Ma kakva pauza, Alegri ima dogovor, Murinjo opet praznih šaka?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.05.2019.
10:17
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se nešto valja iza brda, naime problemi sve vidljiviji i čini se da je Alegri pozitivno odgovorio na interesovanje kluba čiju je klupu priželjkivao i Portugalac.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Maks Alegri je po objavi vesti da napušta Juventus rekao da će uzeti godinu odmora, ako baš mora, inače da nema neku potrebu da ostane izvan fudbala.

Tim sa kojim je osvojio pet titula, ukupno 11 trofeja, vodiće za vikend u Đenovi u poslednjem kolu, posle toga se njegova odiseja završava.

"Idem na more, posle ću razmatrati ponude", rekao je uskoro bivši trener Juventusa.

Izgleda da ima ponudu. Naime, unutrašni lomovi u PSŽ, situacija oko Mbapea navodno će naterati klub da smeni Tuhela, iako mu je ugovor produžen.

U tom slučaju, izvesno je da je Alegri prvi kandidat za klupu Parižana. To čeka i Murinjo, ali u ovom trenutku je Italijan mnogo primamljivija opcija za vlasnike iz Katara. Dobiće ugovor iz snova, 15 miliona evra po sezoni (duplo više nego što je zarađivao u Juventusu), a tri godine bi najmanje mogao da ostane u Parizu.

I Bajern bi hteo Alegrija, mada šanse da Kovač bude smenjen su male, a čini se da bi Italijan odbio ponudu Čelsija da zameni zemljaka Sarija, u situaciji kada neće moći da kupuje nove igrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Thursday, 23.05.2019
11:46

Kao što rekoh, MU mu je bila prekretnica, slobodno moze u Kinu da ide, niko ga nece, kao ni Pogbu, takvi likovi su nagazna mina za svlacionicu i kompletnu ekipu

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 23.05.2019
11:28

Milan da je uspio da se plasira u LP , Alegri bi se vratio

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 23.05.2019
10:41

U PSG-u bi Alegri imao prakticno istu situaciju kao u Juventusu: domaci trofej se podrazumijeva, trazi se LS, ali bi uz to dobio mnogo vece probleme u ekipi i u organizaciji.