Ma kakvi zvižduci, Kristijano dočekan kao heroj!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.01.2019.
10:26
Izvor: Sportske.net

Bez razloga se bojao, veliki broj navijača Reala okupio se pred sudom, da pozdravi idola koji će danas biti osuđen na dve godine zatvora uslovno i novčanu globu zbog utaje poreza.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je sinoć bio dekoncentrisan, promašio je penal i nekoliko zicera u lakoj pobedi Juventusa protiv Kjeva.

Italijanski mediji su to pripisali nervozi pred današnji "nastup" pred sudom u Madridu, gde će se izjasniti krivim za utaju poreza u periodu od 2011. do 2014.

Kristijano je tražio da uđe na zadnja vrata suda, naveo je da se boji za svoju bezbednost, ali je sud to odbio.

Međutim, umesto zvižduka aplauzi navijača, molbe za autogram, osmeh Ronalda koji je na pitanje medija da li je miran, rekao "Naravno, odlično se osećam", uz širok osmeh.

Uz njega je bila Georgina Rodrigez, a na slučaj će danas biti stavljena tačka.

Portugalac će dobiti dve godine zatvora uslovno, a osim poreza moraće da plati kaznu nešto veću od 18 miliona evra.

Uz ono što je utajio, 14 miliona, to je više nego njegova godišnja zarada u Juventusu od ugovora, ali čini se da je za Portugalca to kap u moru.

Ono što ga više brine je slučaj pred sudom u Las Vegasu, optužba za silovanje iz 2009. Postupak je pokrenut, a od Portugalca je zatražen DNK kako bi se uporedio sa dokaznim materijalom.

On je nedavno rekao da je u pitanju montirani proces, da ne negira da je imao seks sa Katrin Majorgom, da se kasnije nagodio kako priča ne bi došla u medije, ali da je nije silovao...

Posle gotovo decenije ćutanja, ona se oglasila i obnovila proces, za ćutanje je bila plaćena oko 350 000 evra, a spekuliše se da je Real naterao Ronalda da joj tada plati "tišinu", zbog negativnog publiciteta koji bi narušio njegov transfer, odnosno svetski rekord kada je iz Junajteda stigao u Madrid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Thursday, 24.01.2019
00:00

Pa tako i priliči. Igrao je ko lud od prvog dana. 99% igrača bi odustalo od svega nakon 1-2 trofeja.

avatar
conecorleone
Tuesday, 22.01.2019
15:23

Navijaci znaju ko je legenda kluba i najbolji igrac u istoriji uz Di Stefana.

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 22.01.2019
12:37

zna se ko je kralj-CR7