Madriđani, ostadoste bez Španaca u prvoj postavi?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.07.2015.
21:38
Izvor: Sportske.net

Real Madrid bi mogao da ostane u prvoj postavi sa samo jednim španskim fudbalerom u ekipi.

BETA/AP Photo/Andres Kudacki
BETA/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Ako se ispune najave u ovom prelaznom roku, može dosta toga da se promeni u ekipi Real Madrida.

Serhio Ramos je čovek oko koga se digla velika prašina, Mančester junajted je zainteresovan da ga dovede među svoje redove, Real pokušava da ga privoli da ostane.

Ipak, postoji mogućnost njegovog odlaska.

Drugi Španac koji bi mogao da ode jeste Iker Kasiljas, ali sa druge strane u klub bi mogao da pristigne David De Hea.

Karvahal bi mogao da ostane bez mesta u prvoj postavi pošto je u klub stigao Danilo, tako da je to još jedan Španac manje u prvoj postavi.

Evo kako bi mogla da izgleda prva postava naredne sezone:

Kasiljas, Danilo, Pepe, Varan, Marselo, Modrić, Kros, Rodrigez, Ronaldo, Bejl, Benzema.

Dakle, samo golman bi bio u ovom slučaju Španac.

Sa druge strane, postoje igrači kao što su Arbeloa, Isko i hese koji će svoju šansu čekati iz nekog drugog plana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crowd Flower
Tuesday, 07.07.2015
17:30

vještački klub

avatar
Navijač Juventusa
Saturday, 04.07.2015
14:08

Isko ce sansu dobiti u prvom timu Juventusa!

avatar
Misko Latincic
Saturday, 04.07.2015
06:23

Abeloa mi je najmanja briga, a Isco mislim da ce igrati malo vise nego li vi predviđate, i naravno, Ramosa ste izostavili u pvoj postavi, ne ide on nigdje

avatar
Friday, 03.07.2015
23:08

Još će možda Navas braniti sledeće sezone pre Ikera.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 03.07.2015
22:24

Ja navijam da ramos ostane u realu a da nam se trio sa kope prikljuci di marija,roho,otamendi

avatar
Friday, 03.07.2015
23:09

Kakve veze to ima s ovim ? Što ne bi voleo da nam Ramos pojača ?

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 03.07.2015
23:54

iz prostog razloga sto traze 90 mil i sto otezu jer bojim se da ne izgubimo kompas sto se tice transfera pogledaj sve se vrti de hea-ramos sta je sa ostalim igracima koji su nam potrebni bek zadnji vezni,mislim da nam ova sapunica previse skrece paznju sa drugih prioriteta. jer vrlo lako bi snajderlin mogao u arsenal dok se mi igramo sapunice ramos... I MISLIM DA GA REAL NECE PUSTITI I ZATO ZELIM DA SE OKRENU OTAMENDIJU I DOBRO BI DOSO U ZADNJOJ LINIJI JER VEC IGRA SA ROHOM U REPKI,gubimo vreme cekajuci rasplet a za 10 dana krecu na turneju a nisu popunili kriticne pozicije,ako ovako nastave non salantno raditi prelazni rok bojim se da ne dodju u situaciju ko prosle sezone da zadnjih dana prelaznog roka dobijemo pojacanja i da se uigravamo tokom lige sa tim pojacanjima,ako se to desi mislim da nemamo sanse za top 4 jer ce svi odraditi pripreme sa citavim timom dok cemo mi nesto polovicno sto je totalno pogresno... zato zelim da se to sto prije zavrsi sa ramosom a ovo sma stavio ovdje jer su komentari od drugih da ramos ostaje zato sma napiso da bi i ja to volio.

avatar
Friday, 03.07.2015
21:58

Pa ova postave je skoro ista ko ove sezone, nema sanse da se Perez zaustavi na ovome, Danilo nece biti prvi bek tu garantujem samo lud covek moze staviti Karvahala ne klupu. Modric Kros nece biti jedina dva vezna igraca. Ramos ostaje 60% Necu da tvrdim svasta ej moguce, ali nij ejos izvesno PErez nece da ga proda za manje od 80 000 000 i mnogo je tu nagadjanja, De Gea je daleko, nije to tako izvesan transfer, i dobro da njega niste stavili, dalje, BEnzema izgleda visi jer Perez oce da napad bude Bale levo, Ronaldo spic cime Benzema otpada. Nije da mi se sve ovo svidja, cak me i nervira, ali ovako stoje stvari, cak je i Modric neizvestan jer je pitanje kako ce se ponasati posle ovih povreda, i on je igrac koji se lakse povredjuje. Postavu Madrida sledece sezone necemo moci pogoditi jos, jer ocekujem neku bombu jer PErez ne moze bez neke bombe, Rojs, Vidal, su navodno mete, ali videcemo sta ce biti od toga.

avatar
Friday, 03.07.2015
22:08

A stavices Danila na klupu? To i jeste problem kod ta dva igraca, Karvahal je odlican igrac, a doveli su igraca koji je bolji ofanzivno, ali defanzivno nije sigurno.

avatar
Monday, 06.07.2015
10:32

Mora biti rasparava takva kad ti ne kontas covjece!

avatar
Friday, 03.07.2015
23:49

Je li stvarno mislis da ce igrac kojeg Perez kupi ici na klupu? Neozbiljan si mnogo.

avatar
Friday, 03.07.2015
22:35

Pa da sam trener rotirao bih, mislim kad pogledas da su kod Ancelotija bekovi bili bas forsirani jer su stalno trcali napred nazad i trcali po 13km na utakmici onda je Danlio dobra ideja gde bi Karvahal bio prvi izbor a Danilo dobra zamena, nesto ko Kuentrao i Marselo, ali sad nemam pojam sta ce Benitez raditi i postoji sansa da bekovi budu mnogo manje korisceni, a mozda bdu opet isto forsirani. Nemam pojma li Karvahal je za derbije i velike utakmice prvi izbor po svim normalnim fudbalskim parametrima.

avatar
NIKE
Friday, 03.07.2015
21:57

Nije Real kriv što su Modrić, James i Kros bolji od Španskih veznjaka, a BBC drugi najbolji trio u svijetu, te Varan, Danilo i Marcelo odlični na svojim pozicijama, jedino ako Ramos ode trebat će im rezervni stoper. Ljudi ovaj Real je tempirana bomba, oni mogu razbiti bilo koju ekipu, ali isto ako Benitez ne smiri slačionicu mogu lupati glavom u prazno. Kad ih uporedimo sa recimo Barcom - oni imaju bolje igrače na svim pozicijama osim napada, gdje kada su u formi ne zaostaju mnogo, još imaju najviše novca za trošenje i najjače sponzore, što znači da za njih nema zime, samo još kada bi se riješili Pereza, i doveli nekoga kao recimo Abramovića, za koga se zna da najviše voli svoj klub od svih vlasnika, čak i navijačke pjesme zna, redovno dolazi gledati akademiju kako igra juniorsku ligu, u tom slučaju Real bi gazio sve kao od šale i nizao ne po 23 pobjede za redom, nego 30ak i više.

avatar
Heisenberg321
Saturday, 04.07.2015
11:14

Na svim pozicijama? Pa hoćeš to da kažeš da ima neko u veznom redu ko je bolji od Inijeste kad je u formi kao na kraju sezone? Budi realan. Čovek je Barsin Zizu. A zadnjeg veznog od Busketsa boljeg ima samo možda Čelzi, Matića. Plus su Pike i Alveš pokidali u 2015. godini.

avatar
Raúl González
Friday, 03.07.2015
21:50

Mislim da Ramos nece otic iz kluba, Karvahal je bolji igrac od Danila a i Isko ce verovatno biti starter. Golman je svakako Spanac, bilo da je Kasiljas ili De Hea.

avatar
<3 CHELSEA <3
Friday, 03.07.2015
22:33

A keylor navas

avatar
Raúl González
Friday, 03.07.2015
23:41

Navas nije Spanac, a i 90% nece biti prvi golman.

avatar
Toni Kroos
Friday, 03.07.2015
22:34

Golman ce biti nemac,nadam se! Bernd Leno!!! :D