKI
EPA/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Kada pomenete "Marasi" navru sećanja na jednu od najvećih bruka srpskog fudbala, ali i dvostruke aršine po kojima se UEFA proslavila.

Ponovo isto mesto, kombinovano sa idejom da se iskoriste "albanska iskustva" iz Beograda.

Najnovija otkrića policije pokazuju da je mafija pustila duboke korene i na tribini Đenove, vrše pritisak na predsednika Preciozija kome je svega dosta i prodaće klub.

Posle loših rezultata, smenjen je Hrvat Jurić, Mandorlini je bio još gori, pa se smenjeni trener vratio na klupu.

"Navijači" ili bolje rečeno kriminalni elementi na tribini, su planirali da početkom aprila u duelu sa Atalantom upravo dronom pošalju novu poruku predsedniku Precioziju.

U tu svrhu, pokušali su da angažuju "specijalistu" Ismaila Morinu koji je bio iza cele akcije u Beogradu, ali se izjalovilo, pošto je ovaj Albanac uhapšen baš u Đenovi, zbog sumnje da je dronom praktično "izviđao" teren za pljačke Albanaca u Liguriji i celom tom regionu.

"Želeli smo nešto da napravimo, ali ne bi bilo ništa opasno, osim poruke", potvrdio je jedan od vođa Đenovine tribine.

Morina je inače hapšen i u Albaniji zbog nedozvoljenog nošenja oružja, a očigledno je da ga je skandal koji je napravio u Beogradu preporučio za sve vrste ovakvih akcija.

Inače, Preciozi je na meti navijača, ili nazovite to kako hoćete, jer je planirao da klub proda Red Bulu, koji bi promenio sve, od grba do boja, kako bi upodobio sve sa znakom svoje kompanije, to isto učinili su i u Salcburgu, Lajpcigu i MLS gde imaju timove.

Na kakvu bi to reakciju naišlo, s obzirom na istoriju Đenove, nije teško zaključiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke