Ma kakav gol, Iguain besan napustio teren!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 17.09.2018.
07:58
Izvor: Sportske.net

Jasno je šta mu smeta, ali Milan će teško rešiti taj problem...

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Gonzalo Iguain je razbio maler nekoliko sati posle Kristijana Ronalda, ali je Argentinac napustio besan stadion na Sardiniji.

"Projurio je kao furija pored nas, odbio da bilo šta kaže", potvrdili su novinari.

Razlog je rezultat, ali i igra, bez pravih lopti, on se često vraća nazad, gubi snagu, ali nema drugog rešenja jer vezni red deluje sporo i neinventivno.

Milan je sinoć odigrao protiv Kaljarija 1:1, ispustio još dva boda, mada nije lako nikada na ostrvu.

Ipak, očekivali su pobedu, imaju četiri boda nakon tri meča, istina raspored je bio težak, ali ako žele u Ligu šampiona, ovakve utakmice moraju da dobiju.

Gatuzo je nezadovoljan onim što je tim pokazao, pohozobo ui prvom poluvremenu, na kraju je Pipita spasio bod, a trener Milana kaže da je smešno razmišljati o top pozicijama, ako se ne dobijaju ovakvi mečevi.

Ono što je glavni problem Milana, ocenjuju mediji i zbog čega je Argentinac, ali i sam Gatuzo besan je što sem Iguaina nema igrača sa pobedničkim mentalitetom i to je stvar koju nisu uspeli da reše ni prošle godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BurzoMaradona
Monday, 17.09.2018
12:32

A iguain bas ima pobjednicki mentalite, upropastio svako finale koje je igrao, pri tome racunam i klupska finala dje ga nikad nema.

avatar
MottiYazata
Monday, 17.09.2018
17:30

U poredjenju sa ostatkom startne ekipe (ne racunam odbranu i Donarumu) ima ga koliko svi oni zajedno. Ne stvara samo pobeda u finalima pobednicki mentalitet.

avatar
MottiYazata
Monday, 17.09.2018
10:38

Kako da ne bude besan, kad mu je jedini korisni vezni igrac protiv Kaljarija bio drvo Bilja? Kesi i Bonaventura su zakazali, Calhanoglu hoce, ali ne moze vise od 35 minuta, a Susa je toliko briga da vise nije ni smesno. Da se ja pitam, kao sto se ne pitam, grejao bi klupu u parku sledecih mesec dana, makar ne presli centar. Pa nije ni cudo sto nece iz Milana, kad igra kod nas a daje minimum minimuma, to ni u Javoru ne bi moglo.

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Monday, 17.09.2018
09:21

Apsolutno razumljivo, covek mozda jos uvek nije DOVOLJNO svestan u kakvu je TESKU prosecnost dosao i sa kakvim tvrdoglavim trenerom ce morati (bar jos neko vreme) da radi...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 17.09.2018
08:24

pa kako ce imati pobjednicki mentalitet kad godinama gube ???

avatar
MottiYazata
Monday, 17.09.2018
17:17

Neka gube samo neka se trude. Ne mozes stalno da gubis ako se stalno trudis da pobedis. Bar ne mozes da izgubis od ekipa koje pripadaju srednjem i donjem delu tabele.

avatar
MottiYazata
Tuesday, 18.09.2018
19:40

Ne mogu dole, pa cu ovde odgovoriti. Nema sta da se vredjam kad je istina, ma koliko teska bila. Da si rekao da smo stalno bili prosek, pa i da se uvredim. I kao sto sam rekao gore, ne stvara se pobednicki mentalitet ako pobedis u finalu ili iznenadis jaceg nego trudom i voljom. Ne izlazi se iz proseka bacanjem bodova po Sardiniji ili slucajnom pobedom u Torinu, vec sigurnom, predanom i borbenom igrom. Kad pobedis sve sebi ravne onda mozes da ides korak napred. Strpljivim, malim koracima ka svetlijoj buducnosti. Ovaj tim moze mnogo, samo fali neko ili nesto da im to da. Iako mi je odvratan kao pojava, smatram da bi Konte pomogao Milanu, kad vec don Karlo radi sa Napolijem. Po meni, to su jedine dve osobe koje mogu dati tu zavrsnicu, koja bi Milan vratila na svoje mesto koje mu po pravu i pripada. Jos smo daleko od vas, to i Maldini kaze, ali ima vremena, bice opet Milan-Juve derbi kakav se ne propusta ni za zivu glavu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 18.09.2018
14:33

bez uvrede Milan vec godinama spada u te ekipe srednje vrijednosti u Italiji pa tom logikom gubi od sebi ravnih Ne mislis valjda da ste u rangu Juventusa i Napolia npr ???? Ponavljam bez zelje da vrijedam mislim da je to cista realnost