Madriđani krše karantin, posle Bejla i 'Zizu' stigao na red!

Autor: Stefan Matić
nedelja 24.05.2020.
15:55
Izvor: Sportske.net

Put do sela koji je mogao skupo da košta.

EPA-EFE/RAUL CARO
EPA-EFE/RAUL CARO

Povezane vesti

Juče su nam stigle odlične vesti iz Španije, prema najavama premijera Sančeza Primera bi mogla da se vrati osmog juna. Očekuje nas krajnje zanimljiva trka dva velika rivala, prednost bodovno ima Barselona, ali i Madriđani imaju čemu da se nadaju.

Ipak rigorozna pravila 'zaključavanja' koja bi omogućila nastavak Primere su prekršena - i to dva puta od strane Real Madrida.

Prvo je Geret Bejl igrao partiju golfa posle prvog slučaja korona virusa u košarkaškom klubu Madriđana (Tompkins) a ovih dana mu se po kršenju mera 'pridružio' i trener kluba Zinedin Zidan.

Prema pisanju španskog Sporta, Zidan je prošlog vikenda otišao u svoju drugu kuću koja se nalazi na izlazu iz Madrida što je direktno kršenje mera faze jedan koja su zabranjivala promenu mesta do kraja prošlog vikenda.

Promena mesta boravljenja ili napuštanja grada u kome se nalazite je jedino moguće ako imate neodložne poslove lične prirode.

Španski list dodaje kako je 'Zizu' imao i dosta sreće što njegovo kršenje mera nije zabeleženo na kameri. Fotografije bi kasnije mogle da se predaju policji što bi donelo kaznu za francuskog trenera u visini od 1500 eura.

Baner ispravka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke