Ma kakav Venger, ovo je već Emerijev rad, "Guneri" oduševljeni!

Autor: Nikola Miloradović
subota 28.07.2018.
15:37
Izvor: Sportske.net

U okviru Međunarodnog Kupa Šampiona, "Tobdžije" deklasirale bivši klub svog novog trenera.

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Na "Nacionalnom stadionu" u Singapuru fudbaleri Arsenala savladali su PSŽ sa 5:1 (1:0).

Poveli su "Guneri" u 13. minutu, povukao je kontru Obamejang, dodao je potom loptu usamljenom Ozilu, a Nemac je lako matirao Bufona za 1:0.

Desetak minuta kasnije, sjajna akcija Arsenala, Ivobi izbija sam pred Bufona, ali iskusni Italijan uspeva da sačuva njegov udarac u situaciji jedan na jedan.

Imao je do kraja Obamejang jedno vrlo dobru šansu, odlično je ispratio dubinski pas, prevario čuvara i namestio se na udarac, ali je Bufon bio skoncentrisan, te je uspeo da sačuva i njegov udarac.

U nastavku, nakon 15ak minuta igre, penal za PSŽ. Odgovornost preuzima mladi Nkunku i šalje loptu u mrežu "Tobdžija" za 1:1.

Usledio je veliki broj izmena u redovima Arsenala, koje su ubrzo urodile plodom.

Igrao se 67. minut kada je Smit-Rou poslao centaršut sa desne strane pred gol Parižana, a Lakazet se našao na pravom mestu i sjajnim udarcem matirao Bufona za novo vođstvo Emerijeve ekipe.

Samo četiri minuta kasnije, očajno je odreagovala odbrana PSŽ, fudbaleri Arsenala su se dobacivali glavom u njihovom kaznenom prostoru, na kraju je Lakazet poslao u mrežu Parižana za 3:1.

"Poker" golove kompletirao je u 87. minutu, nakon kornera sa desne strane Holding, on je uputio udarac glavom ka golu PSŽ sa skoro ivice šesnaesterca, ali rezervni golman Sibo nije uspeo da sačuva mrežu.

Konačan rezultata postavio je rezervista Nketija u poslednjem minutu susreta.

Na kraju ubedljiva pobeda Arsenala, Emeri je savladao svoj bivši tim više nego ubedljivo, ali ruku na srce PSŽ je igrao bez velikog broja prvotimaca.

Arsenal: Leno (Martinez), Beljerin, Mustafi (Čejmbers), Sokratis (Holding), Kolašinac (Mejtland-Najls), Elneni (Remzi), Gvenduzi (Vilok), Mhitarijan (Nketija), Ozil (Smit-Rou), Ivobi (Lakazet), Obamejang (Nelson)

PSŽ: Bufon (Sibo), Mbe So (Sisako), Dijara (Fresanj), Rimane (Zagre), Žeržen, Bernede, Rabio (Lo Selso), Nsoki, Tufiki, Nkunku (Bahebek), Vea (Postolaći)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Saturday, 28.07.2018
21:02

Osilio se Arsenal.Neka malo,sace prvo kolo brzo...

avatar
jack wilshere
Saturday, 28.07.2018
18:56

Nije poenta u rezultatu, nego u zalaganju, igri.. vec se vidi rukopis.. I proslih godina smo igrali protiv svakakvih ekipa na pripremama,tipa top11 Indonezije, Singapura i sl, pa nije bilo slicno ovome... Rezultat je nebitan, ali hrabri ovo pred start..

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 28.07.2018
18:31

Ovo deca ígrala za PSŽ no ... Bitno za Arsenal da odmah uigrava, gradi stil do početka prvenstva. Da igrači zaborave Vengera i veruju u bolje dane.

avatar
mrancic
Saturday, 28.07.2018
17:09

Pogledajte sastav PSŽ -a..

avatar
vojin denic
Saturday, 28.07.2018
16:04

Spavas li mirno PSG trole.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 28.07.2018
15:55

Bez velikog broja? Samo dvojica su igrala koji ce inace igrati. Neverovatno...

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 28.07.2018
15:51

Odusevio me mali Smit-Rouv,Nketiah takodje.Deluje ovo lepo al da sacekamo ozbiljniju tekmu.

avatar
Арсенал
Saturday, 28.07.2018
15:50

Ruku na srce, igrali su sa decom. Raduje sto se vec vidi promena u igri. Ne pamtim kada sam poslednji put video ekipu Arsenala da ovoliko trci. Imam osecaj da ce ovo biti fenomenalna sezona. COYG

avatar
Savoa
Saturday, 28.07.2018
15:39

Hahahhaha pa za Pariz igrala deca.