'Maestro' Tadić nastavlja teror, gol i asistencija u "pokeru" Ajaksa!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.09.2018.
16:51
Izvor: Sportske.net

Fantastične partije koje je pružao u kvalifikacijama za Ligu šampiona Dušan Tadić je preneo i na Erediviziju. Danas gol i asistencija.

Epa/Julien Warnand
Epa/Julien Warnand

Povezane vesti

Fudbaleri Ajaksa vezali su treći uzastopni trijumf u Erediviziji, pošto su danas u okviru 4. kola savladali Vitese sa 4:0 (3:0).

Učesnik grupne faze Lige šampion rešio je pitanje pobednika do odlaska na odmor, odnosno do dvadesetog minuta utakmice kada je na semaforu već pisalo 0:3.

Odbrana Vitesea kapitulirala je prvi put već u trećem minutu kada je Hakim Zijeh pogodio za vođstvo Ajaksa. Četiri minuta kasnije strelac vodećeg gola upošljava Klasa Jana Huntelara, a drugonavedeni duplira prednost.

U devetnaestom minutu na scenu stupa srpski maestro Dušan Tadić. Na asistenciju Davida Neresa srpski reprezentativac postiže treći gol na utakmici i time rešava pitanje pobednika.

Gol Dušana Tadića pogledajte OVDE!

Na isteku sat vremena igre Ajaks je kompletirao "poker". Kod četvrtog gola uloga asistenta pripala je Dušanu Tadiću, dok je Klas Jan Huntelar postigao drugi gol na utakmici.

Dušan Tadić je tako nastavio da pruža sjajne partije u dresu Ajaksa na startu nove sezone. Srbin je na deset takmičarskih utakmica postigao 6 golova i upisao 2 asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke