"Madrid milenijal" - Luka, sad ili nikad, Real već gleda špiceve!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 11.12.2019.
11:34
Izvor: Sportske.net

Neki španski mediji večerašnji meč najavljuju kao šansu za Jovića, istovremeno donoseći priče o potencijalnim napadačkim metama.

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Real je završio takmičenje u grupi kao drugi, iza Pari Sen Žermena i zbog toga duel sa Brižom nema rezultatski značaj. Zidan će menjati karte, utakmica je važna za našeg Luku Jovića počeće meč, zajedno sa mladim Brazilcima, Vinisijusom i Rodrigom u napadu.

I Vinisijus je u drugom planu, kao i Jović, i jedan i drugi se dovode u vezu sa odlaskom iz Madrida, uz gostovanje u Belgiji, do kraja godine Real gostuje Valensiji i Barseloni, i pre odlaska na prazničnu pauzu dočekuje Bilbao.

Nakon toga kreće prelazni rok, pitanje je šta mogu da kupe "Los Blankosi", ali priča se o odlascima Bejla, Rodrigeza, Vinisijusa, dok je Jović navodno nuđen Arsenalu kao deo posla za Obamejanga.

Ali, to nije sve, Srbin koji je dao samo gol ove sezone bi mogao da ode na pozajmicu, možda se i vrati u Nemačku, kako ne bi sedeo na klupi.

Osim Obamejanga, u vezu sa Realom se dovodi Lautaro Martinez koga želi i Barsa i koji ima klauzulu na leto od 111 miliona, priča se da bi radije u Madrid nego kod Mesija, jer smatra da će imati više šanse da igra.

I dalje je meta Madriđana Timo Verner koji je najjeftiniji, oko 25 miliona, a videćemo da li će se uključiti u trku za Halanda koga mogu da dobiju za 20, zbog klauzule.

Jasno, sve oči su uprte u Pereza, leto bi moglo da donese Mbapea, u tom slučaju, svi pomenuti napadači otpadaju. Jović mora da se bori sa sumnjama, mada je imao problema sa povredama, ali i malu minutažu.

"Večeras je reputacija Reala najvažnija, želim da mi oni koji budu na terenu pokažu da zaslužuju mesto u klubu", jasan je bio Francuz.

Poruka koju je vrlo lako protumačiti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Wednesday, 11.12.2019
17:50

Da su svi priblizno svojoj formi ovaj napadacki trio bi bio zastrasujuc...Vinisijus je iz nekog razloga jako pao i nadam se da ce dematnovati sve (pre svega nadam se da ce dematnovati i moje ranije kometare) i da ce se vratiti u formu,u Rodriga ne sumnjam i samo se nadam da ce Jovic veceras pokazati sta ume (a znamo da ume) i da se ne brinemo za napad u narednih 7-8 god.Strasan napadacki potencijal i prostor za razvoj imaju njih trojica i bilo bi steta da bilo ko ode u januaru da bi bio doveden neko kao Aubamejang koji je potrosen i u godinama kada ne moze da napreduje.

avatar
Nemanjici
Wednesday, 11.12.2019
15:52

Koje glupe price i sapunice vise sa ovim realom...

avatar
The_Matrix
Wednesday, 11.12.2019
15:26

🤣🤣🤣🤣🤣