Madriđani krili, ovo je prava cena Edena Azara!

Autor: Stefan Matić
petak 04.09.2020.
14:29
Izvor: Sportske.net

Veliki trošak za dosadašnje partije.

EPA-EFE/Peter Powell / POOL
EPA-EFE/Peter Powell / POOL

Povezane vesti

Kada podvučemo prošlu sezonu, belgijski 'superstar' je morao mnogo više da pokaže u svojoj prvoj godini na "Santijago Bernabeu".

Azar je stigao kao najbolji igrač Čelsija već godinama unazad, Madriđani su ga platili 100 miliona evra plus bonusi. Podsetimo Belgijanac je imao samo još godinu dana ugovor sa "plavcima".

U svojoj prvoj sezoni u Madridu je uz sijaset povreda zabeležio učešće na 22 utakmice sa tek jednim postignutim golom i sedam asistencija.

Belgijski mediji, tačnije NHL, otkriva da je puna cena krilnog igrača 160 miliona evra!

Uplata se vrši u tri rate, tokom 2019-te plaćeno je 40 miliona, 2020-te 56 miliona a naredne godine Madriđani će platiti preostalih 64 miliona evra. Belgijancu su ovo utvrdili po uplatama na račun Tubizea, kluba u kome je Azar proveo dve godine pre odlaska u Lil.

Mali belgijski klub ima pravo na svojih 0.5 procenata od ukupnog posla što iznosi 800 hiljada evra, a takođe dobijaju u tri rate.

Azar ima ugovor do 2024. godine, jasno da u narednoj sezoni mora dobrano da popravi brojke.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 04.09.2020
23:52

Hahahaha, pisljivih 160 miliona plus bonusi, hahaha pa on je skuplji od Kutinja, Kutinjo je bar igrao za barcu jedno vreme ii postigo vise golova i realu je Kutinjo dao gol! Hazar je jedva jedan gol postigo i jednu asistenciju, hahaha, dali je ovo promasaj dragi realovi navijaci? Uz Hazarovih 160 miliona plus bonus i plus Luka Jovic sa 60 miliona plus bonus sa isto tako jednim golom, i naravno da ne zaboravim Milita sa 55 miliona i plus bonusi, to je negde 265 miliona plus bonusi to je ngde oko 300! Dali je to mnogo manje nego sto je barca platila tri igraca, samo barcini igraci su igrali za barcu i postizali golove, a ovi za real nista nisu postigli! Sad bi da pitam koje sam sebe ukopao dali real ili Barca! barcini igraci koji su placeni oko 360 miliona oni ce da sad budu standardni i Kouman ce na njih gradi igru, a sta ce real i na koga?

avatar
Mirjevac
Friday, 04.09.2020
17:55

Haha, 160 miliona za jedan go i dve asistencije i sedenje na klupi kao povredjen! Citam komentare navijaca reala, ksko je barca preplatila igrace, ka sto su Dembele, Kutinjo i Grizman, sva trojica barcinih igraca su igrala i davala golove realu i postizi mnogo bas mnogo i zo bas mnogo golova i asistencija za barcu! Szsr cak je jedva jedan gol postigo i to za celu sezonu! Kod barce je bila greska sto je ona imala neznalice trenere, koji nisu znali da uppsle oflicne igrace, novi trener barce ce da pokusa da tim igracima vrati svoje pozicije koje su oni igrali na kojim su se naj bolje pokazsli a ne ko oni predhodnici su ih postavljsli na pogresne pozicije!

avatar
Carina_11303
Friday, 04.09.2020
16:50

Nije mi drago jer je Azar otisao, ali ovo ce se ispostaviti kao posao decenije. Prvo sto mu je forma na slabija od Krasiceve u drugoj sezoni u Juventusu, a drugo sto smo za te pare doveli Vernera, Zijeha i Cilvela

avatar
Dorotej
Friday, 04.09.2020
15:33

Bačena lova. Svi graknuli na Jovića, koji je plaćen 60 mio EUR, ovaj lik 160 mio. Luka je dobijao šansu na kašikicu, ovoga su baš forsirali. Samo Španija nije Engleska. Tu igra gomila odbrambenih igrača sa odličnom tehnikom, brzi, u Engleskoj su drvoseče. Zato nema šanse da bude tako dobar u Španiji.

avatar
Dragojevic Andrija
Friday, 04.09.2020
15:27

sad mi je jos vise milo sto smo ga prodali :) ispali fer prema igracu sto je i zasluzio.. a opet puni 30 u januaru.. a kupili smo bukvalno 4 top igraca za njegove i moratine pare i plus to svako je mlad.. zijeh je eto 26 zagazio ali top igrac :)

avatar
Barca4ever
Friday, 04.09.2020
14:50

Najbolji igrac SP, ako se vrati u formu bice strasan.