Ma kakvih 10 miliona, Konte tužio Čelsi za najveću odštetu ikada!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 05.11.2018.
11:27
Izvor: Sportske.net

Njega ne zanima toliko preostala plata, na to je dodao mnogo važnije stvari, ako bude dobio spor ovo će biti presedan u svetskom fudbalu!

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Nema dogovora između Čelsija i Antonija Kontea oko sporazumnog raskida ugovora. Nije u pitanju samo nešto više od 10 miliona koliko je trebalo "Plavci" da mu isplate za poslednju sezonu, več i odšteta koju konte traži zbog pretrpljene štete.

Naime, on smatra da je Čelsi narušio njegov ugled, ali mu i uništio ugovor sa Realom ili reprezentacijom Italije jer su čekali da počne pripreme da ga smene.

Sa druge strane Čelsi optužuje trenera da je naneo finansijsku štetu klubu kada je javno, porukom otpisao Koštu i tako mu smanjio cenu. Doduše i takav Košta je za 66 miliona rekordna prodaja u istoriji "Plavaca".

Da je pre nekoliko dana prihvatio ponudu Reala, Konte bi morao da se odrekne novca koji prima dok mu traje ugovor, a male bi šanse imala i ova tužba za nanetu štetu i povređen ugled.

Ovako, suđenje se nastavlja, a biće zanimljivo videti šta će se desiti ako Murinjo dobije otkaz i klupa bude ponuđena Italijanu, što on navodno cilja.

Konte je za dve godine osvojio titulu, pa onda i kup, ali je Čelsi ostao bez Lige šampiona, dobio je otkaz iako je počeo pripreme, a veći problem od rezultata bila su sukobljavanja sa klubom, odnosno predsednicom Granovskajom oko transfera, odnosno nemogućnost da utiče na dovođenje pojačanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 05.11.2018
17:50

Kako ga nije sramota? On nama treba da plati odstetu. Ne igramo LS zbog njega, puko 100m za Bakajoka, Drinkvotera i Zapakostu..

avatar
conecorleone
Monday, 05.11.2018
15:40

Izgleda da je i Murinju i Konteu Celsi samo usputna stanica do prelaska u veliki klub.

avatar
Merseysade Red
Monday, 05.11.2018
14:34

Nema branioca Kontea medju navijacima sada, makar polovina su smatrali da je smak svijeta to sto konte ide. Kakav uzas od igre je ono bio kuku

avatar
Agent Provocateur
Monday, 05.11.2018
14:22

Razumem Kontea ali sam je sepi zaprzio corbu a Celsi mu vraca isto onako kako je on mnogim igracima za svoje vladavine servirao prazan tanjir. Kosta doneo titulu pa ga je oterao, sta je sa svim onim Bacuajima i slicnima koji mu se eto nisu svideli pa su gubili dane i gledali u nebo - sve se vraca. Ako su voljni da ga placaju, sta se buni, neka sedi i uzima novac. Uostalom isto to je on radio pomenutim igracima, slao ih u rezervni tim pod izgovorom da treba da ispostuju ugovor.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 05.11.2018
14:11

U ovoj prici sam uz Kontea!!!

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Monday, 05.11.2018
14:11

Sam je kriv kad ide u tim star 15 godina. Jos su mladi ,nisu ni punoletni ,a klinci cesto prave probleme.

avatar
Monday, 05.11.2018
12:38

Don je poludeo.

avatar
MM100
Monday, 05.11.2018
12:34

Zasto u teksti nema koliko iznosi ta najveca odsteta ikada? Kad vec sam naslov aludira na to