"Mađarski mud**a objasnio Hrvatima..."

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.03.2019.
13:10
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv osvrt na jučerašnje izdanje reprezentacije Hrvatske napravili su mediji u komšiluku.

Epa/Balazs Czagany
Epa/Balazs Czagany

Povezane vesti

Aktuelni vicešampion sveta poražen je u nedelju na gostovanju selekciji Mađarske (2:1) što su u komšiluku mnogi označili kao najveći neuspeh u istoriji samostalne Hrvatske.

Hrvatski portal "Index" napravio je zanimljiv osvrt na jučerašnji duel u Budimpešti u kojem je navedeno da je svetski vicešampion "odigrao užasno" protiv reprezentacije iz evropske C lige.

"Neverovatno je da vezni red koji su činili najbolji igrač sveta prošle godine, jedan od najpouzdanijih fudbalera Barselone, te jedan od ključnih igrača Intera u 90 minuta protiv 52. reprezentacije sveta nije kreirao nijednu izrazitu šansu", navodi se u analizi na pomenutom portalu.

Novinar "Indexa" dalje navodi da je Mađarska reprezentacija bez igrača svetske klase i vrhunskog kvaliteta uspela da održi lekciju "zvezdicama" Real Madrida, Barselone, Intera...

Poseban akcenat stavljen je na ulogu Balaža Džudžaka, junaka utakmice kojeg su Hrvati okarakterisali kao "mađarskog mud**u" koji je podsetio Hrvate na koji način su stigli do zvanja vicešampiona sveta.

"Bio je lider, vođa, čovek koji je dirigovao svakom akcijom. Bilo ga je na svakom delu terena. Znalac s mud**a. Kad je on počeo verovati da svetski viceprvak može pasti, u to su počeli da veruju i ostali Mađari", dodaje se u analizi.

Komšije očito smatraju da su Mađari sinoć slavili zahvaljujući kvalitetima koji su Hrvate krasili na Mundijalu u Rusiji, da su naše severne komšije trijumfovale ulažući srce, dušu i volju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Monday, 25.03.2019
14:24

Ljudi se zasitili i to se vidi. Jednostavno potrebna im je sveza krv. Nije vezni red hrvata bio uopste los, ali je napad Kramaric-Rebic- Perisic bio ocajan. Jednostavno nije bilo sanse da sa ovakvim napadom kreira neko sansu. Nije se znalo koji je gori od kojeg. Uz to ocajan golman, bas dugo goreg golmana nisam gledao. Fali im Mandzukic, fali im Subasic pa cak i povredjeni Vrsaljko...ova dvojica su se rano penzionisala