Ma kakav novac, Mesi ima druge uslove da ostane u Barsi!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.09.2019.
09:19
Izvor: Sportske.net

Argentinac veoma jasan kada je u pitanju ono što ga pokreće...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Leo Mesi je jasan, ostaće u Barseloni, ali samo ako tim bude pobeđivao.

"Svi znaju za moju želju da dugo igram za Barsu, koliko god je to moguće, ali neću da budem ovde, samo da bih bio deo kluba. Želim da pobeđujem, da osvojimo Ligu šampiona jer smo dugo bez tog trofeja", kaže Argentinac koji je slavio u Berlinu, poslednji put 2015.

"Moramo da stvorimo jak tim, da bude na najvišem nivou, moram sam da budem spreman da pružim najviše, da fizički odgovorim na zahteve vrhunskog fudbala", dodaje Mesi.

"Ne želim da pričam o klauzulama, ni novcu, mene ne pokreće novac, ima mnogo bitnijih stvari", zaključio je Argentinac.

On je prema rečima predsednika slobodan da napusti Barselonu kad god hoće, od narednog leta, ali se klub nada da će ostati do kraja karijere.

Te klauzule su imali Ćavi i Inijesta, igrači koji su mnogo zadužili klub.

Ova izjava Mesija koji je i dalje povređen se tumači kao poziv Barseloni da vrati Nejmara, da se dodatno pojača, jer bez rezultata, Argentinac će otići, ima sjajnu ponudu iz Majamija od Dejvida Bekama...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 13.09.2019
20:43

Malo mi je cudno kad kaze da mu novac nije bitan. A natjero Barcu da mu da najbecu platu od svih nogometasa. Godinama je drzo u neizvjesnosti sta ce biti s njim na kraju godine ovako kao sad da bi potpisivao podebljani ugovor svake godine. Kad mu novac nije bitan sto mora biti najplaceniji. Sto nije u top 5? Godinama se govori kako Barca ptobija limite za plate. A zbog koga?
Cjenim ga kao nogometasa i gotivim. Ono sta radi na terenu je za svaku pohvalu al sto se tice novca mislim da je tu skroz skroz drukciji.

avatar
P. S.
Thursday, 12.09.2019
21:48

Što se njega tiče nisam siguran da je ikada više pomogao Barsi negoli prošle sezone, ali sam sasvim siguran da neće moći bolje od toga. To naravno nije bilo dovoljno jer je Valverde bio na klupi. I dok on ne ode ni dolazak Neymara neće pomoći za osvajanje LŠ, a Messi ako ne nađe druge motive može komotno da razmišlja o odlasku preko bare.

avatar
RocknRolla
Thursday, 12.09.2019
10:25

Novca je dosta nakupio cerupajuci Barsu a za LS pored Grizmana,De Jonga trebaju da mu dovedu i Nejmara jer kako drugacije da bude najbolji ako nema takve igrace iza sebe u koje je ulozena milijarda. Najvece individualne uspehe je zaradio na ledjima Cavija,Inijeste i one nestvarne generacije predvodjene Gvardiolom.

avatar
Le Tissier
Thursday, 12.09.2019
10:46

Da, krs igrac. Kao i Ronaldo on samo sutira penale. Dajte ljudi, batalite gledanje fudbala...

avatar
Steffmajster
Thursday, 12.09.2019
10:18

a u prilogu i original izjava Messija:
"Iskreno bih volio da se Neymar vrati kod nas. Također razumijem ljude koji se protive njegovom povratku, s obzirom na sve što se izdešavalo kada je on otišao iz kluba. Međutim, kada razmišljam o tome u sportskom smislu, najiskrenije mislim da je Neymar jedan od najboljih fudbalera svijeta i s njim u timu bismo imali mnogo veće šanse za ostvarivanje naših ciljeva. S obzirom da se on nije vratio, sada se moramo fokusirati na ekipu koju imamo i misliti o našim ciljevima."

"Ne znam je li klub uradio baš sve što je bilo u njihovoj moći da ga vrate. Nisam imao mnogo informacija o toku samih pregovora."

"Ne znam šta se desilo s upravom prilikom pregovora oko Neymara. Lično sam razgovarao s Neymarom i on mi je rekao kako se stvari odvijaju. Ono što znam jeste da se Neymar nadao da će dogovor biti postignut."

"Razumijem da je jako teško pregovarati s PSG-om zbog brojnih nesuglasica koje vladaju između Barcelone i njih. Pregovori su još teži zbog činjenice da je Neymar jedan od najboljih igrača svijeta i oni ga ne žele izgubiti. Pregovori su uvijek teški, a ja vam ne mogu dati svoje mišljenje o tome jer nemam sve informacije. Sve što znam sam saznao iz medija i izjava."

"Pomno sam pratio cijelu transfer sagu, silno sam želio da se vrati u Barçu, ne samo zbog sportskog aspekta, već zbog opšte dobrobiti za cijeli klub, u smislu imidža, marketinga, sponzorskih ugovora i konstantnog rasta i napredovanja Barcelone. Njegov povratak bi bio ogroman korak naprijed za Barçu, ali se on, nažalost, nije vratio."

"Nisam razgovarao s njim od kraja prijelaznog roka. Ja sam se povrijedio, a on je počeo ponovo s treninzima. Mogu vam potvrditi da je očajnički želio napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu."

"Kao što sam već rekao, svakodnevno smo čitali različite informacije o njemu i nikada niste bili sigurni kakav je Neymarov trenutni status."

"Novinari su pisali mnogo toga. između ostalog i da smo mi igrači tražili od uprave da vrate Neymara. To nije istina. Počeli smo pričati u svlačionici o Neyu tek onog trenutka kada su krenule glasine o njegovom povratku. Dali smo svoje mišljenje o tome bi li bilo dobro da ga klub vrati ili ne, ali nikada nismo rekli upravi da ga MORAJU dovesti nazad."

"Dali smo svoje mišljenje na isti način kao što smo davali mišljenja i o transferu Antoinea Griezmanna i svih ostalih igrača koji su došli u Barçu, ali i onih koji su se samo povezivali s nama."

"Nisam uznemiren što se Neymar nije vratio. Volio bih da je došao, ali smatram da i sada imamo spektakularnu ekipu i možemo postići svoje ciljeve i bez Neymara. Tako da, nisam razočaran. Ja bih samo volio da sam imao priliku ponovo zaigrati s njim u istoj ekipi."

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 12.09.2019
09:52

Nikako mu nije bitan novac... produžavao je ugovor 2 put za mesec dana kako bi bio placeniji od ronalda

avatar
Amalainter
Thursday, 12.09.2019
09:56

Ne bi bio ni tebi ni meni bitan da imamo toliko kao on.. 😂 😂

avatar
Steffmajster
Thursday, 12.09.2019
10:17

wow, mislis ronaldo je otisao iz reala, jer mu perez nije hteo povecati platu sa 20m na 40m kako bi imao istu platu s Messijem?