Madridski raspad - Pobuna protiv "diktatora" Ramosa u svlačionici!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.01.2019.
11:56
Izvor: Sportske.net

Kapiten se zamerio svima, ne samo saigračima već i klubu. Ono što je tražio neće biti ispunjeno, a njegov odnos prema kolegama je prevršio svaku meru...

Epa/Filip Singer
Epa/Filip Singer

Povezane vesti

Novi problemi u Realu, uzrok je Serhio Ramos.

Naime, svlačionica se okrenula protiv njega, a i Florentino Perez mu zamera prvo što je insistirao na dolasku Lopetegija, a onda izminirao Kontea.

Ramos ne govori sa Iskom, smatra da ovaj "buši" Solarija, a kapiten Reala je uz to prepreka da se Murinjo vrati u klub.

Veoma je nervozan u poslednje vreme, loše se poneo prema talentovanom beku Reguljonu, što je samo povećalo odbojnost mlađih igrača.

Ramos želi i veći novac, ugovor mu ističe za 18 meseci, sećate se, posle sage sa Junajtedom, ostao je u Madridu za 10 miliona po godini.

Sada traži produžetak do 2021. i 18 miliona po sezoni, što je zahtev koji Perez ni u snu neće prihvatiti. Naime, kapiten, uz sav svoj uticaj i zasluge ima 32 godine i nerealno je da dobije taj novac.

Odlaskom Ronalda, Ramos je postao neprikosnoven u svlačionici, ali i izgubio velikog saveznika jer su on i Ronaldo uglavnom držali istu stranu i prilikom odlaska Murinja, i kada je stigao Benitez i u još nekim odlukama.

Sada Kristijana više nema, kapiten je izolovan, pa ćemo videti dalji rasplet, ali ako se on bude pitao, ne samo da su Murinju zatvorena vrata Valdebebesa već će i Isko morati da ode.

Možda ga se Real odrekne, ali to je zaista teško zamisliti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Wednesday, 23.01.2019
23:57

Da su slušali Ronalda i Ramosa, ko zna šta bi još osvojili, jer u tom slučaju ne bi došli ni Lopetegi, ni Benitez ni Murinjo.

avatar
Mirjevac
Thursday, 24.01.2019
02:46

Hahahaha, da su cutaali i slusali Pereza on bi im jos kupovao trofeje, ali novac se omanjio, posto je Perez morao i da placa one iz UEF-e da ne kazne ramosa zbog dopingovanja i zato Real nije ima cim da kupuje igrace i eto sad ih i navijaci napuscaju stadion poluprazan! Sutrasnjoj utakmici za kup kralja su karte za dzabe samo da bi povratili ponovo publiku posto ih nema vec pola! Ramosa pod hitno da prodaju on ih samo uniscava!

avatar
Barcelonista
Wednesday, 23.01.2019
18:44

Eeeee....svaka mu cast na svemu sto je uradio za Real, ali vise nema tu kapitena kao sto su bili jedan Maldini, Puyol, Vidic, Canavaro i mnogo drugih. To su bili primjeri, ne ove danasnje primadone :-P

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 23.01.2019
17:26

Svaka cast kapitenu najvećeg kluba na svetu. Ali imam osećaj da ce ga odlučiti kao i Ronaldo, a a zamene tanke. Jos jedna legenda u nizu koja ce tako otići, ali da se osilio jeste i to jako. Kao i besa odlaskom pujola bez prave zamene.

avatar
pexotron
Wednesday, 23.01.2019
16:09

Postujem titule i karijeru, ali je ako je iole slican covek, kakav je fudbaler, onda je beskrupulozan i bezobrazan i prljav.

avatar
Mirjevac
Thursday, 24.01.2019
02:42

Bas tako, kao covek je nula isto tako ko igrac je nula nije prezao da drugom igracu slomi ruku ili nogu, a nije ni cudo kad se nakrka dopingom on posle nezna sta radi i gde udara! Sad vise nesme da se dopinguje posto je uhfacen i Perez je morao opet da reaguje sa novcem kodd UEF-e daa plati da ga ne kazne, sad je on nervozan bez droge i zato to radi sto radi!

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 23.01.2019
15:06

Tako je to kad klub dozvoli igracima da se mesaju u druge stvari van fudbalskog terena. Igrac tada pomisli da je previse bitan i naravno da ce da dodje do sukoba sa upravom i sa saigracima za koje misli da je iznad njih. Ferguson je bio tata. Kod njega se znao neki red i postovali su se principi. Ako ne valjas, letis iz kluba bez obzira koliko si dobar igrac. Takodje bih napomenuo da su Siti i Liverpul jedini zdravi top klubovi danas u pogledu organizacije i generalno atmosfere u klubu. Danasnjim igracima je nazalost previse toga dozvoljeno i za par godina mislim da ce postati uobicajeno da je pojedinac veci od kluba, kao sto je to Nejmar. Mada nije ni on kriv, kriva je uprava koja to dozvoljava.

avatar
Badr Hari
Wednesday, 23.01.2019
14:58

A bio im je dobar dok je Karijusu pomerao mozak i Salahu lomio rame. :D

avatar
Miki_Srbin
Wednesday, 23.01.2019
14:47

Steta pa ti ja nisam trener! Noge bi ti slomio licno

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 23.01.2019
13:56

I meni se cini vec duze vreme da je Ramosu udarila slava u glavu.

avatar
Mirjevac
Thursday, 24.01.2019
02:39

Njega je udarila droga kojom se dopingovao i sad su ga upecali i nesme vise, posto Perez nece vise da podplacije one iz UEF-e, da ga nebi kaznili! To je njega udarilo u glavu a ne slava, posto slavu nije ni imao vec im je Perez sve kupovao!

avatar
Steffmajster
Wednesday, 23.01.2019
13:37

jedva cekam dan kada ga budu najurili kao kuce :))

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 23.01.2019
15:53

mislis kao iniestu?

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 24.01.2019
15:36

najuren kako nije? ikoni kluba koji je najzasluzniji za uspehe Barselone u poslednjih 10 godina nije dat ugovor kakav je zeleo... a mesi bez njega ne bi bio ni pola sto danas jeste. Naravno najuren je i Kasiljas ali zbog svadja, sto nije opravdanje naravno

avatar
Mirjevac
Thursday, 24.01.2019
02:38

Iniesti je dato da on sam bira dali ce da ostane u Barci i da sedi na klupi i da ceka na igranje i da pomaze treneru ili da ide, trebao je sam da odluci i on je sam odlucio i hteo je da ode da jos koju godinu odigra po celu utakmicu, u baci bi tek samo kao dzoker bi uskakao! Tako da je Iniesta ispracen ko kralj i eno ga kad je u Japan bila pauza on je doso na Kam Nuo da vidi sve svoje saigrace! Tako da Kasiljas, Ronaldo, Raul, i jos mnogi drugi su oterani ko pseta, tako ce i sa ovoim drogerasem Ramosom da bude!

avatar
Steffmajster
Wednesday, 23.01.2019
19:10

Iniesta najuren??? WOW od kud to? Da si reko za Kasiljasa pa da razumem, a za Iniestu ili primer Xavija koji su imali Bogovski ispracaj, ne bih rekao bas najuren

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 23.01.2019
17:28

Mozda vam bude lakše da osvojite neku LSampiona?

avatar
CZYNWA
Wednesday, 23.01.2019
13:22

On je bio kapiten i lider jedne generacije i imao je ogroman uticaj. Kako dolaze novi igraci, tako ce njegov uticaj sve vise opadati, sto klubu odgovara, jer ne smiju dozvoliti igracima da se previse mijesanju u poslovanje kluba, mada su sto se tice Murinja u pravu.

avatar
Mangus
Wednesday, 23.01.2019
13:11

Sto je tesko zamisliti? Kada imas crva, izbacis ga. Nek je kapiten 20 puta, ako kvari tim i atmosferu, zbogom dovidjenja. Pogledajte junajted.